Mini guide innerlijk kind werk

Ontvang een gratis gids over het innerlijk kind werk en ga vandaag op weg in je helingsproces.

Ik leg je in deze gids precies uit wie en wat je innerlijke kind is, op welke manieren de wonden uit je kindertijd invloed hebben op jou en je leven nu en welke stappen je na het lezen van de gids kunt gaan zetten. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de mini guide meteen in je mailbox.

*Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld, GEEN SPAM,
en je kunt je onder elke mail uitschrijven.

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd, maar jouw guides en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.” 

– ANN

“Het programma over het innerlijk kind werk geeft me veel inzicht en begrip over situaties en reacties. De kennis is zo’n verrijking voor mijn helingsproces. Puzzelstukjes vallen op hun plek. En wat fijn ook dat je zo betrokken bent. Heel fijn dat je je kennis op deze manieren aanbiedt en mensen zo de kans krijgen om aan heling te werken!”

– WILCOLIEN

“Ik ben ontzettend dankbaar je account tegen te zijn gekomen op Instagram. De reis met en naar mezelf terug – dat ik nu de ouder die ik gemist heb als kind voor mezelf mag zijn. Het proces is nog steeds gaande en dat zal altijd wel zo blijven. Het beginnerspakket innerlijk kind werk heeft me op weg geholpen met de juiste inzichten!”

– NADIEH

hi ik ben willemijn

Wat leuk dat je er bent!

Alweer acht jaar geleden bracht het leven me tot stilstand en sindsdien ben ik op een intensieve maar waardevolle innerlijke reis.

Onderweg ben ik verslingerd geraakt aan alles wat met groei en ontwikkeling te maken heeft. Ik ben mijn mooiste leven gaan creëren, mijn mindset gaan transformeren, aan zelfliefde gaan werken, mijn innerlijke kind gaan helen.

Mijn honger naar informatie en uiteindelijk het doen, het toepassen, hebben ervoor gezorgd dat ik in een aantal jaren mezelf en mijn leven compleet heb kunnen transformeren. 

Alle kennis en ervaringen die ik opgedaan heb op mijn reis deel ik nu met jou.

Omdat ik jou ook in alles zo’n licht, moeiteloos, liefdevol en vervullend leven gun.

liefs!