In Australië at ik voor het eerst de combi van chiapudding met kokosyoghurt en Paleo granola en ik was meteen hooked. Zo ontzettend lekker! Ik maakte er in dit recept natuurlijk mijn eigen variant van, ook omdat ik graag altijd iets van groen toevoeg aan mijn ontbijt. Op die manier rijzen de fruitsuikers in deze bowl niet de pan uit en zit het bomvol voedingsstoffen. Dé tip in dit recept is bevroren fruit.
- Halve avocado
- 1 (rijpe) banaan
- 150 gram bevroren ananas of mango
- 100 ml kokosmelk
- 3 el chiazaad
- Toppings: frambozen, passievrucht, aardbeien
- Laat de chiazaad van tevoren even wellen in de kokosmelk zodat er een soort van papje ontstaat.
- Doe de avocado, bevroren fruit en de banaan in de blender en mix tot een gladde smoothie (iets dikker van textuur).
- Doe de smoothie in je kom, voeg de chiapudding toe en maak af met je favoriete toppings!