Zelfliefde challenge

Zelfliefde challenge

De zelfliefde challenge: op een laagdrempelige en speelse manier jezelf ontdekken, leren, groeien, patronen doorbreken en nieuwe, liefdevolle gewoonten creëren. 

herkenbaar?

 

Ik heb genoeg van mezelf bekritiseren en afwijzen en naar beneden halen

 

Ik ben er klaar mee om me onzeker over mezelf te voelen
en me af te vragen of ik wel goed genoeg ben

 

Ik wil niet meer altijd iets buiten mezelf nodig hebben


Ik wil anderen niet altijd meer op de eerste plaats zetten en bang zijn om voor mezelf te kiezen

Ik ben moe van het telkens vluchten voor mezelf


*

Ik wil mezelf het allerbeste gunnen 


Ik wil leren om me in mijn eentje ook comfortabel te voelen


Ik wil onafhankelijk en vrij zijn


Ik wil mezelf de moeite waard vinden

 

Ik wil durven kiezen voor mezelf


Ik wil mezelf aanmoedigen en omhoog tillen

 

Ik wil goed voor mezelf zorgen en lief voor mezelf zijn

 

  

meld je aan voor de zelfliefde challenge!

* Een maand lang werken aan zelfliefde
 
* 14 challenges/onderwerpen/opdrachten in het kader van zelfliefde in je mailbox + check-ins met tips en liefdevolle aanmoediging verspreid over 32 dagen


* Korte opdrachten die makkelijk in je dag passen afgewisseld met een paar grotere challenges die je moet plannen

*
Voor de korte challenges krijg je 1/2 dagen, voor de wat grotere 3/5 dagen


* Meegaan in de flow van de cursus of je eigen tempo kiezen, het kan allebei:)

* Accountability & support! Ik cheerlead je naar de eindstreep. Je kunt me mailen, berichten sturen, vragen stellen. Ik ben er voor je!


* Je ontvangt tools en handvatten; sheets, werkboeken, reminders voor op je telefoon, waar je ook na de challenge wat aan hebt en mee aan de slag kunt gaan


* Werken aan een basis zodat je na de challenge de rituelen hebt gevormd en de tools in handen hebt om dagelijks te oefenen in zelfliefde en die liefdevolle relatie met jezelf te gaan creëren
 

* Een speelse en laagdrempelige manier om te leren, patronen te doorbreken, liefdevolle gewoonten aan te leren, jezelf te ontdekken, te groeien

Wat ga je leren?


* Wat je negatieve geloof is en hoe je je negatieve gedachten over jezelf kunt transformeren

* Hoe je je grenzen aangeeft en communiceert, en waarom dat belangrijk is

* Hoe zelfacceptatie werkt: je gaat leren om ja te zeggen tegen alles van jou

* Jezelf door andere ogen te gaan bekijken:)

* Om  je comfortabel te voelen in het alleen zijn

* Om weer te luisteren naar je intuïtie en de signalen van je
lichaam en te kiezen voor wat jij wilt en nodig hebt

* Van zelfzorg een prioriteit te maken in je leven

* Liefdevolle rituelen creëren die een basis vormen voor je toekomstige zelfliefde practice

* Je gaat jezelf (opnieuw) leren kennen!

* Zachter voor jezelf te zijn

* Kleine oefeningen die je weer in contact brengen met jezelf

* Inzicht krijgen in alle belemmerende overtuigingen die je in de weg staan
om jezelf een mooi mens te vinden en jezelf met respect en zachtheid te behandelen

voor wie is de  zelfliefde challenge? 

De challenge is voor mensen die aan het begin van hun zelfliefde proces staan, maar ook zeker voor mensen die de relatie met zichzelf weer even wat extra aandacht willen geven, de connectie met zichzelf wat zijn verloren en weer op weg terug willen. De basisonderwerpen worden afgewisseld met wat diepgaandere oefeningen en onderwerpen. Je zult dus vast dingen tegenkomen waar je al vaker over gehoord hebt, maar ook zeker verrast worden. Denk niet te snel dat dit niet is wat je nodig hebt omdat je je al een tijdje verdiept in zelfliefde. Ergens over lezen is iets anders dan DOEN:). 

Testimonials

Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!

– LINDA over het innerlijk kind programma

“De zelfliefde groep is een cadeau aan jezelf waar je met inzet en discipline veel uit kunt halen. De onderwerpen die in de cursus voorbij kwamen waren heel divers waardoor je zelf kunt kiezen wat voor jou relevant is. De schrijfstijl van Willemijn motiveert je om erin te duiken. De zelfliefde groep heeft ervoor gezorgd dat ik meer in de spiegel ben gaan kijken. Door mijn kwetsbaarheid stapje voor stapje te tonen en te ervaren dat het oké was dat dit er was durfde ik te gaan schrijven en de opdrachten te gaan doen.  Willemijn is een warm, rustig persoon. Ze weet haar steun online heel goed te geven. Ik vond de cursus zeker een aanrader.” 

– JAMIE over de zelfliefde groep

“Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen.”

– MANON over A guide to self love

“De wijze woorden van Willemijn raken mij altijd. Als iemand weet hoe je in contact met jezelf kunt komen en positiever naar jezelf kunt kijken, is zij het wel. En nu heeft ze een heel toegankelijke tool gecreëerd om je hierin te laten groeien. En behalve dat de vormgeving van de zelfliefde gids prachtig is, raken de woorden me met net zoveel kracht als haar gedichten. Elke zin inspireert me tot meer innerlijke rust.” 

– LIZA over A guide to self love

“In deze guide staan talloze voorbeelden, prachtige teksten, goed uitgelegde oefeningen en rake inzichten. Je kan zien én voelen dat dit recht uit je hart en op basis van je eigen ervaring geschreven is. Het voelt ook alsof je écht begeleidt wordt en het niet allemaal alleen hoeft te doen.”

– ELLIS over A guide to self love

‘‘In ons gesprek stelde Willemijn precies de juiste vragen. In haar oordeel loze reflectie zag ik waar ik mezelf soms nog tegenhoud om mijn leven op mijn eigen manier vorm te geven. Willemijn inspireerde me vooral heel erg om trouw te blijven aan mezelf. Ik zag een vrouw die bovenal echt iets wil geven aan de mensen met wie ze afspreekt. Ze neemt de tijd voor je en is intrinsiek gemotiveerd om mensen een stukje dichter bij zichzelf te brengen. Omdat zij als geen ander weet dat daar de sleutel naar een tevreden leven ligt.”

– ANIEK over het inspiratiegesprek

het fijne van een challenge…

 * Het is niet zo uitgebreid en ‘zwaar’ als een cursus, een challenge is daarom een laagdrempelige en speelse manier om kennis te maken met een bepaald onderwerp, te leren en te groeien.

 * Praktisch: je ontvangt van mij elke dag of elke paar dagen een mail met een opdracht, je hoeft dus zelf niks te bedenken of te ondernemen.

 * Een challenge is fijn als je moeite hebt om jezelf te motiveren of merkt dat je last hebt van uitstelgedrag: ik moedig je aan in elke stap en de mailtjes zullen er zeker voor zorgen dat je de challenge wilt volbrengen.

ik weet niet goed of ik wel tijd heb om zo’n challenge te doen? 

Ik snap je vraag! Het is daarom goed om te weten dat je de challenge, als je wilt, helemaal op je eigen tempo kunt volgen. Wanneer het je door drukte niet lukt om de flow van de challenge bij te houden, laat je de mails gewoon apart staan. Het is het fijnste om natuurlijk wél mee te gaan in het tempo want zo blijf je gemotiveerd! (Ik ben ervan overtuigd dat het tempo voor iedereen goed bij te houden is overigens.) Meedoen aan de challenge is op zich al een hele goede oefening in zelfliefde: lukt het je om mild naar jezelf te zijn als je een keer een opdracht mist of achterop raakt?

De challenge helpt je om anders naar jezelf te gaan kijken en weer echt te voelen dat je er mag zijn. 

“Ik ben aan het genieten van de challenge, wat een mooie dingen heb je erin gedaan en op een fijn tempo. Hopelijk geniet jij van het feit dat je mensen zo aan weet te moedigen!” 

– LENNEKE

“De zelfliefde challenge is erg leerzaam! De opdrachten zijn goed te doen, ook in combinatie met werk en gezin. Ik ben je dankbaar voor deze uitdaging en de groei die ik dankzij jou uiteindelijk zal maken :-)!”

– ANKE

“Ik volg de zelfliefde challenge op mijn eigen tempo en vind het vooral fijn om dit soort opdrachten achter de hand te hebben voor ‘mindere dagen’. Ik vind het geweldig hoe je schrijft, zo herkenbaar en goed leesbaar. Je teksten helpen mij bij mijn dagelijkse leven!”

– SANDRA

‘‘Ik zou iedereen de zelfliefde challenge gunnen. Het is een klein cadeautje aan jezelf om op een laagdrempelige manier aan zelfliefde te werken.”

– WANDA

 

 

‘‘Ik wil je heel erg bedanken voor de challenge! Ik ben zo blij dat ik mezelf heb overtuigd om ermee aan de slag te gaan. Het was een proces met ups en downs maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Door terug te gaan in het verleden weet ik dat ik mezelf veel dingen heb aangepraat die ik nu anders kan zien. Ook lukt het me aardig om mezelf minder ‘moeten’ op te leggen. En ik probeer al meer naar mijn lichaam te luisteren. Ben ik moe en wil ik liever rusten in plaats van poetsen of toch naar de sportclub gaan, dan zal ik nu gaan rusten (en met een minder groot schuldgevoel ;-)). Ga vooral door met het aanbieden van de challenge. Hij zit zo goed in elkaar en kan heel veel voor mensen met een negatief zelfbeeld betekenen!”


– CHANTAL

 

 

Aanmelden voor
de zelfliefde challenge

yes, ik doe mee!
 

27,00In winkelmand

 


je hebt je aangemeld, en dan?

Wanneer je je bestelling hebt betaald en afgerond ontvang je meteen de welkomstmail met instructies en wat kleine to do’s. (Heb je geen mail ontvangen, check je spam!) Dezelfde dag nog ontvang je de eerste challenge mail. De dag waarop je start kun je zo dus helemaal zelf beslissen, wat jij fijn vindt en wat jou uitkomt. 

hoeveel tijd heb je voor de opdrachten?

De opdrachten worden goed verspreid over de maand. Je zult een aantal challenges ontvangen die wat meer tijd kosten, waar je echt mee moet gaan zitten. Voor die opdrachten krijg je 3/4/5 dagen. Deze opdrachten zul je dus wel even in je agenda moeten plannen:) De grotere challenges worden afgewisseld met korte opdrachten die je makkelijk in je dag kunt passen. In elke mail geef ik aan hoeveel tijd je hebt voor je de volgende challenge ontvangt. Lukt het je niet om het tempo bij te houden dan is dat ook geen probleem natuurlijk, maar voor jezelf en je motivatie is het wel het fijnste om mee te gaan in de flow van de cursus. 

wat is het verschil tussen A guide to self love en deze mini cursus?
A guide to self love is echt een handboek voor het leven. Op je eigen tijd en tempo werk je aan de onderwerpen en maak je de opdrachten uit de werkboeken. De content uit A guide to self love is véél uitgebreider en completer dan die van de challenge, want je kunt in een aantal mailtjes maar beperkte informatie kwijt. De challenge kun je daarom zien als een eerste stap om echt actief te gaan werken aan zelfliefde. Het andere verschil is dat de challenge actiever is. Je ontvangt van mij bijna dagelijks mails met een opdracht. Wanneer je moeite hebt om jezelf te motiveren en accountable te houden dan is dit een fijne manier om te leren en te groeien!

andere vragen? 

Stuur een berichtje via het chat icoontje rechts op deze pagina en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!