Zelfliefde challenge

Zelfliefde challenge

De zelfliefde challenge: op een laagdrempelige en speelse manier jezelf ontdekken, leren, groeien, patronen doorbreken en nieuwe, liefdevolle gewoonten creëren. 

herkenbaar?

Ik heb genoeg van mezelf bekritiseren en afwijzen en naar beneden halen

Ik ben er klaar mee om me onzeker over mezelf te voelen
en me af te vragen of ik wel goed genoeg ben

Ik wil niet meer altijd iets buiten mezelf nodig hebben

Ik wil anderen niet altijd meer op de eerste plaats zetten en bang zijn om voor mezelf te kiezen

Ik ben moe van het telkens vluchten voor mezelf


*

Ik wil mezelf het allerbeste gunnen 

Ik wil leren om me in mijn eentje ook comfortabel te voelen

Ik wil onafhankelijk en vrij zijn

Ik wil mezelf de moeite waard vinden

Ik wil durven kiezen voor mezelf

Ik wil mezelf aanmoedigen en omhoog tillen

Ik wil goed voor mezelf zorgen en lief voor mezelf zijn

de zelfliefde challenge

* Een maand lang werken aan zelfliefde
 
* 14 challenges/onderwerpen/opdrachten in het kader van zelfliefde in je mailbox + check-ins met tips en liefdevolle aanmoediging verspreid over 32 dagen


* Korte opdrachten die makkelijk in je dag passen afgewisseld met een paar grotere challenges waar je echt even tijd voor vrij moet maken

* Voor de korte challenges krijg je 1/2 dagen, voor de wat grotere 3/5 dagen

* Meegaan in de flow van de cursus of je eigen tempo kiezen, het kan allebei:)

* Accountability & support! Ik check persoonlijk bij je in en moedig je aan. Je kunt me mailen, berichten sturen, vragen stellen. Ik ben er voor je!


* De challenge zit vol met tools en handvatten; sheets, werkboeken, reminders voor op je telefoon, waar je ook na de mini cursus wat aan hebt en mee aan de slag kunt gaan
 

* Een speelse en laagdrempelige manier om te leren, patronen te doorbreken, liefdevolle gewoonten te creëren, jezelf te ontdekken en te groeien

Wat ga je onder andere leren?


* Hoe zelfacceptatie werkt: je gaat leren om ja te zeggen tegen alles van jou

* Om jezelf door andere ogen te bekijken:)

* Om je comfortabel te voelen in het alleen zijn

* Om weer te luisteren naar je intuïtie en de signalen van je lichaam 

* Wat je behoeften zijn en hoe je zelf voor die behoeften kunt gaan zorgen

* Voor jezelf kiezen!

* Van zelfzorg een prioriteit te maken in je leven

* Liefdevolle rituelen creëren die een basis vormen voor je toekomstige zelfliefde practice

* Je gaat jezelf (opnieuw) leren kennen!

* Zachter voor jezelf te zijn

* Hoe je in contact kunt komen met jezelf

* Je komt meer te weten over hoe je gedachten werken, waarom je bepaald gedrag hebt, je wordt zelfbewuster, 
je leert jezelf beter begrijpen en kunt daarom ook met meer zachtheid naar jezelf en je handelen kijken

voor wie is de  zelfliefde challenge? 

Persoonlijk denk ik dat deze challenge voor iedereen, wat je leeftijd ook is, hoeveel innerlijk werk je al gedaan hebt (of niet), waardevol is. Zelfliefde is een proces voor het leven. Je hebt het niet, het is een actieve relatie die regelmatig aandacht nodig heeft. Wanneer je een periode heel erg druk bent geweest is het fijn om je weer vol te focussen op jezelf. Weer echt contact te maken. Daar helpt de challenge je bij. Maar ook als  je jezelf beter wilt leren kennen, wie ben ik, wat vind ik belangrijk, wat heb ik nodig, en vaker voor jezelf wilt kiezen. En ook als je aan het begin van je zelfliefde proces staat is de challenge een fijne en laagdrempelige manier om op weg te gaan. 

*Denk niet te snel dat dit niet is wat je nodig hebt omdat je je al een tijdje verdiept in zelfliefde. Ergens over lezen is iets heel anders dan DOEN:). 

Testimonials

“De wijze woorden van Willemijn raken mij altijd. Als iemand weet hoe je in contact met jezelf kunt komen en positiever naar jezelf kunt kijken, is zij het wel. En nu heeft ze een heel toegankelijke tool gecreëerd om je hierin te laten groeien. En behalve dat de vormgeving van de zelfliefde gids prachtig is, raken de woorden me met net zoveel kracht als haar gedichten. Elke zin inspireert me tot meer innerlijke rust.” 

– LIZA over A guide to self love

“De zelfliefde groep is een cadeau aan jezelf waar je met inzet en discipline veel uit kunt halen. De onderwerpen die in de cursus voorbij kwamen waren heel divers waardoor je zelf kunt kiezen wat voor jou relevant is. De schrijfstijl van Willemijn motiveert je om erin te duiken. De zelfliefde groep heeft ervoor gezorgd dat ik meer in de spiegel ben gaan kijken. Door mijn kwetsbaarheid stapje voor stapje te tonen en te ervaren dat het oké was dat dit er was durfde ik te gaan schrijven en de opdrachten te gaan doen.  Willemijn is een warm en rustig persoon. Ze weet haar steun online heel goed te geven. Ik vond de cursus zeker een aanrader.” 

– JAMIE over de zelfliefde groep

“Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen.”

– MANON over A guide to self love

Aanmelden voor
de zelfliefde challenge

yes, ik doe mee!
 

27,00In winkelmand

Wat maakt deze challenge zo waardevol (wat mij betreft)?

Transformatie. Je gaat daadwerkelijk verandering in gang zetten. Tijdens de challenge ga je bijvoorbeeld op een laagdrempelige manier negatieve denkpatronen doorbreken en overtuigingen ombuigen die daar al decennia lang zitten, maar je nooit ondervraagd hebt. Zonder een gedachte handel je niet. Dus beginnen we daar.

Een ander belangrijk onderdeel van de challenge is het veranderen van je gewoonten. Je dagelijkse routines, de manier waarop je tegen jezelf praat. Je gewoonten vormen je identiteit. Zij zijn de basis in je leven. Je hebt de gewoonte altijd voor de ander te kiezen, jezelf tekort te doen, weinig tijd vrij te maken voor de dingen die jou blij maken of goed doen, je (lichamelijke) grenzen over te gaan. Dat gaan we langzaam veranderen. Jij komt eerst. Dat wordt je basis. Gewoonten in de vorm van routines zijn waardevol omdat je dan doet zonder nadenken. Door je gewoonten wat meer zelfliefde te laten ademen ga je in dat proces ook langzaam anders naar jezelf kijken en je anders over jezelf voelen.

Veel van de opdrachten uit de challenge zijn ook na die maand waardevol om nog regelmatig te doen en/of in te passen in je dagelijkse leven. Je krijgt zo daadwerkelijk de tools om je zelfliefde verder te laten groeien. En heb je weer even een liefdevolle reminder nodig om terug te komen bij jezelf dan heb je de mails in je inbox staan.

Hoe laagdrempelig de challenge ook is, want dat is ‘ie, het woord dekt denk ik niet helemaal de lading. De impact gaat namelijk veel verder dan een inzicht hier en daar en een mooie ervaring.

Deze zal, als je echt toegewijd bent, het begin zijn van een liefdevolle relatie met jezelf.

het fijne van een challenge…

 * Een challenge is niet zo uitgebreid en ‘zwaar’ als een cursus, het is een laagdrempelige en speelse manier om kennis te maken met een bepaald onderwerp, te leren en te groeien.

 * Praktisch: je ontvangt van mij elke dag of elke paar dagen een mail met een opdracht, je hoeft dus zelf niks te bedenken of te ondernemen.

 * Een challenge is fijn als je moeite hebt om jezelf te motiveren of merkt dat je last hebt van uitstelgedrag: ik moedig je aan in elke stap en de mailtjes zullen er zeker voor zorgen dat je de challenge wilt volbrengen.

Ik weet niet goed of ik wel tijd heb om zo’n challenge te volbrengen?

Ik snap je bedenking! Ik heb de challenge gecreëerd omdat ik merkte dat veel vrouwen met wie ik gewerkt heb, in de zelfliefde groep maar ook door A guide to self love, regelmatig de discipline misten om daadwerkelijk te gaan zitten met de opdrachten. Ook is het onderwerp zelfliefde zo groot dat de meeste cursussen vaak intensief en lang zijn en dat veel mensen afschrikt. Ik wil met de zelfliefde challenge een laagdrempelige manier bieden om te leren, te groeien, te transformeren, maar ook die liefdevolle stok achter de deur voor je zijn zodat je de cursus deze keer wel afrondt!;) Dat wil niet zeggen dat je de challenge niet op je eigen tempo kunt volgen. Natuurlijk wel. Er zijn genoeg vrouwen die wekelijks bijvoorbeeld 1 opdracht doen en de mails gewoon apart zetten en zo op hun eigen tempo de challenge volbrengen. Misschien vind je het prettig om zo nu en dan een opdracht te doen, op de dagen dat je echt wel wat (extra) zelfliefde kunt gebruiken. Voelen wat je nodig hebt en wat je aankunt is ook al een lesje zelfliefde!

De challenge helpt je om anders naar jezelf te gaan kijken en weer écht te voelen dat je er mag zijn. 

‘‘Je hebt een mooi programma gemaakt, chapeau. Je schrijfstijl vind ik ook echt heel fijn. Een groot gedeelte van mijn therapie en revalidatietraject is lekker overzichtelijk samengevat en ook nog eens opgefrist. Veel leuke opdrachten ook. Een paar blijvende oefeningen die ik wil inpassen en sommige dingen zal ik zeker nog eens teruglezen. Bedankt voor de challenge!’’

– LAURA

‘‘De challenge is het begin van een ommekeer voor mezelf. Al jaren wil ik groeien, verder komen, maar ik val altijd weer terug in m’n oude patronen/gedrag. Dit jaar gebeurt er iets met me en voel ik dat het tijd is om echt ‘verder te gaan’. Ik hunker naar verandering! Dankjewel dat je daaraan bijdraagt. Zo fijn deze challenge!’’

– JAMIE

“Ik volg de zelfliefde challenge op mijn eigen tempo en vind het vooral fijn om dit soort opdrachten achter de hand te hebben voor ‘mindere dagen’. Ik vind het geweldig hoe je schrijft, zo herkenbaar en goed leesbaar. Je teksten helpen mij bij mijn dagelijkse leven!”

– SANDRA

“Ik ben aan het genieten van de challenge, wat een mooie dingen heb je erin gedaan en op een fijn tempo. Hopelijk geniet jij van het feit dat je mensen zo aan weet te moedigen!” 

– LENNEKE

“De zelfliefde challenge is erg leerzaam! De opdrachten zijn goed te doen, ook in combinatie met werk en gezin. Ik ben je dankbaar voor deze uitdaging en de groei die ik dankzij jou uiteindelijk zal maken!”

– ANKE

‘‘Ik zou iedereen de zelfliefde challenge gunnen. Het is een klein cadeautje aan jezelf om op een laagdrempelige manier aan zelfliefde te werken.”

– WANDA

 

 

‘‘Ik wil je heel erg bedanken voor de challenge! Ik ben zo blij dat ik mezelf heb overtuigd om ermee aan de slag te gaan. Het was een proces met ups en downs maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Door terug te gaan in het verleden weet ik dat ik mezelf veel dingen heb aangepraat die ik nu anders kan zien. Ook lukt het me aardig om mezelf minder ‘moeten’ op te leggen. En ik probeer al meer naar mijn lichaam te luisteren. Ben ik moe en wil ik liever rusten in plaats van poetsen of toch naar de sportclub gaan, dan zal ik nu gaan rusten (en met een minder groot schuldgevoel). Ga vooral door met het aanbieden van de challenge. Hij zit zo goed in elkaar en kan heel veel voor mensen met een negatief zelfbeeld betekenen!”


– CHANTAL

‘‘Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.’’
– rumi

LVJL-NynkeLaagland (24)

Aanmelden voor
de zelfliefde challenge

yes, ik doe mee!
 

27,00In winkelmand

FAQ


Ik heb me aangemeld en dan?
Wanneer je je bestelling hebt betaald en afgerond ontvang je meteen de welkomstmail met instructies en wat kleine to do’s. (Heb je geen mail ontvangen, check je spam!) Dezelfde dag nog ontvang je de eerste challenge mail. De dag waarop je start kun je zo dus helemaal zelf beslissen, wat jij fijn vindt en wat jou uitkomt. 

Hoeveel tijd heb je voor de opdrachten?
De opdrachten worden goed verspreid over de maand. Je zult een aantal challenges ontvangen die wat meer tijd kosten, waar je echt mee moet gaan zitten. Voor die opdrachten krijg je 3/4/5 dagen. Deze opdrachten zul je dus wel even in je agenda moeten plannen:) De grotere challenges worden afgewisseld met korte opdrachten die je makkelijk in je dag kunt passen. In elke mail geef ik aan hoeveel tijd je hebt voor je de volgende challenge ontvangt. Lukt het je niet om het tempo bij te houden dan is dat ook geen probleem natuurlijk!

Wat is het verschil tussen A guide to self love en de zelfliefde challenge?
A guide to self love is echt een handboek voor het leven. Op je eigen tijd en tempo werk je aan de onderwerpen en maak je de opdrachten uit de werkboeken. De content uit A guide to self love is véél uitgebreider en completer dan die van de challenge, want je kunt in een aantal mailtjes maar beperkte informatie kwijt. De challenge kun je daarom zien als een eerste stap om echt actief te gaan werken aan zelfliefde. Het andere verschil is dat de challenge actiever is. Je ontvangt van mij bijna dagelijks mails met een opdracht. Wanneer je moeite hebt om jezelf te motiveren en accountable te houden dan is dit een fijne manier om te leren en te groeien!

Ik heb een andere vraag…
Stuur een berichtje via het chat icoontje rechts op deze pagina en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!