7-daagse zelfliefde challenge

7-daagse 

zelfliefde challenge

7 kleine maar impactvolle zelfliefde opdrachten die zullen veranderen…

Hoe je tegen jezelf praat

Hoe je naar jezelf kijkt

Hoe je met jezelf omgaat

7-daagse zelfliefde challenge

* 7 dagen werken aan zelfliefde!
 
* Dagelijks een kleine opdracht (max. 15 min) op het gebied van zelfliefde in je mailbox


* Opdrachten die ook na de challenge doorwerken en impact hebben en je helpen om de relatie met jezelf te blijven voeden en onderhouden

 

* Op een leuke, speelse en héél laagdrempelige manier aan jezelf werken, leren en groeien!


*
 Heerlijk praktisch en doelgericht: je gaat echt in 7 dagen aan verandering werken

het fijne van een challenge…

 * Een challenge is niet zo uitgebreid en ‘zwaar’ als een cursus, het is een laagdrempelige en speelse manier om kennis te maken met een bepaald onderwerp, te leren en te groeien.

 * Praktisch: je ontvangt van mij elke dag een mail met een opdracht, je hoeft dus zelf niks te bedenken of te ondernemen.

 * Een challenge is fijn als je moeite hebt om jezelf te motiveren of merkt dat je last hebt van uitstelgedrag: ik moedig je aan en de mailtjes zullen er zeker voor zorgen dat je de challenge wilt volbrengen.

Zelfliefde (of het gebrek eraan) heeft invloed op je hele leven. Op hoe je je voelt, op hoe je in het leven staat, wat je jezelf gunt, wat je denkt dat je kunt, op hoeveel ruimte je inneemt, op je werk, je relaties, je dromen en doelen. Blijf investeren in die belangrijke relatie
lief mens.

reviews over de 30-dagen  

 zelfliefde challenge

‘‘Ik vond het waardevol om een maand lang dagelijks aan zelfliefde te werken. Wat mij verraste aan de challenge was dat de oefeningen voor iedereen heel toegankelijk en haalbaar zijn. Ik vond de oefeningen leuk en uitdagend en keek vaak uit naar de volgende mail met de nieuwe opdracht. De opdrachten stimuleren je ook om verder te gaan nadat de challenge is afgelopen. Willemijn is erg open en toegankelijk voor vragen en feedback. Ik heb de begeleiding en de frequentie van de mails als erg waardevol beschouwd en ik beveel de challenge zeker aan als je voor jezelf wilt gaan kiezen. De zelfliefde challenge voelt als een cadeautje voor jezelf!” 

– MIRANDA

“Ik vond de challenge een fijne tijd, hoe liefdevol en zacht jij alles benaderde maar ook scherp kon zijn. Ondanks dat het een online challenge was voelde ik erg je betrokkenheid en je puurheid in alle mailtjes die je stuurde. De opdrachten waren allemaal goed te doen en het was fijn dat het op eigen tempo kon. Ik heb er veel uit mee kunnen nemen en ben erg blij dat ik de challenge gedaan heb!” 

– DEBBIE

‘‘Ik wil je heel erg bedanken voor de challenge! Ik ben zo blij dat ik mezelf heb overtuigd om ermee aan de slag te gaan. Het was een proces met ups en downs maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Door terug te gaan in het verleden weet ik dat ik mezelf veel dingen heb aangepraat die ik nu anders kan zien. Ook lukt het me aardig om mezelf minder ‘moeten’ op te leggen. En ik probeer al meer naar mijn lichaam te luisteren. Ben ik moe en wil ik liever rusten in plaats van poetsen of toch naar de sportclub gaan, dan zal ik nu gaan rusten (en met een minder groot schuldgevoel). Ga vooral door met het aanbieden van de challenge. Hij zit zo goed in elkaar en kan heel veel voor mensen met een negatief zelfbeeld betekenen!” 

– CHANTAL

‘‘De challenges waren confronterend, gaven me inzicht en lieten me zien dat ik er echt wel mag zijn. En dat alles waar ik onzeker over ben, eigenlijk gewoon bij me hoort. Ook alles wat ik vanzelfsprekend vind aan mezelf, blijken soms best bijzondere eigenschappen. Het begin is er. Ik ben je dankbaar voor deze waardevolle ervaring! Je hebt me zeker aan het denken gezet en benodigde handvatten gegeven.’’

– JAMIE

“Ik heb me aangemeld voor de challenge omdat ik kritisch was op mezelf. Tijdens de challenge vond ik de aanmoediging van Willemijn heel waardevol, maar ook het stilstaan bij mezelf. Ik heb veel inzichten gekregen en besefte me waar ik sta in het leven en wat ik allemaal al heb bereikt. Dit zag ik niet eerder zo, hoe mooi! Ik zou de zelfliefde challenge zeker aanbevelen! Het is zo’n verrijkende ervaring voor jezelf!”

– KATRIEN

“Ik bedacht me al langer dat ik meer aan zelfzorg wilde doen maar vroeg me af hoe ik dat het beste aan kon pakken. De 7-daagse zelfliefde challenge heeft me hierbij geholpen! Bedankt voor je heerlijke challenge! Ik beveel deze zeker aan aan anderen!”

– JOYCE

“Hi Willemijn! Ik ben klaar met de challenge. En wat was het een mooie ervaring. Ik heb heel veel mooie inzichten gekregen en ben echt stukken rijker in zelfliefde. Ik kijk nog regelmatig bepaalde mails terug en pak m’n journal erbij om te schrijven. Dankjewel!”

– IRIS

‘‘Je hebt een mooi programma gemaakt, chapeau. Je schrijfstijl vind ik ook echt heel fijn. Een groot gedeelte van mijn therapie en revalidatietraject is lekker overzichtelijk samengevat en ook nog eens opgefrist. Veel leuke opdrachten ook. Een paar blijvende oefeningen die ik wil inpassen en sommige dingen zal ik zeker nog eens teruglezen. Bedankt voor de challenge!’’

– LAURA

‘‘Ik zou iedereen de zelfliefde challenge gunnen. Het is een klein cadeautje aan jezelf om op een laagdrempelige manier aan zelfliefde te werken.”

– WANDA

De prijs van de challenge is geen weerspiegeling van de waarde en impact. Ik wil graag dat deze challenge voor iedereen toegankelijk is. Dit is mijn cadeautje aan jou!

liefs, willemijn

‘‘Ik vond de 7-daagse zelfliefde challenge top! Je leert door middel van leuke praktische tools hoe je wat meer de focus legt op jezelf en zelfliefde. Kleine opdrachten die een positieve bijdrage leveren! Ik ben vooral enorm kritisch op mezelf en door deze challenge kwam het lieve stemmetje weer naar de voorgrond.”

– LUCINDA

Aanmelden voor
de 7-daagse zelfliefde challenge

Na afronding van je bestelling ontvang je meteen een welkomstmail.
De eerste echte opdracht ontvang je een dag later!

12,00In winkelmand

 

FAQ

 

Ik heb me aangemeld en dan?
Wanneer je je bestelling hebt betaald en afgerond ontvang je meteen een welkomstmail met uitleg. (Heb je geen mail ontvangen, check je spam!) De eerste echte challenge mail ontvang je een dag later. De dag waarop je start kun je zo dus helemaal zelf beslissen, wat jij fijn vindt en wat jou uitkomt. 

Hoeveel tijd nemen de opdrachten in beslag?
Het zijn kleine en haalbare opdrachten die echt prima in je dag passen. Houd rekening met ongeveer een kwartiertje per dag!

Wat is het verschil tussen de normale zelfliefde challenge en deze mini challenge?
De ‘normale’ challenge duurt een maand, deze challenge duurt een week. De opdrachten van deze mini challenge zijn net wat kleiner en laagdrempeliger zodat het voor jou haalbaar wordt om deze challenge echt in een week te volbrengen en elke dag een klein gebaar van zelfliefde te doen. 

Ik heb een andere vraag…
Stuur een berichtje via het chat icoontje rechts op deze pagina of een mailtje naar willemijn@liefvoorjeleif.nl en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!