• Ze draagt met illustratie

  Deze poster is in samenwerking met Maartje van den Noort. Maartje is een bekend beeldend kunstenaar en maakt prachtige creaties. Ze heeft het Lief voor je Leif versje ‘Ze draagt’ handgeschreven en geïllustreerd. De eucalyptus tak is een pentekening met aquarel, en staat hier voor zuivering en bescherming.

  Omdat we allemaal een verhaal in en met ons meedragen…♡

  • Versje Ze draagt met illustratie, verkrijgbaar in twee formaten
  • De tekst en illustratie zijn gedrukt op een mooie naturelle, stevige papiersoort met een fijn lijntje en vleugje katoen. De kleur is net van het wit af.

   

  4,509,95

  Wissen
  Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , ,

  Beschrijving

  » Het minimale bestelbedrag is 5,- excl. verzendkosten
  » Beveiligd betalen via iDEAL & Bancontact
  » Verzendkosten Nederland vanaf 1,95 / België vanaf 4,50,-
  » Bestellingen worden 1 keer per week verzonden
  » Je bestelling wordt met liefde ingepakt tot een mooi cadeautje
  » Een versje sturen naar een lief iemand? Dat kan! Selecteer dan ‘verzenden naar een ander adres’. Bij notities kun je nog een korte boodschap kwijt

  Extra informatie

  Ze draagt

  A4 poster, A5 kleine poster

  Willemijn
  Willemijn

  Sinds vijf jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, inspireren het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst in Australië of Amerika te wonen, houdt van stille zondagochtenden, zonsopgangen, de natuur, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, de lente en de herfst, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen