• Pakketje geluk

  Het pakketje geluk is een samenwerking van Lief voor je Leif en Marbles by MG waarin we ieder vanuit onze kracht tot iets moois zijn gekomen.

  Betekenis van het pakketje
  De armband herinnert je eraan om vooral in het hier en nu te zijn. Een moment voor jezelf om diep adem te halen en je vrij te maken van gedachten ver van hier. De werking van het steentje labradoriet beschermt je tegen negatieve invloeden en energieën en vermindert angst. Het geeft je kracht, (zelf)vertrouwen, doorzettingsvermogen en versterkt je intuïtie. Dat je maar mag genieten van wat is, en met kracht tegemoet kunt gaan wat nog komt.

  Wat zit er in het pakketje?
  » The Felicity Bracelet – bestaat uit solide macramékoord, een steentje van labradoriet en messing afwerking
  » Een versje naar keuze op A6 formaat – gedrukt op een mooie naturelle, stevige papiersoort met een fijn lijntje en vleugje katoen. De kleur is net van het wit af, en de letter grijs.

  samen verpakt in een pergamijn cadeauzakje, met bijgevoegd het betekeniskaartje van de armband.

  Wil je het pakketje rechtstreeks versturen naar een lief mens, vul dan het alternatieve adres in bij het bestellen. Bij ‘opmerkingen’ kun je eventueel nog een kleine boodschap kwijt, deze zetten wij dan op een kaartje en voegen we bij het pakketje.

  Liefs, Marit & Willemijn

  ~~~~

  » Veilig betalen via iDEAL & Bancontact
  » Verzendkosten 1,95
  » Gratis verzending bij bestellingen vanaf 20,-
  » Je bestelling wordt binnen 2/3 werkdagen bij je bezorgd

   

   

  14,50

  Wissen
  SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

  Extra informatie

  Kleur metaal

  Zilver, Goud

  Kleur koord

  Zeegroen, Lichtgrijs

  Versje

  Bewonder, Hart vol leven, Klein geluk, Kracht, Nu, Wensen

  Willemijn
  Willemijn

  ''28. Recht door zee en oprecht, ambitieus in alles wat ze doet. Geniet intens van: woorden op papier, magische zonsondergangen, mijn sportmomentje op de vroege ochtend, ontdekken, herinneringen maken en de wereld aan mijn voeten.''

 • lekker lezen