• Pakketje liefde

  Het pakketje liefde is een samenwerking van Lief voor je Leif en Marbles by MG.

  Betekenis
  The soothing bracelet brengt je in contact met je intuïtie, zodat je vanuit zachtheid, liefde en vertrouwen durft te zijn. Perzik maansteen verbindt zich met de energie van de maan, wat je leert om meer vanuit je intuïtie te leven. De steen kalmeert, geeft rust waneer je je zorgen maakt en helpt je om op reis naar binnen te gaan. Het kleine bolletje zonnesteen staat voor optimisme en vertrouwen, en brengt de armband symbolisch in evenwicht.

  Samen met een passend versje dat je bij dit pakketje zelf mag uitkiezen, is het een fijn cadeau voor jezelf, of een lief gebaar voor de ander.

  Het pakketje bestaat uit:
  »  The soothing bracelet – een armband gemaakt van nylon koord, met perzik maansteen (de grote steen) en zonnesteen, afgewerkt met rhodiumplated/vergulde messing.
  »  Versje naar keuze op A6 formaat – gedrukt op een mooie naturelle, stevige papiersoort met een fijn lijntje en vleugje katoen. De kleur is net van het wit af, en de letter grijs.
  »  We verpakken het pakketje in een mooi zakje van pergamijn, met bijgevoegd het betekeniskaartje van de armband.

  Wil je het pakketje rechtstreeks versturen naar een lief mens, vul dan het alternatieve adres in bij het bestellen. Bij ‘opmerkingen’ kun je eventueel nog een kleine boodschap kwijt, deze zetten wij dan op een kaartje en voegen we bij het pakketje.

  Liefs Marit & Willemijn

  De levertijd van het pakketje is een week.

  (het pakketje op de foto is de versie met licht beige koord/goud)

   

  16,00

  Wissen
  Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,

  Extra informatie

  Kleur metaal

  Goud, Zilver

  Kleur koord

  Mint, Licht beige, Oudroze

  Versje

  Vriendjes, Wensen, Bewonder, Golven van verdriet, Hart vol leven, Licht en liefde, Overgave

  Willemijn
  Willemijn

  '29. Recht door zee en oprecht, ambitieus in alles wat ze doet. Geniet intens van: woorden op papier, magische zonsondergangen, sportmomentjes op de vroege ochtend, ontdekken, herinneringen maken en de wereld aan haar voeten.'

 • lekker lezen