• Pakketje liefde

  Het pakketje liefde is een samenwerking van Lief voor je Leif en Marbles by MG waarin we ieder vanuit onze kracht tot een mooi iets zijn gekomen.

  Betekenis 
  De Fortune bracelet haalt de mooiste eigenschappen in je naar boven, en geeft de innerlijke kracht om te zijn wie je bent. De werking van het steentje rutielkwarts in de armband versterkt dit gevoel. Het werkt opbeurend en kalmerend, en staat voor hoop, oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. Spiritueel bevordert het groei.

  Samen met een passend versje dat je bij dit pakketje zelf mag uitkiezen, is het een lief cadeau voor jezelf, of voor een ander. 

  Het pakketje bestaat uit:
  » The Fortune bracelet – bestaande uit solide macramékoord, een steentje van rutielkwarts (elk steentje is uniek, zoals je op de foto kunt zien) en messing afwerking
  » Versje naar keuze op A6 formaat – gedrukt op een mooie naturelle, stevige papiersoort met een fijn lijntje en vleugje katoen. De kleur is net van het wit af, en de letter grijs.

  samen verpakt in een pergamijn cadeauzakje, met bijgevoegd het betekeniskaartje van de armband. 

  Wil je het pakketje rechtstreeks versturen naar een lief mens, vul dan het alternatieve adres in bij het bestellen. Bij ‘opmerkingen’ kun je eventueel nog een kleine boodschap kwijt, deze zetten wij dan op een kaartje en voegen we bij het pakketje.

  Liefs Marit & Willemijn

  ~~~~

  » Veilig betalen via iDEAL & Bancontact
  » Verzendkosten 1,95
  » Gratis verzending bij bestellingen vanaf 20,-
  » Je bestelling wordt binnen 2/3 werkdagen bij je bezorgd

   

  16,50

  Wissen
  SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,

  Extra informatie

  Kleur koord

  Zeegroen, Zwart, Oudroze

  Kleur metaal

  Zilver, Goud

  Versje

  Bewonder, Golven van verdriet, Hart vol leven, Kracht, Vriendjes, Wensen

  Willemijn
  Willemijn

  ''28. Recht door zee en oprecht, ambitieus in alles wat ze doet. Geniet intens van: woorden op papier, magische zonsondergangen, mijn sportmomentje op de vroege ochtend, ontdekken, herinneringen maken en de wereld aan mijn voeten.''

 • lekker lezen