• Beginnersguide + journal werkboek innerlijk kind werk

  Actie
  De actie loopt nog:
  De perfecte combi, deze fijne actie!

  De beginnersguide innerlijk kind werk en het nieuwe journal werkboek dat helemaal in het teken staat van het innerlijk kind werk (beiden digitaal) bestel je nu tijdelijk samen voor maar 15,- ipv 25,-.

  Eerst ga je jezelf goed inlezen in het innerlijk kind werk en daarna ga je DOEN!

  Je bent nu misschien wel op een punt dat je je bewust bent van je gewonde innerlijke kind maar dat je niet goed weet wat je eerste of volgende stap wordt.

  Ik help je met liefde op weg!

  In de beginnersguide innerlijk kind werk (30 pag.) vertel ik je precies wat je moet weten over:

  • Het concept innerlijk kind (de uitgebreide versie)
  • Je wonden: op welke manieren ben je gewond en hoe zijn deze wonden ontstaan?
  • Trauma, triggers, emoties
  • Helen: wat is het en hoe ziet een helingsproces eruit?
  • De belangrijkste topics in het innerlijk kind werk
  • En geef ik je 3 stappen die je nu zelf kunt zetten + een aantal waardevolle oefeningen die je dagelijks kunt gaan doen

  Dit stukje bewustwording over het innerlijk kind werk, wat het inhoudt, de impact op jou en je leven, het leren begrijpen, is ontzettend belangrijk en waardevol. De beginnersguide zal je genoeg inzichten bieden over jezelf en de informatie uit de guide is de basis om vervolgens met het journal werkboek aan de slag te kunnen gaan.

  Daarna is het tijd om actie te gaan ondernemen! Op een heel laagdrempelige manier, journalen kost je nog geen kwartier per dag, ga je door middel van het journal werkboek werken aan bewustwording en heling.

  In het journal werkboek (22 pag.) wat in het teken staat van het innerlijk kind werk:

  • Neem ik je aan de hand om zelf een journal practice te creëren
  •  Vind je inspiratie (vragen en onderwerpen) voor een ochtend en avond journal practice
  • Heb ik 2 pagina’s met journal oefeningen voor je uitgewerkt die helemaal in het teken staan van verwerken en helen
  • Vind je voor minimaal vier maanden innerlijk kind werk journal inspiratie om dagelijks te schrijven
  • Geef ik je tips hoe je van een nieuw ritueel een gewoonte kunt maken in je leven
  • Vind je een 30-dagen challenge kalender die je helpt om van journalen een gewoonte te maken

  De vragen, oefeningen en inspiratie uit dit journal werkboek zullen ervoor zorgen dat je zelfbewuster wordt, jezelf en je gedrag beter gaat begrijpen, dat je inzicht krijgt in de (traumatische) ervaringen die je gevormd hebben, dat je je bewust wordt van bepaalde overtuigingen en patronen. Het journalen helpt je ook daadwerkelijk je overtuigingen en patronen langzaam te doorbreken, stapje voor stapje de pijn uit je verleden een plekje te geven en toe te werken naar een nieuwe versie van jezelf.

  In mijn eigen proces is het dagelijks journalen zo ontzettend waardevol geweest. Mede door het journalen was ik in staat daadwerkelijk patronen te doorbreken, gebeurtenissen te verwerken, mezelf te heropvoeden. De oefeningen, vragen en thema’s die mij hebben geholpen in mijn proces en die hopelijk voor jou ook enorm van waarde gaan zijn vind je terug in dit nieuwe werkboek.

  Zet jij vandaag de stap op weg naar: vrijheid, innerlijke rust, levenskracht, eigenwaarde, zelfliefde, een lichtere toekomst? Naar meer ruimte in jezelf, weer kunnen ademhalen? Naar patronen en overtuigingen die voor je werken? Naar leven in plaats van overleven?

  Ik gun het je!

  Wanneer je je bestelling afgerond hebt ontvang je de downloads meteen in je mail zodat je direct aan de slag kunt als je wilt!

   

  *Belangrijk: het innerlijk kind werk is niet iets om zelfstandig te gaan doen wanneer je vroeger te maken hebt gehad met ‘grote’ traumatische ervaringen of langdurig trauma zoals een vorm van misbruik of bijvoorbeeld verwaarlozing, of wanneer je hevige problemen ervaart in je leven nu. Ik zou je dan aanraden om hulp en begeleiding te zoeken bij een (psycho)therapeut.

   

  25,00 15,00

  Categorie:
  Willemijn
  Willemijn

  Sinds vijf jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, inspireren het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst in Australië of Amerika te wonen, houdt van stille zondagochtenden, zonsopgangen, de natuur, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, de lente en de herfst, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen