• Journal werkboek innerlijk kind werk

  Wil je op een heel laagdrempelige manier aan de slag met het innerlijk kind werk dan is dit journal werkboek een must!

  Journalen, een schrijfritueel, is dé tool voor persoonlijke groei en ontwikkeling en heeft een enorm krachtige uitwerking op jezelf en je leven.

  Dagelijks journalen:

  • Vermindert stress
  • Heeft een positieve uitwerking op je mentale en emotionele gezondheid
  • Zorgt voor rust in je hoofd
  • Verbetert je mood
  • Zorgt ervoor dat je beter en dieper slaapt
  • Is een manier om (gedachten, emoties, gebeurtenissen) te verwerken
  • Creëert helderheid (over gedrag, patronen, wie je bent, wat je wel en niet wilt, wat je voelt)
  • Zorgt ervoor dat je je meer in control voelt over je leven

  Het fijne van een journal practice is dat het je niet ontzettend veel tijd kost, hooguit een kwartiertje per dag, maar dat het wel positieve impact heeft!

  Deze speciale editie van het journal werkboek is voor mensen die op een laagdrempelige manier aan de slag willen met hun gewonde innerlijke kind.

  In dit digitale werkboek (22 pag.):

  – Neem ik je aan de hand om zelf een journal practice te creëren
  – Vind je inspiratie (vragen en onderwerpen) voor een ochtend en avond journal practice
  – Heb ik 2 pagina’s met journal oefeningen voor je uitgewerkt die helemaal in het teken staan van verwerken en helen
  – Vind je voor minimaal vier maanden innerlijk kind werk journal inspiratie om dagelijks te schrijven
  – Geef ik je tips hoe je van een nieuw ritueel een gewoonte kunt maken in je leven
  – Vind je een 30-dagen challenge sheet die je helpt om van journalen een gewoonte te maken

  De vragen, oefeningen en inspiratie uit dit journal werkboek zullen ervoor zorgen dat je zelfbewuster wordt, jezelf en je gedrag beter gaat begrijpen, dat je inzicht krijgt in de (traumatische) ervaringen die je gevormd hebben, dat je je bewust wordt van bepaalde overtuigingen en patronen. Het journalen helpt je daadwerkelijk je overtuigingen en patronen langzaam te doorbreken, stapje voor stapje de pijn uit je verleden een plekje te geven en toe te werken naar een nieuwe versie van jezelf.

  Dit journal werkboek is dé tool om te groeien en te helen en helpt je op weg naar: vrijheid, innerlijke rust, levenskracht, eigenwaarde, zelfliefde, een lichtere toekomst. Naar meer ruimte in jezelf, weer kunnen ademhalen. Naar patronen en overtuigingen die voor je werken. Naar leven in plaats van overleven.

  Wanneer je je bestelling afgerond hebt ontvang je de downloads meteen in je mail zodat je direct aan de slag kunt als je wilt!

  *Belangrijk: het innerlijk kind werk is niet iets om zelfstandig te gaan doen wanneer je vroeger te maken hebt gehad met ‘grote’ traumatische ervaringen of langdurig trauma zoals een vorm van misbruik of bijvoorbeeld verwaarlozing, of wanneer je hevige problemen ervaart in je leven nu. Ik zou je dan aanraden om hulp en begeleiding te zoeken bij een (psycho)therapeut.

   

  15,00

  Categorie:
  Willemijn
  Willemijn

  Sinds vijf jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, inspireren het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst in Australië of Amerika te wonen, houdt van stille zondagochtenden, zonsopgangen, de natuur, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, de lente en de herfst, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen