• Beginnersguide innerlijk kind werk

  Misschien heb je door de blogs op Lief voor je Leif voor het eerst kennisgemaakt met het concept innerlijk kind. Of ben je na een online zoektocht op het innerlijk kind werk gestuit. Of misschien heb je al vaker over het innerlijk kind werk gelezen, maar voelde je je er nog niet klaar voor om je er verder in te gaan verdiepen.

  Je weet nu dus dat je een innerlijk kind hebt, en dat je innerlijke kind gewond is. Maar wat nu? Hoe ga je verder? Welke stappen zet je?

  En ga je aan de slag? Of stop je ‘het’ nog een tijdje weg?

  En ik snap het. Het is intensief werk. Het is diepgaand. Je wilt misschien wel helemaal niet naar je verleden gaan kijken. Je wilt geen oude wonden openhalen.

  Maar wat als ik je nu anders naar de situatie laat kijken?

  Alles draait om perspectief in het leven.

  Richt je je op de pijn, of op de groei?

  Vertel je jezelf nu al dat je het niet aankunt, of ga je alles met kracht tegemoet?

  Ben je bang wat je allemaal tegen zult komen, of ben je nieuwsgierig naar het waarom en wie je bent, onder al die lagen, patronen en beschermingsmechanismen?

  Het heeft alles met mindset te maken.

  De mensen die zich aanmelden voor het online programma over het helen van je innerlijke kind, de guides kopen, de blogs lezen, zij zijn nieuwsgierig. Zij richten zich niet op pijn maar op groei. Zij willen die lichtere, vrijere en ook betere versie van zichzelf worden. Zij zijn oprecht benieuwd naar waar hun patronen vandaan komen. Zij willen de controle weer over hun leven terugnemen en zelf besluiten wie zij willen zijn in plaats van een reactie blijven op wat ze in hun verleden overkomen is en wat ze geleerd en meegekregen hebben.

  Wanneer je op die manier kunt denken is het innerlijk kind werk niet een pijnlijke reis maar een ontdekkingstocht.

  Naar jezelf.

  Op weg naar vrijheid, innerlijke rust, levenskracht, eigenwaarde, zelfliefde, compassie.

  De beginnersguide is jouw eerste stap op deze bijzondere reis.

  In deze digitale guide (30 pag.) vertel ik je precies wat je moet weten over:

  • Het concept innerlijk kind
  • Je wonden: op welke manieren ben je gewond en hoe zijn deze wonden ontstaan?
  • Trauma, triggers, emoties
  • Helen: wat is het en hoe ziet een helingsproces eruit?
  • Belangrijke topics in het innerlijk kind werk
  • Stappen die je nu zelf kunt gaan zetten + oefeningen die je nu zelf kunt gaan doen

  Ik weet zelf hoe overweldigend alle informatie kan zijn en toen ik kennismaakte met het concept innerlijk kind een aantal jaren geleden heb ik alles zelf uit moeten vinden. Ik neem jou nu aan de hand. Ik geef je precies de informatie die je nodig hebt. De guide is overzichtelijk, geeft je richting en biedt houvast. Aan het einde van deze gids ben je op de hoogte van de basis van het innerlijk kind werk, heb je waardevolle inzichten opgedaan over jezelf waar je mee verder kunt en weet je precies welke vervolgstappen je zou kunnen gaan zetten.

  De meeste mensen voelen een enorme haast wanneer ze zich bewust worden van de wonden van hun innerlijke kind. Zij willen meteen naar een ‘oplossing’ zoeken, weg met de pijn. Helen is een proces voor het leven. Er is geen snelle oplossing. Dit stukje bewustwording over het innerlijk kind werk, wat het inhoudt, de impact op jou en je leven, het leren begrijpen, is ontzettend belangrijk en waardevol.

  Zet jij vandaag de eerste stap?


  *Je ontvangt na betaling de guide in je mailbox zodat je meteen aan de slag kunt! 

  *Op Lief voor je Leif vind je in de blogs korte basisinformatie over het innerlijk kind werk. De guide is een aanvulling op deze informatie.

   

  10,00

  Categorie:
  Willemijn
  Willemijn

  Sinds vijf jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, inspireren het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst in Australië of Amerika te wonen, houdt van stille zondagochtenden, zonsopgangen, de natuur, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, de lente en de herfst, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen