Veelgestelde vragen versjeswinkel

Veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde verzendtijd als ik een bestelling doe in de versjeswinkel?
Ik verzend 2 keer per week. Gemiddeld duurt het daarom 3-4 dagen voordat je bestelling bezorgd wordt! Is er haast bij? Stuur me dan een mail of een berichtje op Instagram, dan zorg ik dat je bestelling op tijd bij je in de bus valt!

 

Is een tekst op A5 ook verkrijgbaar op A6?
De teksten die op A5 kaarten gedrukt zijn, zijn doorgaans een stuk langer dan de teksten op een ansichtkaart. Meestal is het het geval dat de tekst dus niet op een A6 kaart past en het antwoord dus nee!

 

Hoe werkt het bestelproces?
Jij verzamelt je favoriete versjes in je winkelmand, klikt op bestellen en betaalt via iDeal of Bancontact. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmailtje en je factuur. Ik ga je bestelde producten mooi inpakken en binnen een paar dagen heb je je bestelling in huis!

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De verzendkosten binnen Nederland zijn vanaf 1,95. Voor België is dat vanaf 3,75.

 

Als ik een kaartje naar iemand wil laten sturen, hoe werkt dat?
In dat geval kies je de optie ‘kaartje sturen’. Je kiest allereerst het versje uit dat je naar diegene wilt laten versturen. Het formaat van het versje (dat staat vermeldt bij het product zelf, A6 of A5) selecteer je bij ‘kaartje sturen’. Belangrijk is dat je de titel van het versje vermeldt in de notities op de bestelpagina. Daar kun je ook nog een kleine boodschap kwijt voor op de kaart. Ik doe het versje vervolgens voor je op de post!

 

Zijn de producten van Lief voor je Leif ook beschikbaar voor Wholesale?
Yes! Heb je een leuke winkel die aansluit bij mijn concept en wil je de Lief voor je Leif versjes daar een mooi plekje gaan geven, stuur dan zeker even een mailtje naar willemijn@liefvoorjeleif.nl

 

‘‘Hoi Willemijn, dankjewel voor de snelle service en wat heb je het leuk ingepakt. Heel erg blij mee. En nog een leuk kaartje erbij. Lief. Bedankt!”


– SUZANNE