Support

Support lief voor je leif

Sinds de start van Lief voor je Leif heb ik honderden blogs geschreven. Ik ben elke dag aanwezig op social media waarvoor ik unieke content creëer. Wekelijks gaat er minimaal één inspiratiemail de deur uit. En zo ben ik al vier jaar dag in dag uit druk met mijn missie: het creëren van meer bewustzijn. Jou inspireren, bewegen, om meer naar binnen te keren. Om te gaan groeien, persoonlijk, spiritueel. 

Dit doe ik met ontzettend veel passie en drive, begrijp me niet verkeerd.

Maar veel van wat ik doe (zeg maar bijna alles) is gewoon gratis. Je hoeft niks bij me te kopen, je kunt dagen alleen maar lezen en lezen, informatie absorberen, meedoen met gratis challenges, mini e-books ontvangen, gewoon voor niks. 

En naast dat feit kost zo’n platform als dit runnen ook ontzettend veel tijd, energie en geld. Achter de schermen komt er zóveel bij kijken. Technische dingetjes, zzp’ers die nodig zijn, website onderhoud, het creëren van alle content, het reageren op mails en nog zoveel meer. 

Ik kies er bewust voor om geen gesponsorde blogs te publiceren en je niet lastig te vallen met allerlei pop-ups en advertenties, zodat jij gewoon heerlijk in alle rust kunt lezen, maar dat heeft voor mij natuurlijk wel consequenties. 

Lief voor je Leif is wat ik van mezelf kan en wil geven aan de wereld. En ik doe het met alle liefde. En met jouw support, elke kleine gift is welkom, kan ik hier de komende jaren lekker mee door blijven gaan.

Wanneer je al een tijdje met plezier meeleest, iets aan de freebies, de challenges of de blogs hebt gehad, wanneer je kracht en herkenning vindt in de persoonlijke dingen die ik met je deel, als ik jouw leven op de één of andere manier iets mooier, lichter, makkelijker heb gemaakt, en maak, dan zou ik het enorm op prijs stellen als je een kleine donatie wilt doen. 

Mijn dank is ontzettend groot! 

Willemijn

 

Doneren

Bedrag