• Studio Hûs Zwolle

  Studio Hûs is inmiddels terug verhuisd naar Sneek! – Wat mis ik zaakjes als Studio Hûs in Breda. Daar waar je gewoon onder het snuffelen ook even een koffietje kunt doen, en eindeloos aan het afwegen bent wat je nou precies wel en niet mee naar huis gaat nemen. Een klein hotspot verslagje van deze enorm leuke conceptstore die je sinds een maandje in Zwolle kunt bewonderen!

  Food/drinks
  In heel Nederland mag het dan hip zijn, conceptstores waar je ook nog een bakkie kunt doen, ik kan er geen genoeg van krijgen! Het oogt gezellig, is net even wat uitnodigender en een break tijdens het shoppen is altijd welkom toch? Bij studio Hûs hebben ze een kort maar krachtige menu kaart: koffie, thee, vers sapje, limonade voor de kids, huisgemaakt gebak en een tosti mocht je zin hebben in lunch. Helemaal prima voor het kleine maar fijne zitgedeelte!

  Shoppen
  Je bent hier aan het juiste adres als je een leuk en origineel cadeautje zoekt, je eigen huis nog net even een gezellige touch wilt geven met kaarsen, kussens, lijstjes en posters, of jezelf, want Studio Hûs verkoopt ook de jurkjes van Zusss, mooie sierraden en leuke tassen!

  Wees welkom
  Barbara en haar man Gerrit zijn de eigenaren en net met hun winkel verhuisd van Sneek naar Zwolle. Van een kleine pop-up naar een grotere conceptstore met een horeca gedeelte, het was voor hun een droom die uitkwam! Het enthousiasme straalt er vanaf en na een uur en een kop thee verder zijn we nog niet uitgekletst. Bij Studio Hûs ben je welkom, en als je zin hebt in een praatje, gastvrijheid en leuke hebbedingetjes, dan zou ik zeker een keertje langsgaan mocht je in de buurt zijn.

  Studio Hûs
  Korte Smeden 15, Zwolle
  Openingstijden:
  Di t/m Za 10 – 17.30u

  Willemijn
  Willemijn

  Sinds drie jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, inspireren het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst in Australië of Amerika te wonen, houdt van stille zondagochtenden, zonsopgangen, de natuur, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, de lente en de herfst, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *