Privacy verklaring

Privacyverklaring

25 mei 2018

Contactgegevens
Lief voor je Leif

Willemijn Hartman
Ginnekenweg 58A
4818 JG Breda
willemijn@liefvoorjeleif.nl
Kvk: 65649419
BTW: NL047970340B02

Lief voor je Leif vind jouw privacy enorm belangrijk. En daarom draag ik er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je geeft vertrouwelijk behandeld wordt. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik precies doe met de informatie die ik van je ontvang.

Bestelling plaatsen in de versjeswinkel
Als je een bestelling plaatst heb ik je naam, e-mailadres, telefoonnummer en (aflever)adres nodig om je bestelling te bevestigen, een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Voer je bij afleveradres het adres in van iemand naar wie je de bestelling (als cadeautje) wilt versturen, dan ben jij de verantwoordelijke voor het verstrekken van de persoonsgegevens.

Betalen
Bij Lief voor je Leif kun je betalen via iDEAL en Bancontact. Dit gebeurt in de beveiligde omgeving van je eigen bank.
Betaling van je bestelling verloopt via betaalprovider Mollie. Mollie ontvangt je naam en   adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Mollie voor meer informatie.

Verzenden
Om je bestelling te kunnen versturen ontvangt PostNL je naam en adresgegevens. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Post NL voor meer informatie.

Nieuwsbrief
Vanuit de versjeswinkel stuur ik je, als je dat wil, een nieuwsbrief met nieuws, blogs, acties en leuke producten. Je wordt niet automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief. Bij aanmelding worden je naam en e-mailadres gevraagd. Wil je je afmelden dan is dit onder elke ontvangen nieuwsbrief mogelijk.

Contactformulier
Heb je een vraag of opmerking over Lief voor je Leif dan kun je op de contactpagina op de website via het contactformulier je vraag stellen. Hier vul je je naam en e-mailadres in. Deze gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

Social media
Als je Lief voor je Leif volgt via de social media kanalen (facebook, instagram, bloglovin’) dan gebruiken de beheerders van deze diensten je gegevens (land, geslacht en leeftijd) om hun service (en advertenties) te kunnen verbeteren. Lees hier het privacy beleid van Facebook.

Webhosting
Alle gegevens die je via mijn website ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van mijn webhosting. Zij hebben de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde, tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Je kunt hier hun privacy policy bekijken.

Google Analytics
Lief voor je Leif gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website en webshop gebruiken. Hier is een verwerkersovereenkomst voor gesloten. Analytics is niet toegestaan informatie die zij opdoen te delen. Ook zorgt Lief voor je Leif ervoor dat je IP-adres wordt geanonimiseerd.

Beveiliging
Om je privacy te beschermen maakt Lief voor je Leif gebruik van beveiligde verbindingen via SSL waarmee alle informatie tussen jou en de website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

Blog
Op Lief voor je Leif verschijnen regelmatig interviews. Deze mensen hebben mij toestemming verleend om naam, eventueel beeldmateriaal wat ze aanleveren, en tekst te publiceren.

Cookies
Lief voor je Leif maakt alleen gebruik van functionele cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de webshop. 

Lief voor je Leif verkoopt je gegevens niet
Lief voor je Leif zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door Lief voor je Leif ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens
Gegevens die je verstrekt om een bestelling te plaatsen (naam, adres, e-mail) worden maximaal 7 jaar bewaard, dit in verband met administratieve controle van de Belastingdienst.

Jouw gegevens inzien
Je hebt altijd het recht om de door Lief voor je Leif opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email naar willemijn@liefvoorjeleif.nl Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wilt maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Lief voor je Leif en kom je er met ons niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.