• Pier 31 Tilburg

  De leukste plekjes en initiatieven kom je tegen als je niet op zoek bent. Tijdens een middagje Tilburg werd ik gewezen op Pier31 en die hoorde wat mij betreft echt bij de nieuwe rubriek van Lief voor je Leif: lieflijke plekjes! Plekjes gestart door enthousiaste ondernemers met echte passie voor wat ze doen. Plekjes die net even wat andere spulletjes dan anderen hebben en daarom positief opvallen. Plekjes die niet zijn zoals de massa en waar je een leuk gesprekje kunt aanknopen met diegene achter het concept.

  Concept
  Seida is het gezicht achter Pier31. Ze studeerde 2 jaar geleden af aan de studie ‘vormgeving, ruimtelijke presentatie en communicatie’. Een bezig bijtje met een liefde voor design. ”Ik ben begonnen met PIER31, omdat ik mensen wil helpen hun creativiteit te kunnen uiten.  Het hele idee begon toen ik bedacht had om mijn eigen gemaakte ‘projecten’ te gaan verkopen in boxen zodat mensen het thuis ook zouden maken: de DIY-boxen.” Ze startte een crowdfundingscampagne die na 10!! minuten al bereikt was en inmiddels runt ze in een prachtig pand sinds een maandje Pier31 vanuit de Piushaven in Tilburg.

  Shoppen/creatief bezig zijn
  Bij Pier31 vind je 3 categorieën: do-it-yourself-boxen, design en products/benodigdheden. Naast dat toffe letterbord, die gave lamp en leuke hangplant kun je ook in het atelier achter de winkel aan de slag met je do-it-yourself box. Dit alles om mensen lekker creatief aan de gang te zetten. Pier31 is ook de plek waar startende ondernemers en hun mooie product de kans krijgen zich te laten zien, waardoor er altijd hele toffe en unieke producten te koop zijn die je interieur net even anders maken. Er hangt een fijne sfeer doordat Seida vol enthousiasme en met een grote glimlach trots en vooral heel blij is met het concept wat ze heeft neergezet. Super leuk en aanrader om een keertje binnen te lopen!

  Pier31
  Havendijk 16b, Tilburg
  Openingstijden:
  Di t/m vrij 10-18u
  Za 10-17u

  Willemijn
  Willemijn

  '29. Recht door zee en oprecht, ambitieus in alles wat ze doet. Geniet intens van: woorden op papier, magische zonsondergangen, sportmomentjes op de vroege ochtend, ontdekken, herinneringen maken en de wereld aan haar voeten.'

 • lekker lezen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *