• Noos31 Originalstore

  ”Noos31 Originalstore in hartje Breda. Ontdek je eigenheid in een inspirerende en mooie collectie van interieur verrijkers, accessoires, kleding, speelgoed, boeken en nog veel meer in de shop-galerie.” Als je van klein en fijn, anders en leuk houdt dan is Noos31 in de St. Jansstraat in Breda echt wat voor je. Een winkeltje waar je heerlijk kunt snuffelen, tussendoor ook nog even een koffietje drinkt en waar je nooit met lege handen naar huis gaat. Ik was er al zó vaak langsgelopen maar dat was blijkbaar meer aan het begin van de week en ik stond dus telkens voor een gesloten deur. Maar: deze keer had ik geluk toen ik onderweg was naar een afspraak en heb ik gelijk even een blogje voor je erover geschreven!

  Food/drinks
  Klein maar fijn, ik zei het al. Bij Noos31 kun je heerlijk buiten zitten en dat is zeker in de zomer een pluspunt. De St. Janstraat wordt door veel mensen overgeslagen maar is inmiddels ook echt een leuke straat geworden. Heerlijk rustig dat ook nog eens. Dus als je het drukke van de markt wil ontvluchten strijk je lekker hier op het terrasje neer. Binnen hebben ze 2 tafeltjes en is de plek wat beperkter, maar zeker niet minder gezellig. Je kunt er genieten van Bocca koffie, van versgeperste sapjes en van huisgemaakt gebak wat per dag verschilt. Ze hebben ook een kleine lunchkaart met tosti’s voor als je wat meer trek hebt. Ik hou enorm van dit soort winkeltjes waar ze meerdere concepten in 1 stoppen, iets wat in Breda nog niet heel erg van de grond komt en daarom juist zo welkom!

  De winkel
  Enorm leuke woonaccessoires, prulletjes, kinderkleding, boeken, lieve armbandjes, meubeltjes en een klein rekje met dames kleding. Bij Noos31 zit er altijd wat bij naar je zin, daar ben ik van overtuigd. Toen ik mijn studio’tje opnieuw wilde inrichten zocht ik in Breda naar de anders-dan-anders interieurwinkeltjes om wat leuke items te kopen die niet standaard zijn. Nou, dat kun je hier. Zoek je een leuk cadeautje en weet je niet zo goed wat dan, is er bij Noos31 altijd wel wat naar je zin.

  Versjes
  Na mijn eerste bezoekje aan Noos31 ging ik een paar weekjes later nog even langs, en dit keer met mijn versjes op kaarten. Dit vond ik namelijk een typisch Lief voor je Leif winkeltje (logisch anders komt hij ook niet op de blog), en daar waren ze het bij Noos31 gelukkig mee eens. Vanaf vrijdag 7 oktober kun je dus ook voor mijn versjes hier terecht!:-)

  Noos31 – Originalstore
  St. Janstraat 25, Breda
  Openingstijden:
  Do t/m za 11-18
  Zo 13-17

  Willemijn
  Willemijn

  Sinds vijf jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, inspireren het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst in Australië of Amerika te wonen, houdt van stille zondagochtenden, zonsopgangen, de natuur, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, de lente en de herfst, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *