• Lykke Moodstore Amersfoort

  Helaas is Lykke Moodstore inmiddels gesloten als winkel! – En met mijn zoektocht naar leuke (concept)stores waar mijn versjes een plekje zouden kunnen krijgen is er ook meteen een nieuwe rubriek ontstaan op Lief voor je Leif. Ik hou namelijk enorm van die schattige, eigentijdse en altijd anders dan anders winkeltjes waar je terecht kunt voor leuek posters, kaarten, hebbedingetjes of spullen voor in huis. Mooie items die je niet op elke hoek van de straat kunt krijgen en daarachter ondernemers met echte passie voor hun winkel! Lykke Moodstore in Amersfoort is er zo eentje, en bestaat pas een maandje!

  Concept
  ”Doen waar je gelukkig van wordt,” dat is de drijfveer van Inge, eigenaresse van Lykke, dat ‘geluk’ betekent in het Deens. Met een achtergrond als styliste begon ze deze winkel in de Krommestraat in Amersfoort. Ze besloot haar liefde voor styling en unieke producten/designs samen te brengen en haar eigen moodstore te beginnen. Is Inge niet bezig met het uitpakken van allerlei moois in de winkel, dan werkt zij vanachter haar bureau aan leuke interieur & styling opdrachten. Over al je passies combineren gesproken;-).

  Shoppen/relaxen
  Fest Amsterdam, Ferm Living, Menu, I’ts About RoMi, Broste Copenhagen en Frohstoff is een greep uit de merken die Lykke Moodstore verkoopt, maar ook de wat onbekendere merken geeft zij graag een plekje. Hier vind je dat gave kussen die je bank weer helemaal als nieuw maakt, mooie posters van opkomende designers of aparte kaarsenhouders die je eettafel weer helemaal een ander gezicht geven. En ben je uitgeshopt, dan kun je nog lekker even relaxen met een kop koffie of een vers sapje in het gezellige zithoekje!

  Lykke Moodstore
  Krommestraat 12, Amersfoort
  Openingstijden:
  Zo/Ma 13 – 17.30u
  Di, woe, vrij, za 10 – 17.30u
  Do 10 – 21.00u

  Willemijn
  Willemijn

  Sinds drie jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, inspireren het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst in Australië of Amerika te wonen, houdt van stille zondagochtenden, zonsopgangen, de natuur, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, de lente en de herfst, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *