• Liefde voor de zomer!

  Het zonnetje is misschien ver te zoeken maar ik kwam deze zomertag tegen bij Annemerel en die had ‘m op haar beurt weer van Ashley Lynn en ik werd er zo vrolijk van, het bracht me terug naar veel zwoele fijne zomers met mooie herinneringen. Dus daarom dacht ik: kom op, dat zonnetje komt vast nog wel, laat ik alvast in de stemming komen! Ik dook weer even in m’n foto archieven, en natuurlijk kom ik er dan weer achter dat ik vaak opga in het moment en dan absoluut niet met mijn telefoon bezig ben en geen foto’s maak. Dus veel tekst en af en toe een zomers kiekje. Mocht je het nog niet opgevallen zijn: ik heb een hekel aan op de foto gaan. Geen zomerfoto’s van mij. Ik zal deze zomer is meer m’n best gaan doen haha.

  Mijn favoriete zomernummer is op dit moment:
  Sowieso is de hele spotify summer ’16 playlist eentje om heel erg blij van te worden! 

  Mijn favoriete zomerherinneringen:
  Met mijn moeder na mijn havo diploma naar Vlieland (ons favoriete eiland) en daar 5 dagen lang tropisch weer hebben en bruinverbrand terugkomen. Daarna vol in de examenfeestjes en de hele zomer genieten van vrij zijn. Dat was een hele fijne herinnering.

  Een festival zomer met mijn vriendinnetje. We waren toen helemaal wild van Kane en gingen alle festivalletjes af.  Ik kan me echt niet meer alles herinneringen maar als afsluiter van de zomer een concert op het Malieveld was echt wel ultiem!

  Het WK van 2014 was ook een hele fijne zomerherinnering. Ik heb van het begin tot het einde alle wedstrijden bekeken en als ik nu de theme song van het EK hoor dan denk ik: JA, sport verbind mensen en zorgt voor een intense feeststemming. Ik ga dan helemaal terug naar de wedstrijd tegen Spanje en de goals van Robben en van Persie. Zomer betekent voor mij ook altijd heel erg genieten van sport. Tour de France, EK/WK of Olympische spelen.

  Horeca zomers met veel uren zijn ook altijd fijne herinneringen. Ik hou heel erg van hard werken en dat is net even wat leuker in de zomer. ’s Nachts heel laat thuiskomen en dan de volgende ochtend weer vol aan de bak. Soms mis ik het!

  Mijn eerste zomer in Breda was er één van heel veel feestjes, heel veel gezelligheid en heel veel lekker eten. Ik heb mega genoten van alle gezellige avondjes, drankjes met de boys, avondjes met m’n vriendinnetjes, park dagen, nacho’s op het terras en shotjes in de kroeg.

  Mijn favoriete vakantie:
  Ik ben maar een heel simpel zieltje die tevreden is met weinig. Ik vind een dagje Dishoek of een paar dagen Vlieland heel erg genieten, omdat ik vaak doorwerk in de zomer en liever gewoon het hele jaar een paar keer een dagje wegga. Het ziet er ook deze zomer niet naar uit dat ik op vakantie ga, want er staat veel teveel leuks qua werk op de planning! Maar natuurlijk heb ik wel het verlangen om een reis te maken en dat komt ook echt wel, alles op z’n tijd. Ook wil ik graag (een keer, of dit jaar) aan het einde van het seizoen naar Ibiza, want dat eiland is veel te mooi om alleen te feesten, en zonder dat ik er ooit geweest ben heb ik er een bijzonder gevoel over.

  2016-06-24 14.04.20-22016-06-24 14.01.58

  Dingen die ik leuk vind aan de zomer:
  Dat je kunt kiezen uit heel veel lekker fruit | zonsondergangen | bruine benen in witte superstars vind ik erg leuk aan de zomer | zonnebrillen dragen | open ramen, dag en nacht | ’s ochtends heel vroeg wakker worden en de wereld echt zien ontwaken | dat het dan om 6 uur gewoon al warm is | dat de dagen heel lang zijn en je eindeloos tijd hebt voor alles | drankjes, cocktails en shotjes passen veel beter bij de zomer, net als smoothies! | lekker licht eten; fruitjes, salades, stokbrood en smeerseltjes, niks meer aan doen | IJS, IJS, IJS! | lange zomeravonden in het park en dan vervolgens nog even een leuke tentje induiken om te dansen | sproetjes | heel lichtblond haar krijgen | iedereen is veel vriendelijker in de zomer | zomerliedjes op repeat | je hoeft niet 4 lagen kleren aan, gewoon een jurkje en that’s it | volle terrassen | mannen zijn in de zomer een stuk leuker; bruiner, aantrekkelijker, sexier, oooh you name it | zwemmen in de Noordzee | in slaap vallen op het strand | pioenrozen natuurlijk! | festivals.

  2016-06-23 15.48.16-12016-05-27 18.05.45-1

  Mijn zomerdrankje:
  Euhh wat niet;-). Ik hou van Gin Tonic, van Balon 43, van Aperol Spritz, en voor de rest alles wat een kleurtje bevat.

  2016-05-07 18.55.22-22016-06-24 21.10.10

  Voel je vrij om de tag weer over te nemen op je eigen blog of droom gewoon even lekker weg naar de ‘warmere, zwoelere, fijne zomerdagen die vast echt nog wel komen’!

  Liefs!

  Willemijn
  Willemijn

  ''27. Recht door zee en oprecht, ambitieus in alles wat ze doet. Geniet intens van: schrijven, magische zonsopkomst, versjes, Dishoek, wegdromen, mijn sportmomentje op de vroege ochtend, voorjaar, verse bloemen, ontdekken, de wereld aan mijn voeten en nog zoveel meer.''

 • lekker lezen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *