Leer met mij

download de freebies!

Download hieronder één van de freebies en je kunt meteen met mijn tips aan de slag:)
*Klik op de afbeelding voor de download

“De guide is overzichtelijk en de vormgeving alleen al is prachtig. Zo lieflijk. Past perfect bij de inhoud! Iets wat ik vaak miste bij andere ‘gidsen/trainingen’ op het gebied van zelfliefde is dat het vaak toch grotendeels algemene informatie betrof. In deze guide staan talloze voorbeelden, prachtige teksten, goed uitgelegde oefeningen en rake inzichten. Je kan zien én voelen dat dit recht uit je hart en op basis van je eigen ervaring geschreven is. Het voelt ook alsof je écht begeleidt wordt en het niet allemaal alleen hoeft te doen.”

– ELLIS

“Voor mij is deze zelfliefde cursus heel waardevol geweest. Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Willemijn hield continu contact met de Facebook groep en het was aan mij of ik er wat mee deed. Nou reken maar dat ik er wat mee gedaan heb. Het was regelmatig confronterend, maar Willemijn stond altijd voor je klaar als je vragen had of ergens tegenaan liep. Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen. Ik vond de cursus echt een aanrader.”

– MANON over de zelfliefde groep 

“De wijze woorden van Willemijn raken mij altijd. Als iemand weet hoe je in contact met jezelf kunt komen en positiever naar jezelf kunt kijken, is zij het wel. En nu heeft ze een heel toegankelijke tool gecreëerd om je hierin te laten groeien. En behalve dat de vormgeving van de zelfliefde gids prachtig is, raken de woorden me met net zoveel kracht als haar gedichten. Elke zin inspireert me tot meer innerlijke rust.”

– LIZA

Programma’s / cursussen 

Je innerlijke kind online programma

 

* Een online programma van 12 weken over het helen van en het verbinden met je innerlijke kind 

* Stap voor stap, elke week/2 weken een nieuwe opdracht of guide in je mailbox

* Op je eigen tijd en tempo leren en toepassen, maar met een liefdevolle accountability partner (me!)

* Observeren, reflecteren, helen, verbinden en heropvoeden; het komt allemaal aan bod

* Support: je ontvangt wekelijks mijn persoonlijke aanmoediging, extra tips, verhalen en meer 

* Je hebt (zolang als je wilt) toegang tot een super waardevolle besloten Facebook community


Alle informatie vind je op deze pagina

a guide to self love - lief voor je leif

A guide to self love – zelfliefde gids


Jouw cheerleader op weg naar jezelf. Een unieke en persoonlijke gids die je aanmoedigt van binnen naar buiten te leven, je mooie ik te omarmen en wat zachter en liever voor jezelf te zijn.

Alle informatie vind je op deze pagina