Klanten van de versjeswinkel

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
7 berichten.
Yvette heeft geschreven op 18 december 2019 om 11:50:
Inmiddels heb ik meerdere versjes en pakketjes mogen ontvangen. Als cadeautje of voor mezelf. Het zijn erg mooie en ontroerende gedichten! De bracelets zijn mooie en dragen prettig! De andere producten in het pakketje Liefde zien er ook goed uit! En goede service!! Blij mee!
Jeske heeft geschreven op 4 juli 2019 om 18:47:
Geweldig product, een warme ontvangst en keurige service. Prachtig en ook super persoonlijk! Ik heb mijn cadeautjes en mooie momentensite echt gevonden bij Willemijn! Dank je wel, top!!!
Ilse heeft geschreven op 11 april 2019 om 14:51:
Via iemand die ik volg op Instagram, kwam ik een versje van je tegen. Ik vond het prachtig en ging je meteen volgen. Je deed een Give-away en ik kreeg een prachtige poster van je opgestuurd! Wat was dat fijn, net wat ik nodig had! Daarenboven was het ook prachtig ingepakt! Je behandeld alles met liefde, dat zie je zo en vind ik zo mooi. De versjes hebben allemaal een mooie inhoud en spreken echt aan. Ik ben fan!
Annemarie heeft geschreven op 7 maart 2019 om 07:55:
Willemijns versjeswinkel is geweldig! Ik heb er al menig cadeautje voor mezelf en anderen gekocht. Vriendinnen waren erg blij met de mooie armbandjes (en ik zelf ook;-)) , niet alleen prachtig vormgegeven, maar ook vergezeld van een prachtig gedichtje. En alles is zo mooi ingepakt! Daarnaast ben ik groot van haar gedichten, heb een postertje op mijn kamer hangen en koop verder regelmatig een kaart om aan iemand toe te sturen, of gewoon in huis ergens te zetten.
Cynthia heeft geschreven op 19 februari 2019 om 13:11:
Zomaar, via een mooi versje kwam ik je tegen op Facebook. Je tekstjes raken mij en kan ik direct koppelen aan een moment, gevoel of persoon in mijn omgeving of erbuiten. Ik heb enkele mooie kaartjes op A5 en A6 gekocht. Fijn om af en toe te lezen en eens stil te staan bij de woorden. Ga vooral zo door met versjes maken, dan weet ik je namelijk nog eens te vinden. Thx! Liefs, Cynthia
Eline heeft geschreven op 18 februari 2019 om 12:03:
Wat een geweldige producten en service! Ik ben nog steeds heel blij met mijn versjes, ook een aanrader om cadeau te doen. Ik wilde een andere combinatie, maar ook dat was geen probleem. Ik kreeg gelijk antwoord op mijn vragen en werd met liefde geholpen! Een geweldig bedrijf!
Ieneke heeft geschreven op 18 februari 2019 om 12:01:
Dank je wel voor de prachtige post die ik van je kreeg.  Zorgvuldig en met zoveel liefde in gepakt.  Ik heb de poster een mooi plekje gegeven in ons huis  De woorden en illustratie versterken me. Ze maken me zacht en stil  Dank je wel!  Gr Ieneke