Je innerlijke kind programma

Je innerlijke kind
online programma

Voor mensen die verlangen naar meer rust en stabiliteit in hun leven, die zichzelf en hun gedrag beter willen leren begrijpen en vrede willen sluiten met hun verleden. Dit complete programma dat je stap voor stap op weg helpt met de juiste informatie en handvatten zal een boost betekenen voor je ontwikkeling en je ontzettend veel zelfinzicht bieden!

schreeuwt jouw innerlijke kind om aandacht en heling?


Je voelt je vaak onrustig en uit balans


Je hebt regelmatig last van hevige emoties die je overvallen
 


Je ervaart een leeg en ongelukkig gevoel in jezelf

Je vindt het moeilijk om te ontspannen, in het nu te zijn

Je twijfelt vaak over je waarde, of je wel goed genoeg bent

Je haalt je geluk vaak uit dingen buiten jezelf

Je weet niet zo goed wie je bent

Je hebt last van patronen en overtuigingen
die telkens voor dezelfde situaties zorgen

Je gaat pijn en verdriet uit de weg

Je kunt in situaties fel uit de hoek komen
en bent emotioneel reactief

Je hebt dagen waarop je emoties alle kanten opgaan,
je ervaart veel pieken en dalen

Je voelt je vaak aangevallen in wie je bent

Dit zijn signalen dat je innerlijke kind gewond is en heling nodig heeft.


Knik je nu in gedachten ja, herken je jezelf hierin? Voel je dan alsjeblieft niet vervelend of beschaamd: dit zijn signalen waarin we ons als mens allemaal herkennen, want ieder van ons is in zekere zin gewond. Weet dat jij niet je patronen en je gedrag bent, dat dit een gevolg is van waar je als kind doorheen bent gegaan. Maar als jij je hierin grotendeels herkent hoop ik wél dat je actie gaat ondernemen. Het leven hoeft namelijk niet zo’n worsteling te zijn. Het kan ook anders.

hi! ik ben willemijn

Ik was die persoon die ik hierboven beschreef.

Tot vijf jaar geleden was het leven regelmatig een behoorlijke worsteling. En al die tijd had ik geen idee wat er met me ‘aan de hand’ was. Ik voelde me vaak leeg, onbestemd, onrustig. Ik was heel erg afhankelijk van anderen om me goed te voelen. Ik had veel last van belemmerende patronen en overtuigingen die ervoor zorgden dat ik telkens weer in dezelfde situaties terecht kwam. Ik ging de hele dag op neer in emoties wat enorm uitputtend was. Ik voelde me ook regelmatig aangevallen, bijna alles wat er buiten mij gebeurde betrok ik op een negatieve manier op mezelf. Ik vluchtte altijd ‘vrolijk’ voor alles wat moeilijk was, pijn, emoties, uitdagingen. De rugzak die ik met me meesleepte werd zwaarder en zwaarder. Diep van binnen vond ik mezelf waardeloos en had ik de overtuiging dat ik niet goed genoeg was, wat weer te herleiden is naar mijn kindertijd.

En al die jaren had ik geprobeerd dat allemaal te verbloemen, weg te stoppen ook.

Mijn innerlijke kind was gewond en getraumatiseerd.

Ongeveer vijf jaar geleden was mijn pijn te groot geworden en werd ik door een traumatische ervaring enorm met mezelf geconfronteerd. Dat was voor mij het moment om naar binnen te gaan keren en écht met mezelf aan de slag te gaan.

Ik moest aan het werk. En ik ben aan het werk gegaan.

In een hutje in Bali heb ik in een paar weken ontzettend veel in de ogen gekeken. Pijn, verdriet, trauma. Mezelf.

In een redelijk korte periode was ik zo in staat om veel innerlijk werk te doen. De enige weg was er doorheen, en ik ben er doorheen gegaan. En nog steeds doe ik dat, elke dag. Ik kijk in de spiegel, neem mijn verantwoordelijkheid, ga zitten met (oude) pijn en emoties, doorbreek patronen, stel kritische vragen.

Niet altijd makkelijk maar wel enorm bevrijdend en helend.

Op deze innerlijke reis ontstond er een passie om mijn kennis en ervaringen met jou te gaan delen. Dus dat doe ik met Lief voor je Leif.

Ik wil je met de blogs, guides en het online programma aanmoedigen naar binnen te keren en je helpen te ontdoen van alles dat niet jou is en je mag laten gaan. 

Zodat ook jij het leven weer écht kunt gaan beleven. 

Liefs!

 

het programma*

*  Een online programma waarin je stap voor stap aan de slag gaat met het innerlijk kind werk

*  12 weken lang wekelijks een nieuwe opdracht, werkboek of guide in je mailbox + aanmoediging, tips, extra informatie, persoonlijke verhalen en meer

* Je kunt meegaan in de flow van het programma of je eigen tempo kiezen!

* Tijdens het programma ben je verzekerd van mijn aanmoediging en support! Dit betekent dat je me zo vaak kunt mailen als je wilt. Ik neem de tijd voor je vragen, je mag dingen delen uit je proces met me, ik help je weer vooruit wanneer je bent vastgelopen. Wanneer je hier daadwerkelijk gebruik van maakt dan zal dit stukje support er echt voor zorgen dat je het maximale uit het programma gaat halen

 

Het programma is echt een investering voor het leven waar je de komende maanden en zelfs jaren op je eigen tempo mee aan de slag kunt en niet bedoeld als een snelcursus die je in een paar weken doorgewerkt moet hebben. De oefeningen, tools en handvatten uit de gidsen kun je stap voor stap, wanneer jij er klaar voor bent, gaan inpassen en toepassen in je leven.

Dit programma is voor jou als… 

 

* Je je op een laagdrempelige manier wilt gaan verdiepen in het innerlijk kind werk

* Je zelfbewuster wilt worden

* Je inzicht wilt krijgen in je trauma’s, wonden en patronen

* Je opgekropte emoties en pijnlijke ervaringen wilt verwerken

* Je niet helpende patronen wilt gaan doorbreken

* Je emotioneel volwassen wilt worden (op een gezonde manier omgaan met emoties en pijn, je verantwoordelijkheid nemen voor je gedrag)

* Je jouw verleden een plekje wilt gaan geven

* Je de controle over je leven wilt terugnemen

* Als je jezelf beter wilt leren kennen en je persoonlijke ontwikkeling een boost wilt geven

* Je jezelf rust, stabiliteit, innerlijk kracht en zelfliefde gunt

* Je toe wilt werken naar een duurzame vorm van geluk (in jezelf)

Je innerlijke kind programma - Lief voor je Leif

Even praktisch, dit is wat je tijdens het programma ontvangt

Gidsen


Gids 1 
Basisinformatie over het innerlijk kind werk

In deze gids (32 pag.) krijg je alle basisinformatie over je innerlijke kind. Ik vertel je wie/wat je innerlijke kind is, hoe je als kind gewond bent geraakt en op welke manieren, en wat van vroeger allemaal invloed kan hebben op jou en je leven nu. Het innerlijk kind werk is enorm uitgebreid en kan soms redelijk complex zijn. In deze gids vertel ik je precies wat je moet weten om te starten met het werk, op een manier die voor iedereen goed te begrijpen valt. Het doornemen van deze informatie en op de hoogte zijn van de basis van het innerlijk kind werk is echt een must. Deze zal je inzichten bieden en bijdragen aan je helingsproces!

Gids 2
Reflecteren op je kindertijd

De volgende stap is reflecteren op je kindertijd. Daar gaat deze praktische gids je bij helpen! Je hebt vast een klein beetje een idee wat je allemaal met je meedraagt, wat je niet geheeld hebt, wat er aandacht nodig heeft. Maar misschien ook niet. Stap voor stap neem ik je door de oefeningen aan de hand om helder te krijgen welke ervaringen (achteraf gezien) traumatisch voor je waren, welke emoties of trauma’s je niet verwerkt hebt, welke dynamieken er waren binnen het gezin, welke overtuigingen je opvoeders je hebben meegegeven, welk gedrag je onbewust gekopieerd hebt. Na het doen van de oefeningen ben je je bewust van de grootste pijnen van je innerlijke kind, van je niet helpende patronen, van de specifieke thema’s in je leven, traumatische ervaringen, en meer. De vragen en oefeningen uit de gids geven je belangrijke inzichten en zullen zeker al iets in werking zetten in jezelf. Door eerst te gaan reflecteren op je kindertijd zul je vervolgens ook echt het maximale uit de gids over het helen kunnen gaan halen!

Gids 3
Helen en jezelf heropvoeden

Gids 3 staat helemaal in het teken van helen en jezelf heropvoeden. Deze bomvolle gids (95 pagina’s) met belangrijke basisinformatie, stappenplannen, to do’s en oefeningen wordt jouw houvast in je helingsproces en wat extra fijn is: je krijgt deze gids thuisgestuurd! In de gids vind je alle basisinformatie die belangrijk is in het helingsproces. Naast de informatie heeft de gids een praktijkgedeelte. Hoe kun je jezelf verbinden met je innerlijke kind en welke oefeningen zijn daarin waardevol? Welke kleine dagelijkse rituelen dragen bij aan het helingsproces? Hoe kun je jezelf heropvoeden? Hoe doorbreek je patronen? Hoe kun je je lichaam helen? Ook staat de guide vol met waardevolle en helende oefeningen die echt wat in werking zullen zetten in jezelf. De guide is praktisch, laagdrempelig, bevat duidelijke voorbeelden en de informatie wordt op een manier uitgelegd die voor iedereen te begrijpen is. 

Gids 4
Je verbinden met je innerlijke kind

In deze praktische gids ga ik je leren hoe je contact kunt maken met je innerlijke kind. De gids (24 pagina’s) staat vol met handige tips en mooie oefeningen om je te verbinden en het kind in jezelf meer de ruimte te gaan geven. Ook leg ik je stap voor stap uit hoe je kunt gaan communiceren met je innerlijke kind zodat je erachter komt wat haar pijn is en wat haar behoeften zijn. 


Werkboeken

Werkboek je negatieve geloof

In dit werkboek vind je waardevolle oefeningen en tools om je negatieve geloof, de negatieve overtuigingen over jezelf die ervoor zorgen dat je jezelf niet ziet voor wie je bent, te gaan ontdekken. Je bewust worden van deze overtuigingen is zo waardevol! Dit is het begin van verandering. Ook staan er in dit werkboek tips om deze overtuigingen langzaam te gaan transformeren en vind je er wat achtergrondinformatie over gedachten. 

Journal werkboek innerlijk kind werk

Hoe kun je dagelijks ‘het werk’ doen zonder daar al teveel tijd aan kwijt te zijn? Dit werkboek is de tool die je nodig hebt! Het journal werkboek innerlijk kind werk staat vol met inspiratie, oefeningen en vragen die je helpen om zelfbewuster te worden, inzicht te krijgen in denkpatronen, gedrag, wonden en trauma’s, maar ook te verwerken en te gaan helen. Journalen, een schrijfritueel, is de manier om (dagelijks) stappen te zetten in je proces. Het werkboek helpt je om de informatie uit de gids over het helen in de praktijk gaan te brengen.


*Gids 3 ontvang je fysiek, de rest digitaal

Hoewel het programma digitaal is en je dit helemaal zelfstandig kunt volgen zullen de wekelijkse mailtjes en check-in momentjes je steun, support en houvast bieden en je het gevoel geven dat je het niet helemaal alleen hoeft te doen.   

‘‘Ik vond het heel prettig dat er wekelijks nieuwe mails kwamen met opdrachten en dat de cursus in delen is opgedeeld omdat ik zelf anders de neiging zou hebben alles te doen, en daarmee vaak niks. De informatie is fijn te lezen, dus in begrijpbare, makkelijk leesbare taal. De journal oefeningen uit het aparte journal werkboek vond ik heel waardevol. Ik ben super blij dat ik voor deze cursus heb gekozen en zou het programma zeker aan anderen aanraden. Door de vele vragen en oefeningen heb ik veel inzichten en zelfbewustzijn gekregen: het programma heeft een hoop verhelderd!”


– MIRANDA

testimonials

Ik vind de guides die je tijdens het programma krijgt erg waardevol. Veel informatie, leerzaam, op een heel prettige manier geschreven met goede voorbeelden. Ik vind er herkenning in. De motivatie mailtjes tijdens het programma zijn ook erg fijn. Gedurende het programma ben je benaderbaar en betrokken. Heel prettig dat je vragen kunt stellen en dat je de tijd neemt om deze te beantwoorden. Ik ben blij dat ik je website en programma heb gevonden!

– YVON

Ik wil je bedanken voor je fantastische gidsen over het innerlijk kind werk. Het is heel bijzonder wat je hebt neergezet. Ik ben met recht een ervaringsdeskundige op het gebied van therapie en (zelf)hulp en was na jaren van innerlijk werk op zoek naar tools om echt contact te maken met de gevoelens die ik zolang weggestopt had. Ik wil leren om van mezelf te houden en mijn innerlijke kind te troosten en lief te hebben. En toen liep ik tegen jouw site aan! Ik ben begonnen met inlezen en schrijven en nooit eerder heb ik zulke heldere spot-on teksten gelezen zoals jij deze hebt gebundeld. Het raakt me diep want echt iedere zin uit jouw werk is raak. Zo bijzonder. Ik wil je een groot compliment geven hiervoor. Super bedankt voor je mooie werk. Het betekent heel veel!” 

– SANDRA

“Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!”

– LINDA

Het programma geeft me veel inzicht en begrip over situaties en reacties. De kennis is zo’n verrijking voor mijn helingsproces. Puzzelstukjes vallen op hun plek. En wat fijn ook dat je zo betrokken bent. Heel fijn dat je je kennis op deze manieren aanbiedt en mensen zo de kans krijgen om aan heling te werken!

– WILCOLIEN

“Tot nu toe vind ik het heel bijzonder en helpend om zo specifiek met mijn innerlijk kind bezig te zijn. Ik zie nu al echt verandering in hoe ik naar mijn eigen gedachten en emoties kijk (meer met bewondering en mildheid i.p.v hardheid en kritiek).” 

– ANNELEEN

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd, maar jouw guides en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.” 

– ANN

De afgelopen 5+ jaar ben ik op een intensieve helingsreis (geweest). Ik heb ‘het werk’ gedaan. Ik heb talloze boeken gelezen, podcasts geluisterd, cursussen gevolgd, een aantal familieopstellingen gedaan. Ik heb in mezelf en mijn groei geïnvesteerd. De informatie, oefeningen en tools die voor mij waardevol waren in mijn helingsproces en impact hebben gehad vind je allemaal terug in dit programma.

aan het einde van het programma… 

Heb je veel meer zelfkennis en ben je zelfbewuster

Heb je inzicht in je wonden, trauma’s en belemmerende patronen

Snap je waarom je bent wie je bent en doet wat je doet (en kun je daardoor met meer zelfcompassie naar jezelf en je gedrag kijken)

Heb je de tools in handen om je wonden te gaan helen, op een alternatieve manier met pijn en emoties om te gaan, patronen te doorbreken en jezelf te gaan heropvoeden

Heb je een waardevolle basis  gelegd in het innerlijk kind werk

Heeft je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost gekregen!

Hier ga je naartoe werken

Beeld je eens in… dat je je weer heel voelt en dat lege, waardeloze en onrustige gevoel in jezelf steeds vaker wegblijft. Dat je dat masker wat je al jaren draagt niet meer nodig hebt, dat je zelf heel goed weet en voelt dat je er mag zijn, alles van jou, wat er ook om je heen gebeurt. Beeld je eens in… dat je veel lichter bent, omdat je jezelf dagelijks bevrijdt van oude pijnen en opgekropte emoties. Dat je op een gezonde manier om kunt gaan met wat je voelt, en dat niet allemaal meer hoeft te onderdrukken of wegstoppen. Dat je niet meer hoeft te vluchten maar gewoon met jezelf kunt zijn, met al je gedachten en gevoelens, alles aan kunt kijken wat opkomt. Dat je veel meer zelfkennis en zelfbewustzijn hebt; dat je snapt waarom je doet wat je doet en bent wie je bent, wat zorgt voor zelfcompassie en begrip. Dat je door je ontwikkelde zelfbewustzijn kunt gaan werken aan het doorbreken van oude patronen en het vormen van nieuwe gewoonten en patronen die je ondersteunen in wie jij bent en het leven dat jij wilt leven. Niet meer leven als reactie op je verleden, maar zelf je toekomst creëren. Je eigen pad volgen, ontdekken wie je écht bent en wat je écht wilt. Beeld je eens in… dat je vrede hebt gesloten met je verleden, alles in de ogen hebt gekeken wat je al die jaren uit de weg bent gegaan. Dat je veel meer rust en stabiliteit ervaart. Je niet meer zo afhankelijk bent van anderen. Je niet meer alles persoonlijk neemt. Jezelf steeds vaker ‘gewoon’ gelukkig voelt. Weer de ruimte voelt om echt te gaan leven in plaats van overleven. 


er wacht een totaal ander leven op je. 

Jezelf lichter en bevrijd voelen

Voelen dat je er mag zijn

In je kracht staan

Gezonde manieren hebben om pijn, verdriet of verlies te verwerken, wat je voelt de ruimte te geven

In staat zijn om te gaan met tegenslagen in het leven

Innerlijke rust ervaren

Vrede hebben met je verleden en je daardoor vol kunnen focussen op het hier en nu en de toekomst

Balans tussen denken en voelen: weer echt plezier kunnen maken, speels en spontaan kunnen zijn, genieten van ontspanning, meer in het nu zijn

Jezelf kunnen geven wat je vroeger nooit gehad of ervaren hebt

Je leven dat moeitelozer gaat voelen

Gezondere en meer vervullende relaties

 

LVJL-NynkeLaagland (7)

wat heb je nodig om dit
programma te doorlopen?

* Nieuwsgierigheid: je staat erover open over jezelf te leren en te ontdekken!

* Een WHY waar je altijd weer op terug kunt vallen

* Je bent bereid om door weerstand en oncomfortabele gevoelens heen te gaan en te gaan DOEN! 

De laatste prangende vraag die je waarschijnlijk hebt…

Kan ik dit innerlijk kind werk wel zelfstandig gaan doen? Is dit werk niet te zwaar en intensief en gecompliceerd om alleen aan te gaan? Kan ik niet beter met een therapeut gaan werken?

Mijn antwoord? Je kunt een heel groot deel van dit werk prima zelf doen! Jezelf in gaan lezen, basiskennis over het innerlijk kind werk opdoen, reflecteren op je kindertijd zodat je meer inzicht krijgt in wonden, patronen en trauma’s. Zelfstandig stapjes zetten in het helen en jezelf heropvoeden.

Als je me langer volgt dan weet je dat ik mijn helingsproces grotendeels alleen ben aangegaan. Ik kan dus uit ervaring zeggen dat je zeker heel veel zelfstandig kunt doen.

En kom je onderweg iets tegen waar je hulp bij nodig hebt dan is therapie ontzettend waardevol!

Helen is een proces voor het leven.

Naar een therapeut kun je hooguit 1 keer per week of per maand, maar helen omvat dagelijks nieuwe keuzes maken, patronen doorbreken, verwerken, doorvoelen.

Die dagelijkse keuzes maken, dat ga ik je leren in dit programma.  De oefeningen en rituelen die je daarbij gaan helpen komen allemaal voorbij in de cursus. Het programma gaat ervoor zorgen dat het helingsproces onderdeel wordt van je leven zodat je dagelijks ‘het werk’ doet. 

Of je nou met het programma van Lief voor je Leif aan de slag gaat of niet, ik wil dat je weet dat je het verdient om gelukkig te zijn. Dat je het verdient om rust in jezelf te ervaren. Dat je het verdient om jezelf waardig te voelen en jezelf het beste te gunnen. En dat die staat van leven ook mogelijk is voor JOU. Het leven hoeft geen worsteling te zijn, of een aaneenschakeling van uitdagingen, problemen, hevige emoties, onrust en overleven. Het kan ook anders. Ik laat je graag zien hoe.  

Je innerlijke kind  online programma

het basis programma

 

– 10 weken lang wekelijks een nieuwe opdracht, werkboek of guide in je mailbox + tips, aanmoediging, extra informatie en persoonlijke verhalen (je ontvangt in totaal 18 mails gedurende het programma)

– Je ontvangt praktische gidsen en werkboeken met waardevolle tools en handvatten 

– De gids die in het teken staat van helen ontvang je fysiek en wordt naar je opgestuurd

– Je bent verzekerd van mijn support gedurende het programma

179,00In winkelmand

extra

– Het basis programma
– 2  1-op-1 sessies van 45 min. gedurende het programma

Kies je voor extra dan zul je 2 1-op-1 coachingsessies van 45 min. met me hebben gedurende het programma. Deze sessies kun je gebruiken om samen te reflecteren, dieper in te gaan op inzichten die je hebt gehad, je kunt vragen aan me stellen, ik help je om je inzichten om te zetten in praktische oefeningen en rituelen in je helingsproces, zodat je echt het maximale uit het programma gaat halen!

297,00In winkelmand

 

*Vind je het fijn om even persoonlijk contact te hebben of vraag je je af of het programma is wat jij nu nodig hebt? Stuur me een mailtje! 

Belangrijk + FAQ 


*Wanneer je hevige trauma’s hebt ervaren in je kindertijd of hevige problemen ervaart in je leven nu is het innerlijk kind werk zeker niet iets om alleen te doen. Dan zou ik je aan willen raden om hulp en begeleiding te zoeken bij een (psycho)therapeut. Het programma zou je zeker wel naast de sessies met een hulpverlener kunnen volgen. Je leert in het programma de basis van het innerlijke kind werk, het programma geeft je veel inzicht in jezelf, het bevat talloze waardevolle oefeningen en rituelen en zal je helpen om op dagelijkse basis te gaan werken aan heling.

*Dit programma is geen vervanging van het werken met een therapeut. Uit eigen ervaring weet ik dat je veel zelf kunt doen, maar dat het ook fijn en vaak nodig is om dit proces gedeeltelijk samen met iemand aan te gaan. Soms kom je bepaalde patronen tegen waar je zelf geen grip op krijgt, of zijn bepaalde wonden te hevig om alleen aan te gaan.

Ik heb me aangemeld en dan?
Je ontvangt direct je aankoopmail met daarin guide 1. In deze mail vind je ook alle instructies! Ook zul je binnen 24 uur even een persoonlijk mailtje van me krijgen. 

Is dit programma voor iedereen ‘te doen’?
JA! Ik snap dat het innerlijk kind werk soms overkomt als een heel pijnlijk proces, en natuurlijk is dat ook weer helemaal afhankelijk van je verleden en alles wat je met je meedraagt, maar ik zie het zelf meer als een ontdekkingsreis. Leren over jezelf. Waarom doe ik wat ik doe, welke patronen heb ik allemaal, waarom reageer ik zo, waar komen deze emoties vandaan? Het is vooral zelfbewustzijn ontwikkelen en inzicht krijgen in jezelf. En alleen die inzichten zijn al ZO ontzettend waardevol. Inzicht hebben in je gedrag verandert ook al echt je leven. Je hebt daardoor veel meer begrip voor jezelf wanneer je op een bepaalde manier reageert of doet. Je ontwikkelt begrip voor anderen omdat je kunt zien en begrijpen dat ieder mens gewond is. Door die zelfkennis krijg je gaandeweg een andere mindset en dat helpt je weer om dit proces als een ontdekkingsreis te gaan zien. Wanneer je weet wat je wonden en je thema’s zijn kun je bewust nieuwe keuzes gaan maken. Jezelf de ruimte geven om te oefenen. Je pelt elke keer een laagje af, tot je steeds dichter bij je ‘echte’ en pure zelf komt. Het programma gaat overigens niet alleen maar over pijn en wonden, maar ook over verbinden met je innerlijke kind, hoe je dat kind in jezelf weer de ruimte geeft, over aan zelfzorg doen, jezelf de dingen leren die je thuis niet meegekregen hebt (discipline, grenzen, communiceren). Je ontwikkeling zal er een enorme boost van krijgen!

Heb je andere vragen of wil je graag even persoonlijk contact hebben?
Stuur me een mailtje! willemijn@liefvoorjeleif.nl, of klik op het chat icoontje rechts op de pagina