Je innerlijke kind

Je innerlijke kind

Een online programma van 10 weken dat je op weg helpt in het innerlijk kind werk. 

Schreeuwt jouw innerlijke kind ook om aandacht en heling?


» Je voelt je regelmatig aangevallen in je ‘zijn’

» Je kunt in situaties enorm fel uit de hoek komen
» Je hebt dagen waarop je emotioneel veel pieken en dalen beleefd
» Je hebt regelmatig terugkerende negatieve gedachten over jezelf
» Je ervaart intense emoties in jezelf die je moeilijk kunt plaatsen
» Je ontwijkt alle oncomfortabele gevoelens in jezelf
» Je gaat pijn en verdriet uit de weg
» Je bent heel zelfkritisch


» Je hebt alsmaar wat buiten jezelf nodig om je goed te voelen

» Je voelt je regelmatig ongelukkig en uit balans
» Je hebt de gedachte dat je niet goed genoeg bent, dat er iets mis met je is
» Je weet niet goed wie je bent
» Je bent emotioneel reactief; wanneer mensen iets in je aanraken ga je in de aanval
» Je hebt een hoop niet helpende patronen waar je maar geen grip op krijgt

Dit zijn signalen dat je innerlijke kind gewond is en heling nodig heeft.


Knik je nu in gedachten ja, herken je jezelf hierin? Voel je dan alsjeblieft niet vervelend, dit zijn signalen waarin we ons als mens allemaal herkennen, want ieder van ons is in zekere zin gewond. Weet dat jij niet je patronen en je gedrag bent, dat dit een gevolg is van al je ervaringen, van niet verwerkte pijn, emoties en trauma’s.

Het helen van je innerlijke kind zorgt ervoor dat je weer terugkomt bij je mooie, authentieke zelf. Door het werk te doen heel je je wonden en trauma’s uit het verleden, je gaat pijn en opgekropte emoties verwerken, niet helpende patronen doorbreken, en stapje voor stapje maak je zo de weg vrij. Kun je je weer kunt verbinden met dat kind in jezelf en al haar mooie eigenschappen. Voel je je lichter, vrijer, ontstaat er weer harmonie tussen denken en voelen, en ga je steeds meer ervaren wie en wat je nou wél bent. 

Hi! Ik ben Willemijn

Mocht je me nog niet kennen! Ik was die persoon die ik hierboven beschreef. Mijn leven jaren geleden was een worsteling met mezelf. Mijn innerlijke kind was gewond en getraumatiseerd, ik had zoveel issues en negatieve patronen, en ik rende er allemaal ‘vrolijk’ van weg. Altijd op de vlucht. Tot het leven me tot stilstand bracht en ik letterlijk geen kant meer op kon. Ik moest aan het werk. En ik ben aan het werk gegaan. Hoe? Door elke dag in de spiegel te gaan kijken en alles bij mezelf te gaan zoeken. Ik ben door pijn heen gegaan, ik heb traumatische ervaringen herbeleefd, ik heb talloze oncomfortabele gesprekken gevoerd met mezelf, niet helpende patronen doorbroken, emoties doorvoeld, bekentenissen gedaan. En nog steeds doe ik dat, elke dag. Ongeveer vijf jaar later kan ik dit met een glimlach op mijn gezicht vertellen, gelukkig. En achteraf gezien heb ik dit pad niet alleen bewandeld om mezelf te bevrijden. In mijn leven draait het allang niet meer alleen om mezelf. Ik voel zo ontzettend veel passie om mensen te helpen terug te komen bij zichzelf. Dus dat is mijn werk, dat doe ik met Lief voor je Leif. 

beeld je in...

 • Dat je je weer heel voelt, dat je volwassen zelf en je innerlijke kind er allebei mogen zijn, elkaar in balans houden

 • Dat je dat masker wat je al jaren draagt niet meer nodig hebt, je in elke vezel van je lijf voelt dat je er mag zijn

 • Dat je niet meer telkens op de vlucht hoeft, maar jezelf krachtig genoeg voelt om naar binnen te keren en daar de oplossing te zoeken 

 • Dat je veel lichter bent, omdat je jezelf dagelijks bevrijdt van oude pijnen en opgekropte emoties 

 • Dat je veel meer zelfkennis en zelfbewustzijn hebt; je snapt waarom je doet wat je doet en bent wie je bent en daardoor ontstaat er zelfcompassie

 • Dat je door je ontwikkelde zelfbewustzijn kunt gaan werken aan het doorbreken van oude patronen en het vormen van nieuwe gewoonten en patronen die je ondersteunen in wie jij bent en het leven dat jij wilt leven

 • Dat je weer de leiding terugneemt over je leven

het programma*

 *  Een online programma van 10 weken 


 *  De eerste 6 weken elke week/2 weken een nieuw(e) onderwerp of opdracht in je mailbox. Na week 6 kun je op je eigen tempo met deel 3 van de guide (het helen) aan de slag maar ontvang je nog steeds mijn support via de mail

 
 *  Op je eigen tijd en tempo leren en toepassen, maar met een liefdevolle accountability partner (me!)
 

 *  Stap voor stap gaan we aan het werk: je ontvangt alle basisinformatie over het innerlijk kind werk, we gaan reflecteren op je kindertijd, helen, verbinden en heropvoeden, het komt allemaal aan bod

 
 *  Support: je ontvangt wekelijks mijn persoonlijke aanmoediging, extra tips, verhalen en meer

 

 

 

Even praktisch, dit is wat je tijdens het programma ontvangt


Werkboek je negatieve geloof

In dit werkboek gaan we aan de slag om je negatieve geloof te ontrafelen. De oorzaak van je gebrek aan zelfliefde en eigenwaarde. 


Werkboek zelfbewustzijn ontwikkelen
Dit werkboek krijg je bij de start van het programma. Je vindt in het werkboek een aantal waardevolle tips en voorbeelden om je zelfbewustzijn te vergroten. 

Guide: je innerlijke kind deel 1 – basisinformatie over het innerlijk kind werk (21 pag.)
Wat is je innerlijke kind precies? Wat houdt het werk in? Op welke manieren ben je gewond en hoe ben je dan gewond geraakt? Ik vertel het je allemaal in deze guide. 

Guide: je innerlijke kind deel 2 – reflecteren op je kindertijd (17 pag.)
Wat draag je met je mee? Welke patronen heb je ontwikkeld? Wat zijn je trauma’s? We gaan in deze guide reflecteren op je kindertijd. Dat doen we door een aantal waardevolle en diepgaande oefeningen.

Guide: je innerlijke kind deel 3 – helen en heropvoeden (99 pag.)
Deel 3 (90 pagina’s) staat helemaal in het teken van helen en heropvoeden. Het helingsproces is een proces voor het leven. Deze guide is dus niet bedoeld als snelcursus maar een aanmoediging om op een laagdrempelige manier jezelf nieuwe gewoonten en patronen aan te leren, oude patronen te doorbreken, anders met pijn en emoties om te gaan en de opgeslagen ervaringen in je lichaam en onderbewuste te gaan helen. Stapje voor stapje, op jouw tijd en tempo kun je met de oefeningen, tools en handreikingen aan de slag gaan. Je gaat leren hoe je jezelf kunt verbinden met je innerlijke kind waardoor je weer met je speelse, pure, intuïtieve en creatieve kant in contact komt. Je komt door de guide alles te weten over pijn, emoties, coping en triggers; basisinformatie die ontzettend belangrijk is. Je krijgt stappenplannen hoe je met triggers kunt omgaan, hoe je pijn en emoties doorvoelt. Hoe je je lichaam heelt van trauma en stress. Je ontdekt hoe je jezelf kunt gaan heropvoeden door je patronen te doorbreken, belemmerende overtuigingen te gaan ombuigen, te ontdekken wat jouw eigen waarheid is. Deel 3 staat vol met talloze oefeningen, to do’s en tools die jou begeleiden in het helingsproces waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

Journal sheet
Hoe kun je dagelijks het werk doen zonder daar al teveel tijd aan kwijt te zijn? Deze journal sheet is een waardevolle tool om dagelijks aandacht te geven aan je innerlijke kind en het helingsproces, in maar 10 minuutjes per dag.  


*Alle werkboeken en guides ontvang je digitaal 

Dit programma is voor jou als… 

 • Je je wilt gaan verdiepen in het innerlijk kind werk, maar mét support en begeleiding
 • Je meer zelfbewustzijn wilt ontwikkelen
 • Je op ontdekking wilt naar wie je eigenlijk wel bent
 • Je opgekropte emoties en pijnlijke ervaringen wilt verwerken
 • Je niet helpende patronen wilt doorbreken
 • Je de leiding en controle over je leven wilt terugnemen
 • Je weer in contact wilt komen met je pure, speelse, spontane en gevoelige kant (het kind in jou)
 • Je wilt leren hoe je om kunt gaan met emoties, conflicten en pijn
 • Je jezelf rust, stabiliteit, kracht en zelfliefde gunt
 • Je toe wilt werken naar een duurzame vorm van geluk (in jezelf)

 

*Wanneer je hevige trauma’s hebt ervaren in je kindertijd of hevige problemen ervaart in je leven nu is het innerlijk kind werk zeker niet iets om alleen te doen. Dan zou ik je aan willen raden om hulp en begeleiding te zoeken bij een (psycho)therapeut. Dit programma is geen vervanging van het werken met een coach of therapeut. Uit eigen ervaring weet ik dat je veel zelf kunt doen, maar dat het ook fijn en vaak nodig is om dit proces gedeeltelijk samen met iemand aan te gaan. Soms kom je bepaalde patronen tegen waar je zelf geen grip op krijgt, of zijn bepaalde wonden te hevig om alleen aan te gaan. Vraag niet van jezelf om dit alleen te doen, je MAG hulp vragen. 

 Een programma vol met handvatten, oefeningen, liefdevolle aanmoediging en ondersteuning die je op weg helpen in het helen van je innerlijke kind.


Alle basisinformatie die jij nodig hebt om samen te gaan werken met dat kleine mensje in jezelf.

testimonials

Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!

– LINDA over het innerlijk kind programma

Voor mij is deze zelfliefde cursus heel waardevol geweest. Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Willemijn hield continu contact met de Facebook groep en het was aan mij of ik er wat mee deed. Nou reken maar dat ik er wat mee gedaan heb. Het was regelmatig confronterend, maar Willemijn stond altijd voor je klaar als je vragen had of ergens tegenaan liep. Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen. Ik vond de cursus echt een aanrader. 

– MANON over de zelfliefde groep 

In ons gesprek stelde Willemijn precies de juiste vragen. In haar oordeelloze reflectie zag ik waar ik mezelf soms nog tegenhoud om mijn leven op mijn eigen manier vorm te geven. Willemijn inspireerde me vooral heel erg om trouw te blijven aan mezelf. Ik zag een vrouw die bovenal echt iets wil geven aan de mensen met wie ze afspreekt. Ze neemt de tijd voor je en is intrinsiek gemotiveerd om mensen een stukje dichter bij zichzelf te brengen. Omdat zij als geen ander weet dat daar de sleutel naar een tevreden leven ligt.

– ANIEK over het inspiratiegesprek

Waar ben je naar op weg wanneer je aan dit programma meedoet? Ik denk dat je begrijpt dat je innerlijke kind niet geheeld is na 10 weken. Er is geen quick-fix, helen is een levenslang proces. Aan het einde van dit programma ben je enorm veel kennis rijker. Je weet wat het innerlijk kind werk inhoudt, je hebt gereflecteerd op je kindertijd en daardoor weet je wat je wonden zijn, welke patronen je mag doorbreken, welke trauma’s je mag helen. Je hebt met deel 3 van de guide een heel uitgebreide gids in je bezit waarin je alle tools en handvatten krijgt om patronen te doorbreken, emoties te verwerken, pijn te helen, je te verbinden met het kind in jezelf. Het programma heeft je zelfbewuster gemaakt, je staat meer in verbinding met jezelf, je bent in korte tijd enorm gegroeid en je staat aan het begin van een mooie ontdekkingsreis met jezelf.

 

Dit programma is voor jou als je een start wilt maken met het innerlijk kind werk, mét (online) begeleiding (en dus een liefdevolle stok achter de deur!). 

LVJL-NynkeLaagland (7)

wat heb je nodig om dit
programma te doorlopen?


*De eerste 6 weken van het programma wekelijks 1,5 uur tijd vrij in je agenda

*Nieuwsgierigheid: je staat erover open over jezelf te leren en te ontdekken!

*Een WHY waar je altijd weer op terug kunt vallen

‘‘Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!”


– LINDA

LVJL-NynkeLaagland (17)

Je innerlijke kind – 10 weken durend 

online programma


Ik meld me aan, en dan?
  * Je ontvangt direct een welkomstmail met het eerste werkboek en deel 1 van de guide + we nemen even de tijd om een planning te maken!


119,00In winkelmand

FAQ


Q Is het programma voor iedereen?

A NEE! Zeker niet. Het programma is niet voor jou wanneer je hevige traumatische ervaringen of periodes hebt doormaakt in je kindertijd, of wanneer je hevige problemen in je leven nu ervaart. Ik zou je dan altijd willen aanraden om hulp te gaan zoeken in de vorm van een (psycho)therapeut. Het programma zou je zeker naast de sessies met een hulpverlener kunnen volgen. Je leert in het programma alles over je innerlijke kind, het programma geeft je inzichten over jezelf en leert je bijvoorbeeld hoe om te gaan met pijn, emoties, uitdagingen in het leven.

Q Heb ik bergen tijd nodig om het programma te kunnen volgen?
A Nee. Ik heb het zo gecreëerd dat je maximaal 1,5 uur per week bezig bent met opdrachten/oefeningen of informatie doornemen. Na week 6, wanneer je deel 3 van de guide ontvangt, ben je wekelijks helemaal niet ‘verplicht’ om aan een bepaalde opdracht te werken, maar kun je op je eigen tijd en tempo (met mijn support nog steeds) dit deel doorlopen. Goed om te weten: je kunt het programma echt op je eigen tempo doorlopen, wanneer je een weekje er niet aan toekomt iets te doen is dat geen probleem. Maar ik denk persoonlijk dat in de flow van het programma blijven je extra motivatie geeft.

Q Is dit programma voor iedereen ‘te doen’?
A JA! Ik snap dat het innerlijk kind werk soms overkomt als een heel pijnlijk proces, en natuurlijk is dat ook weer helemaal afhankelijk van je verleden en alles wat je met je meedraagt, maar ik zie het zelf meer als een ontdekkingsreis. Leren over jezelf. Waarom doe ik wat ik doe, welke patronen heb ik allemaal, waarom reageer ik zo, waar komen deze emoties vandaan? Het is vooral zelfbewustzijn ontwikkelen en inzicht krijgen in jezelf. En alleen die inzichten zijn al ZO ontzettend waardevol. Inzicht hebben in je gedrag verandert ook al echt je leven. Je hebt daardoor veel meer begrip voor jezelf wanneer je op een bepaalde manier reageert of doet. Je ontwikkelt begrip voor anderen omdat je kunt zien en begrijpen dat ieder mens gewond is. Door die zelfkennis krijg je gaandeweg een andere mindset en dat helpt je weer om dit proces als een ontdekkingsreis te gaan zien. Wanneer je weet wat je wonden zijn, je valkuilen, je thema’s, dan kun je bewust nieuwe keuzes gaan maken en daarmee gaan oefenen. Je pelt elke keer een laagje af, tot je steeds dichter bij je ‘echte’ en pure zelf komt. Het programma gaat niet alleen maar over pijn en wonden, maar ook over verbinden met je innerlijke kind, hoe je dat kind in jezelf weer de ruimte geeft, over aan zelfzorg doen, jezelf de dingen leren die je thuis niet meegekregen hebt (discipline, grenzen, communiceren).

Q Kun je dit proces wel in je eentje aangaan?
A Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen: ja. Ik heb de afgelopen jaren alleen een aantal sessies met een coach gehad, en de rest heb ik zelf gedaan vanuit alle kennis die ik heb (opgedaan).  Ik snap dat je wellicht de afweging maakt tussen werken met een coach of therapeut of dit programma. Ik zie het niet als een of of situatie. Dit programma leert je dingen, geeft je tools, die je van een hulpverlener niet leert of krijgt. Dit programma is een basis. Onderweg zul je vast dingen, patronen of bepaalde wonden zijn die je niet zelf kunt helen waar je hulp bij nodig hebt. De sessies met een hulpverlener zijn er om specifiek aan een bepaald thema of onderwerp te werken en daar moedig ik je altijd in aan!

Q Heb je andere vragen? Graag!
A
Stel ze via het chat formulier rechts op de pagina en ik kom er snel bij je op terug!