Je innerlijke kind online programma actie

Je innerlijke kind

Een online programma voor mensen die zichzelf willen bevrijden van hun verleden en op weg willen naar een lichtere toekomst

schreeuwt jouw innerlijke kind om aandacht en heling?


Je voelt je vaak onrustig en uit balans

Je hebt regelmatig last van hevige emoties die je overvallen 

Je ervaart een leeg en ongelukkig gevoel in jezelf

Je vindt het moeilijk om te ontspannen, in het nu te zijn

Je twijfelt vaak over je waarde, of je wel goed genoeg bent

Je haalt je geluk vaak uit dingen buiten jezelf

Je weet niet zo goed wie je bent

Je hebt last van patronen en overtuigingen
die telkens voor dezelfde situaties zorgen


Je gaat pijn en verdriet uit de weg

Je kunt in situaties fel uit de hoek komen
en bent emotioneel reactief


Je hebt dagen waarop je emoties alle kanten opgaan,
je ervaart veel pieken en dalen

Je voelt je vaak aangevallen in wie je bent

Dit zijn signalen dat je innerlijke kind gewond is en heling nodig heeft.


Knik je nu in gedachten ja, herken je jezelf hierin? Voel je dan alsjeblieft niet vervelend of beschaamd: dit zijn signalen waarin we ons als mens allemaal herkennen, want ieder van ons is in zekere zin gewond. Weet dat jij niet je patronen en je gedrag bent, dat dit een gevolg is van waar je als kind doorheen bent gegaan.

Maar als jij je hierin grotendeels herkent hoop ik wél dat je actie gaat ondernemen. Het leven hoeft namelijk niet zo’n worsteling te zijn. Het kan ook anders.

hi! ik ben willemijn

Ik was die persoon die ik hierboven beschreef.

Tot vijf jaar geleden was het leven regelmatig een behoorlijke worsteling. En al die tijd had ik geen idee wat er met me ‘aan de hand’ was. Ik voelde me vaak leeg, onbestemd, onrustig. Ik was heel erg afhankelijk van anderen om me goed te voelen. Ik had veel last van belemmerende patronen en overtuigingen die ervoor zorgden dat ik telkens weer in dezelfde situaties terecht kwam. Ik ging de hele dag op neer in emoties wat enorm uitputtend was. Ik voelde me ook regelmatig aangevallen, bijna alles wat er buiten mij gebeurde betrok ik op een negatieve manier op mezelf. Ik vluchtte altijd ‘vrolijk’ voor alles wat moeilijk was, pijn, emoties, uitdagingen. De rugzak die ik met me meesleepte werd zwaarder en zwaarder. Diep van binnen vond ik mezelf waardeloos en had ik de overtuiging dat ik niet goed genoeg was, wat weer te herleiden is naar mijn kindertijd.

En al die jaren had ik geprobeerd dat allemaal te verbloemen, weg te stoppen ook.

Mijn innerlijke kind was gewond en getraumatiseerd.

Ongeveer vijf jaar geleden was mijn pijn te groot geworden en werd ik door een traumatische ervaring enorm met mezelf geconfronteerd. Dat was voor mij het moment om naar binnen te gaan keren en écht met mezelf aan de slag te gaan.

Ik moest aan het werk. En ik ben aan het werk gegaan.

In een hutje in Bali heb ik in een paar weken voor mijn gevoel alles in de ogen gekeken. Pijn, verdriet, trauma. Mezelf.

In een redelijk korte periode was ik zo in staat om veel innerlijk werk te doen. De enige weg was er doorheen, en ik ben er doorheen gegaan. En nog steeds doe ik dat, elke dag. Ik kijk in de spiegel, neem mijn verantwoordelijkheid, ga zitten met (oude) pijn en emoties, doorbreek patronen, stel kritische vragen.

Niet altijd makkelijk maar wel enorm bevrijdend en helend.

Op deze innerlijke reis ontstond er een passie om mijn kennis en ervaringen met jou te gaan delen. Dus dat doe ik met Lief voor je Leif.

Ik wil je met de blogs, guides en het online programma aanmoedigen naar binnen te keren en je helpen te ontdoen van alles dat niet jou is en je mag laten gaan. 

Zodat ook jij weer in vrijheid kunt leven.

Liefs!

 

het programma*

*  Een online programma van 10 weken 

*  Elke week/2 weken een nieuw(e) onderwerp of opdracht in je mailbox

*  Stap voor stap gaan we aan het werk: je ontvangt alle basisinformatie over het innerlijk kind werk, je gaat met behulp van een werkboek reflecteren op je kindertijd, je ontvangt een waardevolle gids die helemaal in het teken staat van helen helen en heropvoeden

*  Je kunt meegaan in de flow van het programma maar ook je eigen tempo kiezen

*  Support en aanmoediging: naast de opdrachten stuur ik je gedurende het programma regelmatig extra tips, persoonlijke verhalen en meer. Ook check ik persoonlijk bij je in en kun je altijd bij me terecht voor vragen

 

 

Even praktisch, dit is wat je tijdens het programma ontvangt


Werkboek je negatieve geloof

In dit werkboek gaan we aan de slag om je negatieve geloof te ontrafelen. De oorzaak van je gebrek aan zelfliefde en eigenwaarde. 


Werkboek zelfbewustzijn ontwikkelen
Dit werkboek krijg je bij de start van het programma. Je vindt in het werkboek een aantal waardevolle tips en voorbeelden om je zelfbewustzijn te vergroten.

Guide: je innerlijke kind deel 1 – basisinformatie over het innerlijk kind werk (21 pag.)

Wat is je innerlijke kind precies? Wat houdt het werk in? Op welke manieren ben je gewond en hoe ben je dan gewond geraakt? Ik vertel het je allemaal in deze guide. 

Guide: je innerlijke kind deel 2 – reflecteren op je kindertijd (17 pag.)
Wat draag je met je mee? Welke patronen heb je ontwikkeld? Wat zijn je trauma’s? We gaan in deze guide reflecteren op je kindertijd. Dat doen we door een aantal waardevolle en diepgaande oefeningen.

Guide: je innerlijke kind deel 3 – helen en heropvoeden (99 pag.)
Guide 3 bestaande uit 99 pagina’s staat helemaal in het teken van helen en heropvoeden. Guide 3 is onderverdeeld in 4 hoofdstukken: hoofdstuk 1 staat vol met belangrijke informatie over je ego, coping, omgaan met triggers, de verschillende kindmodi, emoties en pijn. Hoofdstuk 2 staat in het teken van het verbinden met je innerlijke kind. Hoe kun je contact maken? Hoe praat je tegen je innerlijke kind? Hoe geef je je kinderlijke kant meer de aandacht? In hoofdstuk 3 vind je alle oefeningen en rituelen die bijdragen aan het helingsproces. Emoties doorvoelen, je verantwoordelijkheid nemen, je lichaam helen, vergeving, zelfcompassie, rituelen die je in je leven kunt inpassen om op dagelijkse basis aandacht te geven aan het helen. Hoofdstuk 4 tenslotte gaat over jezelf heropvoeden. In dit hoofdstuk komen terug: zelfzorg, patronen doorbreken, overtuigingen ombuigen, shadow work. 

Journal werkboek innerlijk kind werk (21 pag.) 
Hoe kun je dagelijks het werk doen zonder daar al teveel tijd aan kwijt te zijn? Dit waardevolle journal werkboek staat vol met journal inspiratie, oefeningen, vragen, en neemt je stap voor stap aan de hand om zelf een schrijfritueel te creëeren dat je helpt om zelfbewuster te worden, te verwerken, te helen en patronen te doorbreken. 


*Alle werkboeken en guides ontvang je digitaal 
 

Dit programma is voor jou als… 

 • Als je je op een laagdrempelige manier wilt gaan verdiepen in het innerlijk kind werk,
  maar mét support en begeleiding
 • Je meer zelfbewustzijn wilt ontwikkelen
 • Je inzicht wilt krijgen in je trauma’s, wonden en patronen
 • Je opgekropte emoties en pijnlijke ervaringen wilt verwerken
 • Je niet helpende patronen wilt doorbreken
 • Je wilt leren hoe je om kunt gaan met emoties, conflicten en pijn
 • Je jezelf rust, stabiliteit, kracht en zelfliefde gunt
 • Je de leiding en controle over je leven wilt terugnemen
 • Je toe wilt werken naar een duurzame vorm van geluk (in jezelf)
 • Je op ontdekking wilt naar wie je eigenlijk wel bent

 

*Wanneer je hevige trauma’s hebt ervaren in je kindertijd of hevige problemen ervaart in je leven nu is het innerlijk kind werk zeker niet iets om alleen te doen. Dan zou ik je aan willen raden om hulp en begeleiding te zoeken bij een (psycho)therapeut. Dit programma is geen vervanging van het werken met een coach of therapeut. Uit eigen ervaring weet ik dat je veel zelf kunt doen, maar dat het ook fijn en vaak nodig is om dit proces gedeeltelijk samen met iemand aan te gaan. Soms kom je bepaalde patronen tegen waar je zelf geen grip op krijgt, of zijn bepaalde wonden te hevig om alleen aan te gaan. Vraag niet van jezelf om dit alleen te doen, je MAG hulp vragen. 

 Het innerlijk kind werk is een reis voor het leven. Dit programma helpt je op weg. Biedt je de tools en informatie die je nodig hebt om jouw helingsreis aan te gaan.  

testimonials

Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!

– LINDA

“Ik ben veel gaan schrijven naar aanleiding van de opdrachten en informatie uit de gidsen van Lief voor je Leif en vind het innerlijk kind werk heel interessant. Ik ben nu veel bezig met wat er vroeger was, herken patronen en overtuigingen die bij me zijn gaan horen en waar ik graag vanaf zou willen. Ik snap nu beter waarom ik soms op een bepaalde manier reageer in bepaalde situaties. Ik dacht opeens weer aan gebeurtenissen die ik als klein kind heb meegemaakt en waar ik in mijn leven gewoon aan voorbij ben gegaan, maar die duidelijk toch veel meer indruk blijken te hebben gemaakt dan ik gedacht had, want ik heb er bepaalde (vervelende) overtuigingen aan overgehouden. Nu ik er bij stilsta besef ik pas wat een impact deze gebeurtenissen hebben gehad en dat ik ze niet moet bagatelliseren, omdat dat niet eerlijk is naar mijn innerlijke kind toe.” 

– JESSICA 

aan het einde van het programma… 

 • Heb je veel meer zelfkennis en ben je zelfbewuster
 • Heb je inzicht in je wonden, trauma’s en belemmerende patronen
 • Snap je waarom je bent wie je bent en doet wat je doet
 • Heb je de tools in handen om je wonden te gaan helen, op een alternatieve manier met
  pijn en emoties om te gaan, je patronen te doorbreken en jezelf te gaan heropvoeden
 • Heb je een waardevolle basis  gelegd in het innerlijk kind werk

Hier ga je naartoe werken

Beeld je eens in… dat je je weer heel voelt, dat je dat masker wat je al jaren draagt niet meer nodig hebt, je in elke vezel van je lijf voelt dat je er mag zijn. Dat de liefde voor jezelf groeit. Dat je niet meer telkens op de vlucht hoeft, maar jezelf krachtig genoeg voelt om naar binnen te keren en daar de oplossing te zoeken. Dat je niet meer zo reactief bent, mensen de hele dag pijnlijke plekken in je aanraken, maar dat je je kalm en rustig van binnen voelt, wat zich ook allemaal voordoet buiten jou. Beeld je eens in… dat je veel lichter bent, omdat je jezelf dagelijks bevrijdt van oude pijnen en opgekropte emoties. Dat je op een gezonde manier om kunt gaan met wat je voelt, en dat niet allemaal meer hoeft te onderdrukken of wegstoppen. Dat je veel meer zelfkennis en zelfbewustzijn hebt; je snapt waarom je doet wat je doet en bent wie je bent, wat zorgt voor zelfcompassie en begrip. Dat je door je ontwikkelde zelfbewustzijn kunt gaan werken aan het doorbreken van oude patronen en het vormen van nieuwe gewoonten en patronen die je ondersteunen in wie jij bent en het leven dat jij wilt leven. Niet meer leven als reactie op je verleden, maar zelf je toekomst creëren. Je eigen pad volgen, ontdekken wie je écht bent en wat je écht wilt. Beeld je eens in… dat je vrede hebt gesloten met je verleden, alles in de ogen hebt gekeken wat je al die jaren uit de weg bent gegaan. Je voelt weer ruimte om te gaan leven, in plaats van overleven.  

Jezelf licht en bevrijd voelen

Zelfliefde ervaren

Gezonde manieren hebben om pijn, verdriet of verlies te verwerken, wat je voelt de ruimte te geven

In staat zijn om te gaan met tegenslagen in het leven

Innerlijk rust, je gaat niet meer op en neer in emoties de hele dag, je wordt minder getriggerd door mensen of situaties, je kunt oplossingen in jezelf zoeken

‘Gewoon’ kunnen zijn met jezelf en daar rust in vinden, niet meer op de vlucht hoeven voor gedachten of gevoelens

Werken aan je toekomst, en niet meer je verleden met je meedragen als een zware rugzak

Betere relaties, minder conflicten, bloeien in je werk, gaan voor je dromen

Jezelf ontdekken en steeds beter leren kennen

Laten gaan wat niet bij je past of hoort en je eigen waarheid gaan leven zodat het leven vóór je gaat werken

Een mindset ontwikkelen waarin je alles in het leven als uitnodiging ziet om te groeien

Geen slachtoffer blijven van je verleden maar leiderschap nemen over je toekomst 

LVJL-NynkeLaagland (7)

wat heb je nodig om dit
programma te doorlopen?

*De eerste 6 weken van het programma wekelijks 1,5 uur tijd vrij in je agenda

*Nieuwsgierigheid: je staat erover open over jezelf te leren en te ontdekken!

*Een WHY waar je altijd weer op terug kunt vallen

Je innerlijke kind – 10 weken durend 

online programma


Yes, ik ga op weg naar een lichtere toekomst!

119,00 97,00In winkelmand

*Ja dat zie je goed! Een compleet online programma voor de prijs van minder dan één coachingsessie!

FAQ


Ik heb me aangemeld en dan?
Je ontvangt direct je aankoopmail met daarin guide 1 + een werkboek. In deze mail vind je alle instructies! Ook zul je binnen 24 uur even een persoonlijk mailtje van me krijgen. 

Is het programma voor iedereen?

NEE! Zeker niet. Het programma is niet voor jou wanneer je hevige traumatische ervaringen of periodes hebt doormaakt in je kindertijd, of wanneer je hevige problemen in je leven nu ervaart. Ik zou je dan altijd willen aanraden om hulp te gaan zoeken in de vorm van een (psycho)therapeut. Het programma zou je zeker naast de sessies met een hulpverlener kunnen volgen. Je leert in het programma alles over je innerlijke kind, het programma geeft je inzichten over jezelf en leert je bijvoorbeeld hoe om te gaan met pijn, emoties, uitdagingen in het leven.

Heb ik bergen tijd nodig om het programma te kunnen volgen?
Nee. Ik heb het zo gecreëerd dat je maximaal 1,5 uur per week bezig bent met opdrachten/oefeningen of informatie doornemen. Na week 6, wanneer je deel 3 van de guide ontvangt, ben je wekelijks helemaal niet ‘verplicht’ om aan een bepaalde opdracht te werken, maar kun je op je eigen tijd en tempo (met mijn support nog steeds) dit deel doorlopen. Goed om te weten: je kunt het programma echt op je eigen tempo doorlopen, wanneer je een weekje er niet aan toekomt iets te doen is dat geen probleem. Maar ik denk persoonlijk dat in de flow van het programma blijven je extra motivatie geeft.

Is dit programma voor iedereen ‘te doen’?
JA! Ik snap dat het innerlijk kind werk soms overkomt als een heel pijnlijk proces, en natuurlijk is dat ook weer helemaal afhankelijk van je verleden en alles wat je met je meedraagt, maar ik zie het zelf meer als een ontdekkingsreis. Leren over jezelf. Waarom doe ik wat ik doe, welke patronen heb ik allemaal, waarom reageer ik zo, waar komen deze emoties vandaan? Het is vooral zelfbewustzijn ontwikkelen en inzicht krijgen in jezelf. En alleen die inzichten zijn al ZO ontzettend waardevol. Inzicht hebben in je gedrag verandert ook al echt je leven. Je hebt daardoor veel meer begrip voor jezelf wanneer je op een bepaalde manier reageert of doet. Je ontwikkelt begrip voor anderen omdat je kunt zien en begrijpen dat ieder mens gewond is. Door die zelfkennis krijg je gaandeweg een andere mindset en dat helpt je weer om dit proces als een ontdekkingsreis te gaan zien. Wanneer je weet wat je wonden zijn, je valkuilen, je thema’s, dan kun je bewust nieuwe keuzes gaan maken en daarmee gaan oefenen. Je pelt elke keer een laagje af, tot je steeds dichter bij je ‘echte’ en pure zelf komt. Het programma gaat niet alleen maar over pijn en wonden, maar ook over verbinden met je innerlijke kind, hoe je dat kind in jezelf weer de ruimte geeft, over aan zelfzorg doen, jezelf de dingen leren die je thuis niet meegekregen hebt (discipline, grenzen, communiceren).

Kun je dit proces wel in je eentje aangaan?
Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen: ja. Ik heb de afgelopen jaren alleen een aantal sessies met een coach gehad, en de rest heb ik zelf gedaan vanuit alle kennis die ik heb (opgedaan).  Ik snap dat je wellicht de afweging maakt tussen werken met een coach of therapeut of dit programma. Ik zie het niet als een of of situatie. Dit programma leert je dingen, geeft je tools, die je van een hulpverlener niet leert of krijgt. Dit programma is een basis. Onderweg zul je vast dingen, patronen of bepaalde wonden zijn die je niet zelf kunt helen waar je hulp bij nodig hebt. De sessies met een hulpverlener zijn er om specifiek aan een bepaald thema of onderwerp te werken en daar moedig ik je altijd in aan!

Heb je andere vragen? Graag!
Stel ze via het chat formulier rechts op de pagina en ik kom er snel bij je op terug!