Inspiratiegesprek

Er wordt me regelmatig gevraagd om koffie te drinken. In de afgelopen 2 jaar heb ik dus best veel uren doorgebracht in koffietenten met leuke mensen die ik via social media of de blog heb leren kennen. Die ontmoetingen hebben ook mijn blik verruimd, en mijn wereld vergroot.

Wat ik me vooral de laatste tijd tijdens die gesprekken realiseerde, is dat ik meer wil dan alleen schrijven. En dus is er nu een inspiratiegesprek. Want het geeft mij energie om mijn verhaal te delen, maar juist ook jouw verhaal te horen en je misschien op bepaalde vlakken net dat duwtje te geven om de sprong te wagen, en echt je eigen levenspad te kiezen.

Ik hoop dat ik je in ons gesprek in een paar uurtjes mooie stappen kan zien maken, al is het alleen nog maar in je hoofd. Ik wil je laten inzien dat er echt heel veel maakbaar is, en een kleine simpele stap zo gezet. Ik wil je heel graag in je kracht zetten, en je ogen zien fonkelen als je over je dromen praat, zodat je absoluut geen twijfel meer hebt om waar dan ook voor te gaan.

Een inspiratiegesprek is wat voor jou als:

  • je ge├»nspireerd wilt worden!
  • je geen idee ‘denkt’ te hebben wat je passie is
  • je worstelt met het loslaten van zekerheid en het omgaan met onzekerheid in het zetten van je stappen
  • je samen wilt sparren over de wegen die je kunt bewandelen om je dromen waar te maken
  • je voor jezelf wilt beginnen maar geen idee hebt hoe

Ik zou het onwijs leuk vinden om samen met jou, en voor jou, mooie dingen in gang te zetten.

Wat houdt het in:
Zo’n ‘koffiedate’ duurt 1,5 uur en vindt plaats in Breda (of anders in overleg). Ik stuur je voorafgaand een mailtje met wat vragen zodat we in het gesprek meteen met de onderwerpen die bij jou spelen aan de slag kunnen.
Kosten; 65 euro.

Enthousiast? Stuur me dan een mailtje; willemijn@liefvoorjeleif.nl

Liefs!