Inspiratiegesprek

Yes, een inspiratiegesprek! Want schrijven is een van mijn liefdes, maar ik krijg ook mega veel energie van mooie gesprekken voeren en ik vind het super waardevol dat ik met mijn eigen ervaring en levenspad een ander kan helpen. Ik realiseerde me pas geleden dat toen ik zelf in de knoop zat en geen idee had wie ik was of wat ik wilde, ik zo enorm veel behoefte had gehad aan een (luchtig) gesprek met iemand die me wat tips kon geven. Of me gewoon vertelde dat het allemaal wel goed komt.  Een soort helpende hand die je een nieuwe kijk geeft, energie om andere keuzes te gaan maken, en stimuleert om je eigen pad te gaan bewandelen.

Dus dat hoop ik in de inspiratiegesprekken te kunnen doen. Dat je in ons gesprek in een paar uurtjes wat mooie stappen maakt, al is het alleen nog maar in je hoofd. Ik wil je door mijn eigen ervaringen laten inzien dat er echt heel veel maakbaar is. Hoe je angst en onzekerheid om kunt zetten in kracht en ik geef je ruimte om te bedenken waar je nou écht energie van krijgt. Want dat is wat je nodig hebt om nieuwe plannen tot leven te brengen!

Een inspiratiegesprek is wat voor jou als:

  • je geïnspireerd wilt worden:-)
  • je geen idee ‘denkt’ te hebben wat je passie is
  • je worstelt met het loslaten van zekerheid en het omgaan met onzekerheid in het zetten van je stappen
  • je samen wilt sparren over de wegen die je kunt bewandelen om je dromen waar te maken
  • je voor jezelf wilt beginnen maar geen idee hebt hoe

Ik zou het onwijs leuk vinden om samen met jou, en voor jou, mooie dingen in gang te zetten.

Wat houdt het in:
Zo’n ‘koffiedate’ duurt circa 1,5/2 uur en vindt plaats in Breda (of anders in overleg) in een leuke koffietent (fijne en informele setting). Ik stuur je voorafgaand een mailtje met wat vragen. De insteek, dus waar je graag over wilt kletsen/sparren, bepaal je natuurlijk zelf.
Investering: 75 euro.

Bo over het inspiratiegesprek met mij;

”Vrijdagmiddag had ik een inspiratiegesprek met Willemijn gepland omdat ik op zoek was naar iemand om mijn gevoel mee te delen. In de gedichten en blogs van Willemijn voelde ik herkenning. Tijdens het gesprek, wat meteen vertrouwd was, heb ik antwoord gekregen op een aantal vragen, hebben we ervaringen gedeeld en zijn mijn systemen aan bod gekomen. Ik kon mezelf zijn en was op m’n gemak, heerlijk! Dankjewel Willemijn voor je tijd, energie en inspiratie! Het heeft me enorm goed gedaan en ik kreeg weer energie om nieuwe uitdagingen in het leven te zoeken.”

Enthousiast of heb je vragen? Stuur me dan een mailtje; willemijn@liefvoorjeleif.nl

Liefs!