Inspiratiegesprek

Er wordt me regelmatig gevraagd om koffie te drinken. In de afgelopen 2 jaar heb ik dus best wel wat uren doorgebracht in koffietenten met leuke mensen die ik via social media of de blog heb leren kennen. Wat ik echt súperleuk en waardevol vond.

En wat ik me vooral de laatste tijd realiseerde, is dat ik meer wil met Lief voor je Leif dan alleen schrijvend inspireren. En dus is er nu een inspiratiegesprek. Want het geeft mij energie om mijn verhaal te delen, maar juist ook jouw verhaal te horen en je misschien op bepaalde vlakken net dat duwtje te geven om de sprong te wagen, om voor je eigen levenspad te kiezen, of een bepaalde keuze te maken.

Wat ik wil bereiken met het inspiratiegesprek? Ik hoop dat ik je in ons gesprek in een paar uurtjes mooie stappen kan zien maken, al is het alleen nog maar in je hoofd. Ik wil je door mijn eigen ervaringen laten inzien dat er echt heel veel maakbaar is. Dat je niet perse hele grote rigoureuze keuzes hoeft te maken, maar ook klein kunt beginnen, om stapje voor stapje je leven een andere wending te geven. Ik wil je heel graag in je kracht zien, en horen waar jij nou mega energie van krijgt, zodat je absoluut geen twijfel meer hebt om waar dan ook voor te gaan.

Een inspiratiegesprek is wat voor jou als:

  • je geïnspireerd wilt worden:-)
  • je geen idee ‘denkt’ te hebben wat je passie is
  • je worstelt met het loslaten van zekerheid en het omgaan met onzekerheid in het zetten van je stappen
  • je samen wilt sparren over de wegen die je kunt bewandelen om je dromen waar te maken
  • je voor jezelf wilt beginnen maar geen idee hebt hoe

Ik zou het onwijs leuk vinden om samen met jou, en voor jou, mooie dingen in gang te zetten.

Wat houdt het in:
Zo’n ‘koffiedate’ duurt 1,5 uur en vindt plaats in Breda (of anders in overleg). Ik stuur je voorafgaand een mailtje met wat vragen zodat we in het gesprek meteen met de onderwerpen die bij jou spelen aan de slag kunnen.
Kosten; 65 euro.

Bo over het inspiratiegesprek met mij;

”Vrijdagmiddag had ik een inspiratiegesprek met Willemijn gepland omdat ik op zoek was naar iemand om mijn gevoel mee te delen. In de gedichten en blogs van Willemijn voelde ik herkenning. Tijdens het gesprek, wat meteen vertrouwd was, heb ik antwoord gekregen op een aantal vragen, hebben we ervaringen gedeeld en zijn mijn systemen aan bod gekomen. Ik kon mezelf zijn en was op m’n gemak, heerlijk! Dankjewel Willemijn voor je tijd, energie en inspiratie! Het heeft me enorm goed gedaan en ik kreeg weer energie om nieuwe uitdagingen in het leven te zoeken.”

Enthousiast? Stuur me dan een mailtje; willemijn@liefvoorjeleif.nl

Liefs!