Inspiratiegesprek

Lijkt het je leuk om een kop koffie met me te drinken? Neem dan contact met me op en dan plannen we een inspiratiegesprek! 

Een inspiratiegesprek is wat voor jou als:

  • je geen idee ‘denkt’ te hebben wat je passie is
  • meer wilt halen uit je leven dan je nu doet 
  • je vastgelopen bent en een klankbord nodig hebt om weer vooruit te kunnen 
  • je worstelt met het loslaten van zekerheid en het omgaan met onzekerheid in het zetten van je stappen
  • je samen wilt sparren over de wegen die je kunt bewandelen om doelgericht je dromen waar te maken
  • je 101 vragen aan me hebt (bijvoorbeeld over ondernemen, doelen stellen/behalen, alleen reizen, minimalistisch leven, keuzes voor jezelf maken, zelfliefde)

Wie ben je, wat vind je belangrijk, wat wil je en wat wil je niet? Door het stellen van de juiste vragen hoop ik je inzichten te geven over jezelf. Over je gedrag en denkpatronen. Maar ook over hoe je wilt dat je mooiste leven eruit ziet, en wat je daarin misschien tegenhoudt om dat echt te gaan leven. Ik stuur je met genoeg stof tot nadenken (en ik hoop enorm geïnspireerd!) weer naar huis, met de juiste handreikingen en to do’s zodat je na ons gesprek mooie stappen vooruit kunt gaan zetten.

Wat houdt het in:
Het inspiratiegesprek duurt 1,5 uur en vindt plaats in Breda (of anders in overleg) in een leuke koffietent (fijne en informele setting). Ik stuur je voorafgaand een mailtje met vragen om je alvast wat beter te leren kennen en me voor te kunnen bereiden. De insteek van het gesprek, dus waar je het graag over wilt hebben, bepaal je natuurlijk zelf.

Investering: 75 euro.

Ben je enthousiast? Neem dan contact op.

Bo over het inspiratiegesprek met mij:

”Vrijdagmiddag had ik een inspiratiegesprek met Willemijn gepland omdat ik op zoek was naar iemand om mijn gevoel mee te delen. In de gedichten en blogs van Willemijn voelde ik herkenning. Tijdens het gesprek, wat meteen vertrouwd was, heb ik antwoord gekregen op een aantal vragen, hebben we ervaringen gedeeld en zijn mijn systemen aan bod gekomen. Ik kon mezelf zijn en was op m’n gemak, heerlijk! Dankjewel Willemijn voor je tijd, energie en inspiratie! Het heeft me enorm goed gedaan en ik kreeg weer energie om nieuwe uitdagingen in het leven te zoeken.”