• IJskoffie met kokosmelk

    Tot 3 maanden geleden moest ik niks van koffie hebben. Tot ik in Australië was; het land waar de beste koffies worden gezet. Wat me al die tijd weerhield van een koffietje in Nederland? Het feit dat het gros van de koffietenten alleen maar soya cappuccino’s verkoopt en ik alleen amandelmelk of kokosmelk drink. Toch heb ik een tentje in Breda gevonden en kijk ik nu elke keer weer uit naar mijn koffie momentjes. Een ijskoffie is alleen in de zomer net iets lekkerder..en die kokossmaak is perfect, niet te aanwezig maar het geeft wel een lekker zoetje aan het drankje!

    Wat heb je nodig voor één glas?

    • 1 shotje espresso
    • 150 ml coconut/almond milk (alpro)
    • Drupje vanille-extract
    • Handje ijsklontjes (4/5)
    Bereidingswijze:

    1. Schenk de kokos/amandelmelk in een glas, schenk de espresso erbij (en eventueel naar smaak een drupje vanille-extract) en maak af met de ijsklontjes.
    Willemijn
    Willemijn

    Sinds vijf jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, inspireren het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst in Australië of Amerika te wonen, houdt van stille zondagochtenden, zonsopgangen, de natuur, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, de lente en de herfst, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

  • lekker lezen

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *