• Homelovv De Bilt

  Ik hou enorm van winkels met spullen die ik het liefst állemaal voor m’n huisje zou kopen. Homelovv in de Bilt is zo’n winkel. In de tijd van mijn eigen studio’tje was ik als een klein meisje zo blij met een mooie vaas gevuld met eucalyptus op de eettafel, een nieuwe kaars die past bij het kussen op de bank en een nieuw kleurtje op de muur. Het is één van mijn vele interesses ja, dat klopt;-) Terug naar Homelovv want hier was ik vorige week en ja; ik zou er kunnen wonen!

  Concept
  Ingrid is de eigenaresse van Homelovv in de Bilt. Ze startte met haar liefde voor interieur en styling met het opzetten van de webshop, gewoon nog naast haar ‘normale’ baan. De online winkel groeide al snel en na lang wikken en wegen besloot ze voor het echie te gaan: een eigen winkel! ”Dat ging niet zonder slag of stoot en is vooral heel hard werken, benadrukt Ingrid.” Maar gelukkig haalt ze veel voldoening uit de gezellige en lieve klanten die ze dagelijks helpt, het binnen halen van mooie merken  en het feit dat ze haar droom werkelijkheid heeft kunnen maken! Naast dat ze van di t/m zaterdag aanwezig is in de winkel geeft Ingrid ook nog interieur en styling advies aan particulieren.

  Shoppen
  Wat shop je niet bij Homelovv kun je beter vragen. De fairtrade chocolade op de toonbank van Tony’s bijvoorbeeld. Of die leuke vlotte kaarten van Miek in Vorm. Schaaltjes, borden & bekers van Broste Copenhagen, die leuke eggchair, broodplanken van HK living, hippe opbergmanden, producten van My Deer, More Than Canvas én Lief voor je Leif: want JA! mijn versjes liggen ook bij Homelovv sinds kort. Het feit dat de winkel zo licht oogt, lekker ruim opgezet is en je daardoor in alle rust alles kunt bekijken maakt hem voor mij echt één van mijn favoriete woonwinkels. Dus ben je in de buurt van Utrecht en lekker een dagje op pad, sla dan deze leuke winkel vol home spullen zeker niet over of check gewoon even de webwinkel want die is er ook nog steeds!

  Homelovv 
  Hessenweg 121, De Bilt
  Openingstijden:
  Di t/m vrij: 10-18u
  Za: 10-17u

  Willemijn
  Willemijn

  Sinds drie jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, inspireren het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst in Australië of Amerika te wonen, houdt van stille zondagochtenden, zonsopgangen, de natuur, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, de lente en de herfst, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *