A guide to self love

A guide to self love

Jouw cheerleader op weg naar jezelf. Een unieke en persoonlijke gids die je aanmoedigt van binnen naar buiten te leven, je mooie ik te omarmen en wat zachter en liever voor jezelf te zijn.

Hoe zou je leven zich ontvouwen wanneer je jezelf omarmt en je staat voor wie je bent?

Hoeveel meer innerlijke rust zou je ervaren als jij je eigen basis kunt zijn
en je niet altijd meer iets buiten jezelf nodig hebt om je goed te voelen?

Hoe fijn zou het zijn wanneer je voelt en weet dat je onder alle omstandigheden genoeg bent,
wat er ook gebeurt in of buiten jou…?

Hoeveel lichter en meer ontspannen zou je zijn als je de lat wat lager legt en wat milder en liever voor jezelf kunt zijn?

Herken jij jezelf hierin??

 • Je voelt je afhankelijk en behoeftig in (liefdes)relaties
 • Je bent streng voor jezelf en legt de lat heel erg hoog
 • Je haalt jezelf vaak naar beneden
 • Je past je vaak aan om geaccepteerd te worden
 • Je vindt het moeilijk om goed voor jezelf te zorgen
 • Je hebt externe goedkeuring en waardering nodig om jezelf oké te voelen
 • Je bent onzeker en je twijfelt over je waarde
 • Je bent niet graag alleen
 • Je durft de ruimte niet in te nemen die je verdiend en te kiezen voor wat goed is voor jou

Dit was ik jaren geleden. Mijn gebrek aan zelfliefde had invloed op zóveel dingen in mijn leven: werk, passie, (liefdes)relaties, communicatie, zelfvertrouwen, eigenwaarde, dromen waarmaken, ontvangen, mezelf geluk toestaan. En hoewel ik wel wist wat het probleem was, zag ik zelfliefde en zelfacceptatie als een niet te beklimmen berg. Ik had het idee dat ik daar enorm veel voor moest overwinnen en aangaan. Toch deed ik het, omdat het leven me uitnodigde, en vooral duidelijk maakte dat ik zo niet verder kon. Ik ging op ontdekking, in en naar mezelf. In de jaren die volgden ben ik gaan opschonen en loslaten. Ik ging met mijn mindset en met het doorbreken van (denk)patronen aan de slag, terwijl ik stapje voor stapje meer aan zelfzorg deed om op een andere, zachtere manier te leren kijken. Hier kwam ik achter:

Zelfliefde is het antwoord op (bijna) alles

Het is met Lief voor je Leif mijn missie geworden om wat ik op mijn reis heb geleerd, en nog steeds leer, door te geven. En dat doe ik met deze guide to self love! In deze gids heb ik al de kennis, inzichten, tips, overdenkingen en oefeningen verwerkt die mij op mijn eigen journey geholpen hebben om weer terug te komen bij mezelf. Ik hoop oprecht dat alles in deze guide ook zo’n verrijking voor jou en jouw leven gaat zijn!

a guide to self love - lief voor je leif

A guide to self love

 
 • Op een fijne en toegankelijke manier werken aan zelfacceptatie en zelfliefde 
 • Mooie oefeningen die je helpen contact te maken met je innerlijke zelf
 • Waardevolle (dagelijkse) zelfzorg rituelen 
 • Vragen, oefeningen en overdenkingen die je inzichten geven
 • Positieve, warme en liefdevolle (stap voor stap) aanmoediging

De gids bestaat uit drie delen

DEEL 1: uitleg over het begrip zelfliefde, waarom het moeilijk is om van jezelf te houden en
waar dat ‘niet goed genoeg voelen’ vandaan komt – 11 pagina’s

DEEL 2: zelfliefde in praktijk. 24 hoofdstukken met onderwerpen die allemaal verband houden met zelfliefde +
bijbehorende oefeningen, vragen, overdenkingen en tips – 56 pag.

DEEL 3: mijn persoonlijke verhaal – 8 pag.

a guide to self love - lief voor je leif

                                A guide to self love

De digitale handleiding ‘A guide to self love’ Deel 1, 2 & 3 – ruim 70 pagina’s

+ BONUS: een geleide meditatie* (zie toelichting)

22,00In winkelmand

testimonials

“De eerste indruk is erg fijn! De guide is overzichtelijk en de vormgeving alleen al is prachtig. Zo lieflijk. Past perfect bij de inhoud! Iets wat ik vaak miste bij andere ‘gidsen/trainingen’ op het gebied van zelfliefde is dat er weinig concrete voorbeelden in stonden en dat het vaak toch grotendeels algemene informatie betrof. In deze guide staan talloze voorbeelden, prachtige teksten, goed uitgelegde oefeningen en rake inzichten. Je kan zien én voelen dat dit recht uit je hart en op basis van je eigen ervaring geschreven is. Het voelt ook alsof je écht begeleidt wordt en het niet allemaal alleen hoeft te doen. Ik kan echt niet wachten om hier mee aan de slag te gaan!” – ELLIS

“Self care? Moet dat? Ohhh het is een onderwerp dat ik het liefst oversla. Maar eerlijk is eerlijk, inmiddels weet ik ook dat dat precies de reden is dat ik mezelf altijd voorbij loop. Wat ik daarnaast ook weet, is dat de wijze woorden van Willemijn mij daardoor extra raken. Als iemand weet hoe je in contact met jezelf kunt komen en positiever naar jezelf kunt kijken, is zij het wel. En nu heeft ze een heel toegankelijke tool gecreëerd om je hierin te laten groeien. En behalve dat de vormgeving van de gids prachtig is, raken de woorden me met net zoveel kracht als haar gedichten. Elke zin inspireert me tot meer innerlijke rust..”

– LIZA

Sneak peek

Krijg een inkijkje in de gids met een waardevolle oefening en een mooie overdenking.

a guide to self love - lief voor je leif

Je voelt je waardig, zachter, meer open. Je omarmt je uniekheid, je durft je ruimte in te nemen en je kunt steeds beter met liefdevolle vriendelijkheid naar jezelf en je handelen kijken. Vanuit die mooie (hervonden) plek in jezelf ga je de wereld tegemoet.

Door deze guide...

 

 • Ga je op een zachtere en meer liefdevolle manier naar jezelf kijken
 • Weet je hoe je contact kunt maken met jezelf 
 • Zie je in dat jij precies bent zoals je zou moeten zijn en durf je steeds meer je uniekheid te omarmen 
 • Voel en ervaar je dat je dingen in jezelf kunt vinden en oplossen
 • Ga je steeds meer kiezen voor jezelf en jouw welzijn
 • Kun je door middel van dagelijkse rituelen oefenen in het liever en zachter voor jezelf zijn
 • Sta je bewuster in het leven
 • Heb je inzicht in hoe je gedachten werken en hoe je deze patronen kunt doorbreken
 • Weet je hoe je je eigen cheerleader kunt zijn
a guide to self love - lief voor je leif

A guide to self love & support

De digitale handleiding ‘A guide to self love’ Deel 1, 2 & 3 – ruim 70 pagina’s

BONUS: een geleide meditatie*

10 weken extra support in een besloten Facebook groep

We starten 22 januari!

Belangrijk + FAQ

Deze gids is geen vervanging van welke vorm van hulpverlening dan ook. Wanneer je van jezelf weet dat je nog het een en ander hebt aan te gaan in jezelf (ballast, pijn, trauma’s) dan is deze gids niet dé oplossing. Ik kan je op papier niet leren hoe je jezelf vrij maakt zodat de liefde in jezelf weer kan stromen. Wel kan de handleiding een mooie aanvulling zijn op bijvoorbeeld coaching en is het een manier om aan zachtheid en zelfzorg te gaan werken, op een andere manier te gaan denken en kleine positieve rituelen in je leven toe te voegen.

*De meditatie is geschikt voor mensen die weinig ervaring hebben met meditatie, maar zeker ook voor mensen die regelmatig mediteren. Ik neem je mee in mijn manier van mediteren, ik leer je hoe je kunt zitten met wat er speelt, hoe je de rust in jezelf kunt opzoeken en hoe je terug kunt komen bij die liefdevolle plek in jezelf. 

Is A guide to self love voor iedereen geschikt, in wat voor proces je ook zit?
Ja ik denk zeker dat iedereen, in welk proces je ook zit, hoe oud je bent, wat er ook in je rugzak zit, hoe ‘ver’ je bent in je ontwikkeling, iets waardevols uit de gids zou kunnen meenemen. Of dat nou een bepaald inzicht is wat in je klikt, een oefening waar je heel veel baat bij hebt, of simpelweg de herkenning in mijn verhaal. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen wat kan leren van de oefeningen en dat de gids je zeker aan het denken zal zetten en anders naar jezelf laat kijken. 

Komt de guide er ook in fysieke vorm (gedrukt)?
Nee helaas niet. Omdat de gids vol foto’s staat en er redelijk wat kleur gebruikt wordt is het nogal prijzig om te laten drukken. Ik heb wel al genoeg vrouwen gezien die de gids zelf hebben uitgeprint, en dat werkt ook prima gelukkig!

Wat als ik er nog niet aan toe ben om met mijn overtuigingen en verleden aan de slag te gaan, is de gids dan toch wat voor mij?
Ja dat denk ik wel. Ik geloof zelf dat het stukje zelfzorg (liever en milder voor jezelf zijn, beter voor jezelf zorgen) los kan staan van je verleden, overtuigingen etc. Ikzelf ben op deze reis bijvoorbeeld ook begonnen met het aanpassen van mijn eetpatroon, de manier waarop ik voor mezelf zorgde, en vervolgens jaren later pas met mijn innerlijke stukje aan de slag gegaan. Er staan een aantal hoofdstukken in die dieper ingaan op je negatieve geloof, maar het overgrote deel gaat over contact maken met jezelf, met wie je echt bent, en bevat oefeningen en rituelen in zachtheid&zelfzorg. *