A guide to self love

A guide to self love

Een unieke en persoonlijke gids die je aanmoedigt je mooie ik te omarmen, wat zachter en liever voor jezelf te zijn en alles wat je nu buiten jezelf zoekt in jezelf te gaan vinden.

Een guide die je helpt om zelfliefde elke dag van je leven in de praktijk te brengen.  

Staan voor wie je bent

Je eigen basis zijn

Voelen dat je onder alle omstandigheden genoeg bent

Jezelf het allerbeste gunnen


Genieten van tijd alleen

Je goed voelen over jezelf


… zou dat niet het allergrootste cadeau zijn wat je jezelf kunt geven? 

Herken jij jezelf hierin?

  • Je voelt je afhankelijk en behoeftig in (liefdes)relaties
  • Je bent streng voor jezelf en legt de lat heel erg hoog
  • Je haalt jezelf regelmatig naar beneden
  • Je past je aan om geaccepteerd te worden
  • Je vindt het moeilijk om goed voor jezelf te zorgen
  • Je hebt externe goedkeuring en waardering nodig om jezelf oké te voelen
  • Je bent onzeker en je twijfelt over je waarde
  • Je bent niet graag alleen
  • Je durft de ruimte niet in te nemen die je verdiend en te kiezen voor wat goed is voor jou

Je bent hierin niet alleen. 

Ik geloof dat iedereen in de kern een gebrek aan zelfliefde heeft. Niet omdat we niet goed genoeg zijn om onszelf te kunnen accepteren en liefhebben, maar omdat we zoveel (niet helpende) ideeën, gedachten en patronen hebben opgedaan en aangeleerd (gekregen) die ervoor gezorgd hebben dat we steeds verder van onze echte, pure en mooie zelf verwijderd zijn geraakt. Want jij bent in de kern al goed genoeg. Je bent nog steeds zo perfect en volmaakt als het moment dat je geboren bent. Groeien in zelfliefde is daarom niet iemand anders worden, eindeloos aan jezelf werken en jezelf ‘verbeteren’ om jezelf (eindelijk) te kunnen accepteren. Het is gaan onderzoeken wat je er nou precies van weerhoudt (welke ideeën, gedachten en overtuigingen) om jezelf lief te hebben en ja te zeggen tegen wie je bent.

     hi, ik ben willemijn
De persoon die ik hierboven beschrijf, dat was ik jaren geleden. Mijn gebrek aan zelfliefde had invloed op mijn hele leven: werk, passie, (liefdes)relaties, communicatie, zelfvertrouwen, eigenwaarde, dromen waarmaken, ontvangen, mezelf geluk toestaan. En hoewel ik diep van binnen wel wist wat het probleem was, zag ik zelfliefde en zelfacceptatie als een niet te beklimmen berg. Ik wist simpelweg niet waar te beginnen en ik miste de tools. Tot het leven me letterlijk had vastgezet en ik besefte: ik kan hier niet meer omheen. Ik moet aan mezelf gaan werken. In de jaren die volgden ben ik gaan opschonen. Ik ben over mezelf gaan leren. Ik ging met mijn mindset en met het doorbreken van (denk)patronen aan de slag. Zelfzorg werd een belangrijk onderwerp. Ook ben ik op een spirituele reis gegaan. Hier kwam ik achter: zelfliefde is het antwoord op alles. Het is met Lief voor je Leif mijn missie geworden om wat ik op mijn reis heb geleerd, en nog steeds leer, door te geven. En dat doe ik met deze guide to self love! In deze gids heb ik al de kennis, inzichten, tips, overdenkingen en oefeningen verwerkt die mij op mijn eigen journey geholpen hebben om weer terug te komen bij mezelf. Ik hoop oprecht dat alles in deze guide ook zo’n verrijking voor jou en jouw leven gaat zijn!

‘‘Willemijn is intrinsiek gemotiveerd om mensen een stukje dichter bij zichzelf te brengen, omdat zij als geen ander weet dat daar de sleutel naar een tevreden leven ligt.”


– ANIEK

a guide to self love - lief voor je leif


Hier bestaat A guide to self love uit


Guide deel 1

Uitleg over het begrip zelfliefde, waarom het moeilijk is om van jezelf te houden en waar dat ‘niet goed genoeg voelen’ vandaan komt

Guide deel 2
Zelfliefde in praktijk. 25 hoofdstukken met onderwerpen die allemaal verband houden met zelfliefde +

bijbehorende oefeningen, vragen, overdenkingen en tips – 83 pag.

Guide deel 3
Mijn persoonlijke verhaal

EXTRA’S
Werkboek je negatieve geloof
Werkboek  zelfzorg
J
ournal sheet
Geleide meditatie

* Alle guides en extra’s ontvang je digitaal

Wil jij…


* Jezelf volledig kunnen accepteren en volmondig JA tegen jezelf kunnen zeggen, onder alle omstandigheden?

* Je eigen goedheid en volmaaktheid weer gaan zien en erkennen?

* In je kracht staan? (weg met de zelftwijfel!)

* Kunnen genieten van alleen tijd?

* Leren om zachter en liever voor jezelf te zijn en jezelf met meer begrip en compassie te behandelen?

* Bevestiging, goedkeuring en waardering IN jezelf kunnen vinden?

* Leren kiezen voor je eigen welzijn (zonder je schuldig te voelen)? Doen wat goed voelt voor JOU?

* Op ontdekking naar jezelf?

* De rust in jezelf kunnen vinden?

* Van zelfzorg een prioriteit maken in je leven?

* Positievere gedachten over jezelf denken? 

    dan is A guide to self love jouw cadeau aan jezelf.

Wanneer je zelfliefde hebt dan…  

Voel je je rustig, stabiel, tevreden, happy zonder reden, onafhankelijk, sterk en krachtig. Je hebt zelfvertrouwen, je weet wat je wilt en je voelt je goed over jezelf. Geen zelftwijfel meer, geen onzekerheid, niet meer jezelf telkens afvragen of je wel genoeg bent. Niet meer constant op zoek naar bevestiging, niet nog meer doen, nog hoger reiken om te voelen dat je waardevol bent, dat je iets toe te voegen hebt. Je voelt dat je gewoon kunt ZIJN en dat dat GENOEG is. 

a guide to self love - lief voor je leif

testimonials

De guide is overzichtelijk en de vormgeving alleen al is prachtig. Zo lieflijk. Past perfect bij de inhoud! Iets wat ik vaak miste bij andere ‘gidsen/trainingen’ op het gebied van zelfliefde is dat het vaak toch grotendeels algemene informatie betrof. In deze guide staan talloze voorbeelden, prachtige teksten, goed uitgelegde oefeningen en rake inzichten. Je kan zien én voelen dat dit recht uit je hart en op basis van je eigen ervaring geschreven is. Het voelt ook alsof je écht begeleidt wordt en het niet allemaal alleen hoeft te doen. 

– ELLIS

Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen.

– MANON

“Willemijn heeft het ‘lief’ zijn voor zichzelf tot kunst verheven. Op een hele pure, positieve manier deelt ze haar levenswijsheden in deze guide to self love. Allemaal geweldige tips hoe je (weer) in je kracht kunt komen te staan. De zelfliefde groep gaat nog wat verder. Weekopdrachten, persoonlijke aandacht; zo raken we steeds meer geïnspireerd door wat zij allemaal doet. Wat een passie en wat een gedrevenheid heeft Willemijn. Ze wil graag iedereen laten ervaren wat zij heeft ervaren op het mooie pad van persoonlijke groei.” 

– ANNEMARIE

 

De wijze woorden van Willemijn raken mij altijd. Als iemand weet hoe je in contact met jezelf kunt komen en positiever naar jezelf kunt kijken, is zij het wel. En nu heeft ze een heel toegankelijke tool gecreëerd om je hierin te laten groeien. En behalve dat de vormgeving van de gids prachtig is, raken de woorden me met net zoveel kracht als haar gedichten. Elke zin inspireert me tot meer innerlijke rust. 

– LIZA

De zelfliefde groep is een cadeau aan jezelf waar je met inzet en discipline veel uit kunt halen. De onderwerpen die in de cursus voorbij kwamen waren heel divers waardoor je zelf kunt kiezen wat voor jou relevant is. De schrijfstijl van Willemijn motiveert je om erin te duiken. De zelfliefde groep heeft ervoor gezorgd dat ik meer in de spiegel ben gaan kijken. Door mijn kwetsbaarheid stapje voor stapje te tonen en te ervaren dat het oké was dat dit er was durfde ik te gaan schrijven en de opdrachten te gaan doen. Doordat dit een groep was voelde het alsof ik er niet alleen voor stond. Willemijn is een warm, rustig persoon. Ze weet haar steun online heel goed te geven. Ik vond de cursus zeker een aanrader.’’ 

– JAMIE

 Ik voel gewoon dat deze zelfliefde gids recht uit je hart is gekomen. Je reis ontroerde me ook zo, en er staan ontzettend mooie opdrachten in. Dankjewel voor de inzichtelijke gids die me al veel heeft gebracht en me ook het gevoel geeft dat ik op de goede weg ben.  

– NICOLE

Willemijn deelt in de zelfliefde groep waardevolle inzichten en opdrachten, en moedigt je op een liefdevolle manier aan om hiermee aan de slag te gaan. Een filmpje waarin ze ons even een hart onder de riem steekt en ons eraan herinnert dat we het goed doen, dat soort dingen zijn voor mij heel waardevol, juist omdat je allemaal je eigen pad bewandelt. Ook vond ik het lezen van haar persoonlijke ervaringen fijn, dat zorgt bij mij voor herkenning en ‘raakt’ me dan het meest. Een hele fijne groep met goede begeleiding van Willemijn. 

– LENNEKE

wat maakt A guide to self love uniek?

Let’s be honest. Er bestaan veel zelfliefde cursussen en online is er van alles (gratis) te vinden wat je waarschijnlijk ook wel een eindje op weg kan helpen.
Waarom zou je voor A guide to self love gaan? 

* De gids is geschreven op basis van persoonlijke ervaring. Ik heb de weg zelf bewandeld. Ik weet als geen ander wat de valkuilen zijn, wat je denkt, wat je voelt, wat moeilijk is. A guide to self love is meer dan alleen informatie. Ik moedig je aan in elke stap van het proces. 

* Praktijkgericht. Naast informatie, verhalen en inzichten vind je bij elk hoofdstuk één of meer oefeningen. Ik hou van praktisch en doelgericht. Stap voor stap neem ik je aan de hand mee.

* Compassie en empathie, dat zijn de sleutelwoorden. Ik leg in de guide regelmatig uit waarom je bepaald gedrag hebt, waarom je zulke gedachten hebt of zo met jezelf omgaat,  zodat jij ziet dat het niet jouw schuld is. Dat je begrijpt dat je je niet hoeft te schamen en dat je niks verkeerd doet. Hierdoor ga je meer begrip opbrengen voor jezelf en sta je open voor verandering.  

* Deze ‘cursus’ is gecreëerd met als doel om jou GOED te laten voelen. Een goed gevoel te geven over wie je bent. De vormgeving is heel zacht en lieflijk. De guide staat vol met rake teksten en mooie inzichten die echt bij je binnen zullen komen. Ik denk dat je zult ervaren dat alleen het doorbladeren al een feestje is voor je ziel. 

* Wat kan ik nu, vandaag, doen om de relatie met mezelf aandacht te geven, te verbeteren? Ik snap dat je een druk leven hebt. En hoewel er ook onderwerpen instaan die wel wat meer tijd en oefening nodig hebben, vind je in de guide vooral veel kleine praktische oefeningen van vijf tot tien minuten die je in je dagelijkse leven kunt inpassen zodat je daadwerkelijk stapjes maakt, maar er geen bergen tijd aan kwijt bent. 

* Accountability. Ik wil dat jij er het maximale uit gaat halen. Dat is waarom je ook nog toegang krijgt tot een besloten Facebook groep met gelijkgestemden die ook allemaal aan zelfliefde werken. Op die manier wordt je wekelijks geïnspireerd en gemotiveerd om van die relatie met jezelf een prioriteit te blijven maken. Ook ontvang je van mij in de eerste weken regelmatig support via de mail. 

Het zelfliefde proces is een proces voor het leven. Dit proces is niet klaar wanneer je aan het einde van een cursus bent aanbelandt of wanneer je je coachingsessies hebt afgerond. 


Zelfliefde heb je niet, dat mag je altijd weer blijven ‘beoefenen’. 

De relatie met jezelf heeft elke dag aandacht nodig. Elke dag vraagt om begrip, compassie, zachtheid, acceptatie. Er zijn dagen waarop je moeite hebt om jezelf te accepteren, of dat kritische stemmetje veel luider is dan normaal. Er zijn dagen waarop je terugvalt in oude patronen en die liefdevolle blik niet kunt vinden. Je hebt dagen waarop je enorm streng voor jezelf bent, en opeens alle zelfcompassie en zachtheid regels bent vergeten. En dat is helemaal oké.

Op die dagen helpt A guide to self love je weer het goede in jezelf te herkennen, die begripvolle blik te vinden of die liefdevolle stem. Op die dagen helpt de gids je weer om goede keuzes voor jezelf te maken of je gedachten om te denken.

De guide is niet bedoeld als snelcursus op weg naar verlichting die je in een paar weken moet doorwerken. Het is een gids die je helpt om zelfliefde elke dag van je leven in de praktijk te brengen. 

Zo’n liefdevol handboek mag je jezelf gunnen.

a guide to self love - lief voor je leif

A guide to self love

De digitale handleiding A guide to self love deel 1, 2 & 3 (ruim 100 pag.)

+Werkboek je negatieve geloof
+Werkboek zelfzorg

+Journal sheet 
+Geleide meditatie* 

+ Toegang tot een besloten Facebook groep die helemaal in het teken staat van zelfliefde!

57,00In winkelmand

Belangrijk + FAQ

*Deze gids is geen vervanging van welke vorm van hulpverlening dan ook. Wanneer je van jezelf weet dat je nog het een en ander hebt aan te gaan in jezelf (ballast, pijn, trauma’s) dan is deze gids niet dé oplossing. Ik kan je op papier niet leren hoe je jezelf vrij maakt zodat je weer terug komt bij je liefdevolle kern. Wel kan de gids een mooie aanvulling zijn op bijvoorbeeld coaching en is het een manier om aan zachtheid en zelfzorg te gaan werken, op een andere manier te gaan denken en kleine positieve rituelen in je leven toe te voegen.

*De meditatie is geschikt voor mensen die weinig ervaring hebben met mediteren, maar zeker ook voor mensen die regelmatig mediteren. Ik neem je mee in mijn manier van mediteren, ik leer je hoe je kunt zitten met wat er speelt, hoe je de rust in jezelf kunt opzoeken en hoe je terug kunt komen bij die liefdevolle plek in jezelf. 

Is A guide to self love voor iedereen geschikt, in wat voor proces je ook zit?
Ja ik denk zeker dat iedereen, in welk proces je ook zit, hoe oud je bent, wat er ook in je rugzak zit, hoe ‘ver’ je bent in je ontwikkeling, iets waardevols uit A guide to self love zou kunnen meenemen.  

Komt de guide er ook in fysieke vorm (gedrukt)?
Nee helaas niet. Ik heb wel al genoeg vrouwen gezien die de gids zelf hebben uitgeprint, en dat werkt ook prima gelukkig!

Ik twijfel of ik het wel kan?
Dat is helemaal geen rare gedachte. Zelfliefde kan soms nogal als iets voelen dat heel ver weg en onbereikbaar is. Maar dat is het zeker niet! Ik snap dat alle info op deze pagina overweldigend voor je is, maar ik wil je dit zeggen: JIJ KUNT DIT. En jij verdient dit ook. Alle oefeningen en opdrachten, en de informatie die ik je geef, het is super laagdrempelig en voor iedereen te doen en te begrijpen. Wat ik nodig heb is jouw vertrouwen, en dan help ik je met liefde op weg! 

Waar moet ik beginnen?
Geen zorgen! Zodra je het bestelproces doorlopen hebt ontvang je direct van mij een mail met de gids, werkboeken en bonussen en daarin geef ik je ook instructies. Ik geef je advies waarmee te beginnen, in welke volgorde, etc.  En als je vragen hebt, mag je me altijd contacten!