A guide to self love

A guide to self love

Jouw cheerleader op weg naar jezelf. Een unieke en persoonlijke gids die je aanmoedigt van binnen naar buiten te leven, je mooie ik te omarmen en wat zachter en liever voor jezelf te zijn.

Staan voor wie je ben

Je eigen basis zijn

Voelen dat je onder alle omstandigheden genoeg bent

Jezelf het allerbeste gunnen

Genieten van tijd alleen

Niet meer afhankelijk zijn van anderen om je goed te voelen

Zou dat niet het allergrootste cadeau zijn wat je jezelf kunt geven? 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je voelt je afhankelijk en behoeftig in (liefdes)relaties
 • Je bent streng voor jezelf en legt de lat heel erg hoog
 • Je haalt jezelf vaak naar beneden
 • Je past je vaak aan om geaccepteerd te worden
 • Je vindt het moeilijk om goed voor jezelf te zorgen
 • Je hebt externe goedkeuring en waardering nodig om jezelf oké te voelen
 • Je bent onzeker en je twijfelt over je waarde
 • Je bent niet graag alleen
 • Je durft de ruimte niet in te nemen die je verdiend en te kiezen voor wat goed is voor jou

Dit was ik jaren geleden. Mijn gebrek aan zelfliefde had invloed op zóveel dingen in mijn leven: werk, passie, (liefdes)relaties, communicatie, zelfvertrouwen, eigenwaarde, dromen waarmaken, ontvangen, mezelf geluk toestaan. En hoewel ik wel wist wat het probleem was, zag ik zelfliefde en zelfacceptatie als een niet te beklimmen berg. Ik had het idee dat ik daar enorm veel voor moest overwinnen en aangaan. Toen het leven me letterlijk vast had gezet besloot ik: ik kan hier niet meer omheen. Ik moet aan mezelf gaan werken. In de jaren die volgden ben ik gaan opschonen en loslaten. Ik ging met mijn mindset en met het doorbreken van (denk)patronen aan de slag, terwijl ik stapje voor stapje meer aan zelfzorg deed om op een andere, zachtere manier te leren kijken. Ook ben ik op een spirituele reis gegaan. Hier kwam ik achter:

Zelfliefde is het antwoord op alles.

 

Het is met Lief voor je Leif mijn missie geworden om wat ik op mijn reis heb geleerd, en nog steeds leer, door te geven. En dat doe ik met deze guide to self love! In deze gids heb ik al de kennis, inzichten, tips, overdenkingen en oefeningen verwerkt die mij op mijn eigen journey geholpen hebben om weer terug te komen bij mezelf. Ik hoop oprecht dat alles in deze guide ook zo’n verrijking voor jou en jouw leven gaat zijn!

a guide to self love - lief voor je leif


Hier bestaat a guide to self love uit

 

Deel 1
uitleg over het begrip zelfliefde, waarom het moeilijk is om van jezelf te houden en waar dat ‘niet goed genoeg voelen’ vandaan komt

11 pagina’s

DEEL 2
zelfliefde in praktijk. 24 hoofdstukken met onderwerpen die allemaal verband houden met zelfliefde +

bijbehorende oefeningen, vragen, overdenkingen en tips – 56 pag.

DEEL 3
mijn persoonlijke verhaal – 8 pag.

Werkboek: je negatieve geloof
Werkboek: zelfzorg

BONUS: waardevolle journal sheet
BONUS: geleide meditatie

Wat ga je leren? (oa) 

 

* Hoe je jezelf ten alle tijden kunt accepteren en volmondig JA tegen jezelf kunt zeggen

* Wat je negatieve geloof is en op welke manier je dat geloof kunt gaan transformeren in een positieve gedachte over jezelf

* Wat de reden is waarom je het moeilijk vindt van jezelf te houden

* Waarom je liefde bij een ander zoekt en waarom dat niet werkt (tipje van de sluier: een ander kan je nooit liefde geven)

* Hoe je in contact kunt komen met je echte zelf, je mooie pure kern

* Waarom je niet graag alleen bent en hoe je dat kunt veranderen

* Hoe je je standaard wat laat zakken en liever en zachter voor jezelf wordt

* Hoe je voor je eigen welzijn kiest

* Hoe je grenzen aangeeft en waarom dat nodig is

* Hoe je een innerlijke liefdevolle stem ontwikkelt die je aanmoedigt 

* Hoe je gevoelens en emoties in jezelf oplost

* Hoe je zelfzorg inplant in je leven en daar een prioriteit van maakt

a guide to self love - lief voor je leif

A guide to self love

 

De digitale handleiding ‘A guide to self love’
Deel 1, 2 & 3 – ruim 70 pagina’s

Werkboek je negatieve geloof
Werkboek zelfzorg

+ BONUS: een geleide meditatie* 
+ BONUS: journal sheet 

49,00In winkelmand

testimonials

“De guide is overzichtelijk en de vormgeving alleen al is prachtig. Zo lieflijk. Past perfect bij de inhoud! Iets wat ik vaak miste bij andere ‘gidsen/trainingen’ op het gebied van zelfliefde is dat het vaak toch grotendeels algemene informatie betrof. In deze guide staan talloze voorbeelden, prachtige teksten, goed uitgelegde oefeningen en rake inzichten. Je kan zien én voelen dat dit recht uit je hart en op basis van je eigen ervaring geschreven is. Het voelt ook alsof je écht begeleidt wordt en het niet allemaal alleen hoeft te doen.”

– ELLIS

”Willemijn heeft het ‘lief’ zijn voor zichzelf tot kunst verheven. Op een hele pure, positieve manier deelt ze haar levenswijsheden in deze guide to self love. Allemaal geweldige tips hoe je (weer) in je kracht kunt komen te staan. De zelfliefde groep gaat nog wat verder. Weekopdrachten, persoonlijke aandacht; zo raken we steeds meer geïnspireerd door wat zij allemaal doet. Wat een passie en wat een gedrevenheid heeft Willemijn. Ze wil graag iedereen laten ervaren wat zij heeft ervaren op het mooie pad van de persoonlijke ontwikkeling.”

– ANNEMARIE

”Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen.”

– MANON

”De wijze woorden van Willemijn raken mij altijd. Als iemand weet hoe je in contact met jezelf kunt komen en positiever naar jezelf kunt kijken, is zij het wel. En nu heeft ze een heel toegankelijke tool gecreëerd om je hierin te laten groeien. En behalve dat de vormgeving van de gids prachtig is, raken de woorden me met net zoveel kracht als haar gedichten. Elke zin inspireert me tot meer innerlijke rust.”

– LIZA

Met a guide to self love heb je alle tools in handen om aan die mooie relatie met jezelf te blijven werken. 

Door deze guide…

 

 • Ga je op een zachtere en meer liefdevolle manier naar jezelf kijken
 • Zie je in dat jij precies bent zoals je zou moeten zijn en durf je steeds meer je uniekheid te omarmen 
 • Voel en ervaar je dat je dingen in jezelf kunt vinden en oplossen, dat je minder afhankelijk bent
 • Ga je steeds makkelijker kiezen voor jezelf en jouw welzijn
 • Kun je door middel van dagelijkse rituelen oefenen in het liever en zachter voor jezelf zijn
 • Staat zelfzorg op je prioriteitenlijstje 
 • Gun je jezelf meer
 • Ben je veel minder zelfkritisch 
 • Heb je meer zelfbewustzijn
 • Geniet je van tijd alleen en ervaar je meer innerlijke rust
 • Heb je inzicht in hoe je gedachten werken en hoe je deze patronen kunt doorbreken
 • Weet je hoe je je eigen cheerleader kunt zijn

Over een jaar ben je jezelf ontzettend dankbaar dat je VANDAAG deze stap hebt gezet. 

 

Laten we aan het werk gaan:)

a guide to self love - lief voor je leif

A guide to self love

De digitale handleiding ‘A guide to self love’
Deel 1, 2 & 3 – ruim 70 pagina’s

Werkboek je negatieve geloof
Werkboek zelfzorg

+ BONUS: een geleide meditatie* 
+ BONUS: journal sheet 

Belangrijk + FAQ

Deze gids is geen vervanging van welke vorm van hulpverlening dan ook. Wanneer je van jezelf weet dat je nog het een en ander hebt aan te gaan in jezelf (ballast, pijn, trauma’s) dan is deze gids niet dé oplossing. Ik kan je op papier niet leren hoe je jezelf vrij maakt zodat je weer terug komt bij je liefdevolle kern. Wel kan de handleiding een mooie aanvulling zijn op bijvoorbeeld coaching en is het een manier om aan zachtheid en zelfzorg te gaan werken, op een andere manier te gaan denken en kleine positieve rituelen in je leven toe te voegen.

*De meditatie is geschikt voor mensen die weinig ervaring hebben met mediteren, maar zeker ook voor mensen die regelmatig mediteren. Ik neem je mee in mijn manier van mediteren, ik leer je hoe je kunt zitten met wat er speelt, hoe je de rust in jezelf kunt opzoeken en hoe je terug kunt komen bij die liefdevolle plek in jezelf. 

Is A guide to self love voor iedereen geschikt, in wat voor proces je ook zit?
Ja ik denk zeker dat iedereen, in welk proces je ook zit, hoe oud je bent, wat er ook in je rugzak zit, hoe ‘ver’ je bent in je ontwikkeling, iets waardevols uit de gids zou kunnen meenemen. Of dat nou een bepaald inzicht is wat in je klikt, een oefening waar je heel veel baat bij hebt, of simpelweg de herkenning in mijn verhaal. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen wat kan leren van de oefeningen en dat de gids zeker iets in beweging zal zetten. 

Komt de guide er ook in fysieke vorm (gedrukt)?
Nee helaas niet. Ik heb wel al genoeg vrouwen gezien die de gids zelf hebben uitgeprint, en dat werkt ook prima gelukkig!

Ik twijfel of ik het wel kan?
Dat is helemaal geen rare gedachte. Zelfliefde kan soms nogal als iets voelen dat heel ver weg en onbereikbaar is. Maar dat is het zeker niet! Ik snap dat alle info op deze pagina overweldigend voor je is, maar ik wil je dit zeggen: JIJ KUNT DIT. En jij verdient dit ook. Alle oefeningen en opdrachten, en de informatie die ik je geef, het is super laagdrempelig en voor iedereen te doen en te begrijpen. Wat ik nodig heb is jouw vertrouwen, en dan help ik je met liefde op weg! 

Waar moet ik beginnen?
Geen zorgen! Zodra je het bestelproces doorlopen hebt ontvang je direct van mij een mail met de gids, werkboeken en bonussen en daarin geef ik je ook instructies. Ik geef je advies waarmee te beginnen, in welke volgorde, etc.  En als je vragen hebt, mag je me altijd contacten!