A guide to self love

Tijdelijke actieprijs! De korting geldt nog:

A guide to self love

is dit herkenbaar voor je?

Je hebt bevestiging van anderen nodig om te voelen dat je er mag zijn

Je bent streng voor jezelf en legt de lat heel erg hoog

Je hebt vaak negatieve gedachten over jezelf


Je bent kritisch op jezelf en haalt jezelf regelmatig naar beneden

Je past je (onbewust) aan aan de omgeving waarin je bent


Je vindt het moeilijk om goed voor jezelf te zorgen


Je vindt het heel belangrijk wat anderen van je vinden


Je bent onzeker en je twijfelt soms over je waarde

Je vindt het moeilijk om alleen te zijn


Je zoekt geluk veelal buiten jezelf


Je bent hierin niet alleen. 

Ik geloof dat iedereen in de kern een gebrek aan zelfliefde heeft. Niet omdat we niet goed genoeg zijn om onszelf te kunnen accepteren en liefhebben, maar omdat we zoveel (niet helpende) ideeën, gedachten en patronen hebben opgedaan en aangeleerd (gekregen) die ervoor gezorgd hebben dat we steeds verder van onze echte, pure en mooie zelf verwijderd zijn geraakt. Want jij bent in de kern al goed genoeg. Je bent nog steeds zo perfect en volmaakt als het moment dat je geboren bent. Groeien in zelfliefde is daarom niet iemand anders worden, eindeloos aan jezelf werken en jezelf ‘verbeteren’ om jezelf (eindelijk) te kunnen accepteren. Het is gaan onderzoeken wat je er nou precies van weerhoudt (welke ideeën, gedachten en overtuigingen) om jezelf lief te hebben en ja te zeggen tegen wie je bent. En daar ga ik je met A guide to self love mee helpen!

De persoon die ik hierboven beschrijf, dat was ik jaren geleden. Ik was enorm kritisch, legde de lat heel hoog (en soms te laag, uit angst om te falen), had de hele dag door negatieve gedachten over mezelf, vond het doodeng om alleen te zijn. Ik had altijd bevestiging nodig van anderen dat ik er mocht zijn, dat ik goed genoeg was.

Mijn gebrek aan zelfliefde had invloed op mijn hele leven: werk, passie, (liefdes)relaties, zelfvertrouwen om de dingen te doen die ik graag wilde doen, dromen waarmaken, ontvangen, mezelf geluk toestaan.

Na een aantal jaren in een spiraal te hebben gezeten van ongezonde liefdesrelaties, mezelf over de kop werken, vluchten voor mijn gedachten en mijn eigen gezelschap, raakte ik opgebrand. Die periode werd (onder andere) mijn wake-up call.

In de jaren die volgden ben ik op een zelfliefde reis gegaan. Een heel natuurlijk proces volgde, waarin eigenlijk alles op mijn pad kwam wat ik nodig had om weer terug te keren bij wie ik echt ben (zoals ik dat dan noem). Onderweg realiseerde ik me dat ik dit proces moest doorleven om mijn kennis en ervaringen weer door te kunnen geven. Aan jou. En dat is wat ik nu doe met Lief voor je Leif. Ik heb de afgelopen 5 jaar zoveel vrouwen mogen inspireren en op weg mogen helpen in hun zelfliefde proces, en elke dag opnieuw voel ik weer dat dit écht is waarvoor ik hier op aarde ben.

Het is mijn missie met Lief voor je Leif om jou dichter bij jezelf te brengen, omdat ik uit ervaring weet dat daar de sleutel naar een tevreden, vervuld, liefdevol en mooi leven ligt.

Liefs!

willemijn

 

A guide to self love

* Een zelfliefde pakket met guides, werkboeken en tools om toe te werken naar die liefdevolle relatie met jezelf
 
* Achtergrondinformatie, tools, tips, stappenplannen, kleine rituelen, reminders, mooie quotes en inzichten

* Praktisch en doelgericht: stap voor stap neem ik je aan de hand mee


* Accountability & support! Je zult de eerste weken na aankoop van het zelfliefde pakket regelmatig een mail van me ontvangen met tips, een reminder of aanmoediging

A guide to self love - zelfliefde -2


Hier bestaat A guide to self love uit

Guide deel 1 (15 pag.)
Uitgebreide uitleg over het begrip zelfliefde en waarom het belangrijk is, waarom het moeilijk is om van jezelf te houden, waar dat ‘niet goed genoeg voelen’ vandaan komt en hoe een zelfliefde proces eruit ziet.

Guide deel 2  (86 pag.)
Zelfliefde in praktijk. 25 hoofdstukken met onderwerpen die allemaal verband houden met zelfliefde + 
bijbehorende oefeningen, vragen, overdenkingen en tips.

Guide deel 3
Mijn persoonlijke verhaal.

Werkboek je negatieve geloof (9 pag.)
In dit werkboek ontrafelen we door middel van een aantal diepgaande oefeningen de overtuigingen die jij in je onderbewuste hebt over jezelf. 


Werkboek  zelfzorg (9 pag.)
Dit werkboek begeleid je in het helder krijgen van je behoeften. Wat heb je nodig om je goed, gezond, happy, etc. te voelen? Ook gaan we stap voor stap aan de slag om hier routines en rituelen voor te creëren zodat oefenen in zelfliefde een vast onderdeel in je leven wordt. 

Journal werkboek (7 pag.)
Een mini journal werkboek vol inspiratie waarin je op weg geholpen wordt om zelf een journal ritueel te creëren. 

* Alle guides en extra’s ontvang je digitaal

onderwerpen  die behandeld worden

Grenzen, kiezen voor jezelf, je verbinden met je innerlijke kind, conflicten in jezelf oplossen, alleen zijn, mediteren, stilte, vergeving, je ouders, zelfcompassie, self talk, je waarden, bevestiging en erkenning in jezelf kunnen vinden, jezelf zien voor wie je echt bent, mantra’s, de negatieve overtuigingen over jezelf en hoe je deze kunt transformeren, minder doen meer zijn, zachter zijn voor jezelf, zelfzorg, zelfliefde rituelen inpassen in je leven, het komt allemaal aan bod. 

Een zelfliefde pakket met guides, werkboeken en extra’s waarin je alle informatie, tools en handvatten krijgt om toe te werken naar een liefdevolle relatie met jezelf. Mijn kennis, inzichten en ervaringen van mijn zelfliefde reis van de afgelopen 8 jaar gebundeld. 

Wat maakt A guide to self love uniek?

geschreven op basis van persoonlijke ervaring
A guide to self love is geschreven op basis van persoonlijke ervaring. Ik heb de weg zelf bewandeld. Ik weet als geen ander wat de valkuilen zijn, wat je denkt, wat je voelt, wat moeilijk is. A guide to self love is meer dan alleen informatie. Ik moedig je aan in elke stap van het proces. 

praktijkgericht
Praktijkgericht. Naast informatie, verhalen en inzichten vind je in deel 2 (de praktijk) bij elk hoofdstuk één of meer oefeningen. Ik hou van praktisch en doelgericht. Stap voor stap neem ik je aan de hand mee.

je leert jezelf begrijpen
Compassie en empathie, dat zijn de sleutelwoorden. Ik leg regelmatig uit waarom je bepaald gedrag hebt, waarom je zulke gedachten hebt of zo met jezelf omgaat, zodat jij ziet dat het niet jouw schuld is. Dat je begrijpt dat je je niet hoeft te schamen en dat je niks verkeerd doet. Hierdoor ga je meer begrip opbrengen voor jezelf en sta je open voor verandering.  

vol met kleine praktische oefeningen
Wat kan ik nu, vandaag, doen om de relatie met mezelf aandacht te geven, te verbeteren? Ik snap dat je een druk leven hebt. En hoewel er ook onderwerpen instaan die wel wat meer tijd en oefening nodig hebben, bevat deel 2 vooral veel kleine praktische oefeningen van vijf tot tien minuten die je in je dagelijkse leven kunt inpassen zodat je daadwerkelijk stapjes maakt, maar er geen bergen tijd aan kwijt bent. 

een feestje om door te ‘bladeren’
A guide to self love is gecreëerd met als doel om jou GOED te laten voelen. Een goed gevoel te geven over wie je bent. De vormgeving is heel zacht en lieflijk. De guides staan vol met rake teksten en mooie inzichten die echt bij je binnen zullen komen. Ik denk dat je zult ervaren dat alleen het doorbladeren al een feestje is voor je ziel. 

testimonials

“De guide is overzichtelijk en de vormgeving alleen al is prachtig. Zo lieflijk. Past perfect bij de inhoud! Iets wat ik vaak miste bij andere ‘gidsen/trainingen’ op het gebied van zelfliefde is dat het vaak toch grotendeels algemene informatie betrof. In deze guide staan talloze voorbeelden, prachtige teksten, goed uitgelegde oefeningen en rake inzichten. Je kan zien én voelen dat dit recht uit je hart en op basis van je eigen ervaring geschreven is. Het voelt ook alsof je écht begeleidt wordt en het niet allemaal alleen hoeft te doen.” 

– ELLIS

“Door de zelfliefde gids van Willemijn heeft mijn persoonlijke ontwikkeling een boost gekregen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk leer om binnen mijn grenzen te blijven. Uit de prestatiemodus en in de liefdevolle omarming met mijn chronisch zieke en pijnlijke lijf. Dit is een gids voor het leven, doe elke dag een kleine investering in jezelf. Willemijn je bent een inspiratie, grote steun en leermeester in mijn leven: dankjewel daarvoor!”

– IMKE

“Willemijn heeft het ‘lief’ zijn voor zichzelf tot kunst verheven. Op een hele pure, positieve manier deelt ze haar levenswijsheden in deze guide to self love. Allemaal geweldige tips hoe je (weer) in je kracht kunt komen te staan. De zelfliefde groep gaat nog wat verder. Weekopdrachten, persoonlijke aandacht; zo raken we steeds meer geïnspireerd door wat zij allemaal doet. Wat een passie en wat een gedrevenheid heeft Willemijn. Ze wil graag iedereen laten ervaren wat zij heeft ervaren op het mooie pad van persoonlijke groei.” 

– ANNEMARIE

 

“A guide to self love is een hele goede basis om aan zelfliefde te gaan werken. Ik merk dat ik al veel vaker mijn innerlijke criticus kan onderscheppen en kan vervangen voor een liefdevollere stem. Dit geeft zoveel meer kracht en energie. Ook is het fijn om te merken dat ik er steeds vaker op een goede manier voor mijzelf kan zijn. Ik word stukje bij beetje minder afhankelijk van (ook) anderen. Bedankt voor je betrokkenheid en de prachtige guides!’’

– AYAN

“Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen.” 

– MANON

“De wijze woorden van Willemijn raken mij altijd. Als iemand weet hoe je in contact met jezelf kunt komen en positiever naar jezelf kunt kijken, is zij het wel. En nu heeft ze een heel toegankelijke tool gecreëerd om je hierin te laten groeien. En behalve dat de vormgeving van de gids prachtig is, raken de woorden me met net zoveel kracht als haar gedichten. Elke zin inspireert me tot meer innerlijke rust.” 

– LIZA

het lijkt me heerlijk om…


* Mezelf volledig te accepteren en volmondig JA tegen mezelf te zeggen

* Mezelf weer waardevol te vinden en te voelen dat ik altijd genoeg ben

* Mezelf te zien voor wie ik echt ben

* In mijn kracht te staan en me zeker over mezelf te voelen

 * Mijn ruimte in te nemen in de wereld

* Te genieten van alleen tijd

* Zachter en liever voor mezelf te zijn en mezelf met meer begrip en compassie te behandelen

* De lat wat lager te leggen

* Bevestiging, goedkeuring en waardering IN mezelf te kunnen vinden

* Te doen wat goed voelt voor mij! Zonder schuldgevoel voor mezelf te kiezen

* De rust in mezelf te vinden

* Goed voor mezelf te zorgen

* Positieve  gedachten over mezelf te hebben


laten we daar naartoe gaan werken!

Zelfliefde is een proces voor het leven. Dat ‘heb’ je niet na het afronden van een cursus of een paar coachingssessies. Elke dag vraagt om begrip, vergeving, compassie, zachtheid, acceptatie. De relatie met jezelf heeft regelmatig aandacht nodig, zoals elke relatie in je leven. 

 
En dat is waarom ik A guide to self love heb gecreëerd.
 
De guides en werkboeken in dit zelfliefde pakket helpen je op weg in het zelfliefde proces. 
 
Maar ook zijn de guides jouw persoonlijke gidsen voor het leven die je er altijd weer even bij kunt pakken als er eenmaal een basis is. Ze helpen je om op je twijfelachtige en kritische dagen je zachte en liefdevolle blik terug te vinden, betere keuzes te gaan maken, jezelf weer te zien voor het wonder dat je bent, rust in jezelf te vinden, op een andere manier te denken.
 

Zo’n cadeau mag je jezelf gunnen.  

a guide to self love - lief voor je leif

Ja, ik investeer in de relatie met mezelf!


A guide to self love


31,00In winkelmand

 

Belangrijk + FAQ


Is A guide to self love voor iedereen geschikt, in wat voor proces je ook zit?
Ja ik denk zeker dat iedereen, in welk proces je ook zit, hoe oud je bent, wat er ook in je rugzak zit, hoe ‘ver’ je bent in je ontwikkeling, iets waardevols uit A guide to self love zou kunnen meenemen.  

Komen de guides er ook in fysieke vorm (gedrukt)?
Nee helaas niet. Ik heb wel al genoeg vrouwen gezien die alles zelf hebben uitgeprint en dat werkt ook prima gelukkig!

Wat is het verschil tussen A guide to self love en de zelfliefde challenge?
A guide to self love is echt een handboek voor het leven. Op je eigen tijd en tempo werk je aan de onderwerpen en maak je de opdrachten uit de werkboeken. De content in A guide to self love is véél uitgebreider en completer dan die van de challenge, want je kunt in een aantal mailtjes maar beperkte informatie kwijt. De zelfliefde challenge kun je daarom zien als een eerste stap om echt actief te gaan werken aan zelfliefde. Het andere verschil is dat de challenge actiever is. Je ontvangt van mij bijna dagelijks mails met een opdracht. Wanneer je moeite hebt om jezelf te motiveren en accountable te houden dan is dit een fijne manier om te leren en te groeien!

Waar moet ik beginnen?
Geen zorgen! Zodra je het bestelproces doorlopen hebt ontvang je direct van mij een mail met daarin het zelfliefde pakket met alle guides. Ook krijg je vrijblijvend advies waarmee te beginnen, in welke volgorde, etc. En als je vragen hebt mag je me altijd contacten!