A guide to self love

A guide to self love

Een zelfliefde pakket met info, tools en handvatten om toe te werken naar een liefdevolle relatie met jezelf.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je voelt je afhankelijk en behoeftig in (liefdes)relaties
  • Je bent streng voor jezelf en legt de lat heel erg hoog
  • Je haalt jezelf regelmatig naar beneden
  • Je past je aan om geaccepteerd te worden
  • Je vindt het moeilijk om goed voor jezelf te zorgen
  • Je hebt externe goedkeuring en waardering nodig om jezelf oké te voelen
  • Je bent onzeker en je twijfelt over je waarde
  • Je bent niet graag alleen
  • Je durft de ruimte niet in te nemen die je verdiend en te kiezen voor wat goed is voor jou
  • Je zoekt geluk veelal buiten jezelf 

Je bent hierin niet alleen. 

Ik geloof dat iedereen in de kern een gebrek aan zelfliefde heeft. Niet omdat we niet goed genoeg zijn om onszelf te kunnen accepteren en liefhebben, maar omdat we zoveel (niet helpende) ideeën, gedachten en patronen hebben opgedaan en aangeleerd (gekregen) die ervoor gezorgd hebben dat we steeds verder van onze echte, pure en mooie zelf verwijderd zijn geraakt. Want jij bent in de kern al goed genoeg. Je bent nog steeds zo perfect en volmaakt als het moment dat je geboren bent. Groeien in zelfliefde is daarom niet iemand anders worden, eindeloos aan jezelf werken en jezelf ‘verbeteren’ om jezelf (eindelijk) te kunnen accepteren. Het is gaan onderzoeken wat je er nou precies van weerhoudt (welke ideeën, gedachten en overtuigingen) om jezelf lief te hebben en ja te zeggen tegen wie je bent.

     hi, ik ben willemijn
De persoon die ik hierboven beschrijf, dat was ik jaren geleden. Mijn gebrek aan zelfliefde had invloed op mijn hele leven: werk, passie, (liefdes)relaties, communicatie, zelfvertrouwen, eigenwaarde, dromen waarmaken, ontvangen, mezelf geluk toestaan. En hoewel ik diep van binnen wel wist wat het probleem was, zag ik zelfliefde en zelfacceptatie als een niet te beklimmen berg. Ik wist simpelweg niet waar te beginnen en ik miste de tools. Tot het leven me letterlijk had vastgezet en ik besefte: ik kan hier niet meer omheen. Ik moet aan mezelf gaan werken. In de jaren die volgden ben ik gaan opschonen. Ik ben over mezelf gaan leren. Ik ging met mijn mindset en met het doorbreken van (denk)patronen aan de slag. Zelfzorg werd een belangrijk onderwerp. Ook ben ik op een spirituele reis gegaan. Hier kwam ik achter: zelfliefde is het antwoord op alles. Het is met Lief voor je Leif mijn missie geworden om wat ik op mijn reis heb geleerd, en nog steeds leer, door te geven, en dat doe ik met deze guide to self love. In dit zorgvuldig samengestelde zelfliefde pakket heb ik alle kennis, tools, inzichten, tips, overdenkingen en oefeningen verwerkt die mij op mijn eigen journey geholpen hebben om weer terug te komen bij mezelf. 

‘‘Willemijn is intrinsiek gemotiveerd om mensen een stukje dichter bij zichzelf te brengen, omdat zij als geen ander weet dat daar de sleutel naar een tevreden leven ligt.”


– ANIEK

A guide to self love - zelfliefde -2


Hier bestaat A guide to self love uit

Guide deel 1 (15 pag.)
Uitgebreide uitleg over het begrip zelfliefde en waarom het belangrijk is, waarom het moeilijk is om van jezelf te houden, waar dat ‘niet goed genoeg voelen’ vandaan komt en hoe een zelfliefde proces eruit ziet.

Guide deel 2  (86 pag.)
Zelfliefde in praktijk. 25 hoofdstukken met onderwerpen die allemaal verband houden met zelfliefde + 
bijbehorende oefeningen, vragen, overdenkingen en tips.

Guide deel 3
Mijn persoonlijke verhaal.

Werkboek je negatieve geloof (9 pag.)
In dit werkboek ontrafelen we door middel van een aantal diepgaande oefeningen de overtuigingen die jij in je onderbewuste hebt over jezelf. 

Werkboek  zelfzorg (9 pag.)
Dit werkboek begeleid je in het helder krijgen van je behoeften. Wat heb je nodig om je goed, gezond, happy, etc. te voelen? Ook gaan we stap voor stap aan de slag om hier routines en rituelen voor te creëren zodat oefenen in zelfliefde een vast onderdeel in je leven wordt. 

Journal werkboek (7 pag.)
Een mini journal werkboek vol inspiratie waarin je op weg geholpen wordt om zelf een journal ritueel te creëren. 

* Alle guides en extra’s ontvang je digitaal

*achtergrondinformatie

*tips 

*handvatten en tools

*praktische oefeningen

 

*kleine rituelen

*stappenplannen

*inspiratie

*inzichten, rake gedichten en overdenkingen

Wil jij… meer zelfliefde ontwikkelen?


* Jezelf volledig kunnen accepteren en volmondig JA tegen jezelf kunnen zeggen, onder alle omstandigheden?

* Je eigen goedheid en volmaaktheid weer gaan zien en erkennen?

* In je kracht staan? (weg met de zelftwijfel!)

* Kunnen genieten van alleen tijd?

* Leren om zachter en liever voor jezelf te zijn en jezelf met meer begrip en compassie te behandelen?

* Bevestiging, goedkeuring en waardering IN jezelf kunnen vinden?

* Leren kiezen voor je eigen welzijn (zonder je schuldig te voelen)? Doen wat goed voelt voor JOU?

* Op ontdekking naar jezelf?

* De rust in jezelf kunnen vinden?

* Van zelfzorg een prioriteit maken in je leven?

* Positievere gedachten over jezelf denken? 

dit en meer wordt allemaal behandeld in A guide to self love.

onderwerpen  

Benieuwd wat je allemaal gaat leren over zelfliefde en waar je over gaat lezen? Komtie: grenzen, kiezen voor jezelf, je verbinden met je innerlijke kind, conflicten in jezelf oplossen, alleen zijn, mediteren, stilte, vergeving, je ouders, zelfcompassie, self talk, je waarden, bevestiging en erkenning in jezelf kunnen vinden, jezelf zien voor wie je echt bent, mantra’s, de negatieve overtuigingen over jezelf en hoe je deze kunt transformeren, minder doen meer zijn, zachter zijn voor jezelf, rituelen inpassen in je leven. 

Een zelfliefde pakket met guides, werkboeken en extra’s waarin je alle informatie, tools en handvatten krijgt om toe te werken naar een liefdevolle relatie met jezelf.

testimonials

De guide is overzichtelijk en de vormgeving alleen al is prachtig. Zo lieflijk. Past perfect bij de inhoud! Iets wat ik vaak miste bij andere ‘gidsen/trainingen’ op het gebied van zelfliefde is dat het vaak toch grotendeels algemene informatie betrof. In deze guide staan talloze voorbeelden, prachtige teksten, goed uitgelegde oefeningen en rake inzichten. Je kan zien én voelen dat dit recht uit je hart en op basis van je eigen ervaring geschreven is. Het voelt ook alsof je écht begeleidt wordt en het niet allemaal alleen hoeft te doen. 

– ELLIS

“Door de zelfliefde gids van Willemijn heeft mijn persoonlijke ontwikkeling een boost gekregen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk leer om binnen mijn grenzen te blijven. Uit de prestatiemodus en in de liefdevolle omarming met mijn chronisch zieke en pijnlijke lijf. Dit is een gids voor het leven, doe elke dag een kleine investering in jezelf. Willemijn je bent een inspiratie, grote steun en leermeester in mijn leven: dankjewel daarvoor!”

– IMKE

“Willemijn heeft het ‘lief’ zijn voor zichzelf tot kunst verheven. Op een hele pure, positieve manier deelt ze haar levenswijsheden in deze guide to self love. Allemaal geweldige tips hoe je (weer) in je kracht kunt komen te staan. De zelfliefde groep gaat nog wat verder. Weekopdrachten, persoonlijke aandacht; zo raken we steeds meer geïnspireerd door wat zij allemaal doet. Wat een passie en wat een gedrevenheid heeft Willemijn. Ze wil graag iedereen laten ervaren wat zij heeft ervaren op het mooie pad van persoonlijke groei.” 

– ANNEMARIE

 

De zelfliefde groep is een cadeau aan jezelf waar je met inzet en discipline veel uit kunt halen. De onderwerpen die in de cursus voorbij kwamen waren heel divers waardoor je zelf kunt kiezen wat voor jou relevant is. De schrijfstijl van Willemijn motiveert je om erin te duiken. De zelfliefde groep heeft ervoor gezorgd dat ik meer in de spiegel ben gaan kijken. Door mijn kwetsbaarheid stapje voor stapje te tonen en te ervaren dat het oké was dat dit er was durfde ik te gaan schrijven en de opdrachten te gaan doen. Doordat dit een groep was voelde het alsof ik er niet alleen voor stond. Willemijn is een warm, rustig persoon. Ze weet haar steun online heel goed te geven. Ik vond de cursus zeker een aanrader.’’ 

– JAMIE

“De wijze woorden van Willemijn raken mij altijd. Als iemand weet hoe je in contact met jezelf kunt komen en positiever naar jezelf kunt kijken, is zij het wel. En nu heeft ze een heel toegankelijke tool gecreëerd om je hierin te laten groeien. En behalve dat de vormgeving van de gids prachtig is, raken de woorden me met net zoveel kracht als haar gedichten. Elke zin inspireert me tot meer innerlijke rust.” 

– LIZA

“Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen.”

– MANON

Wat maakt A guide to self love uniek?

Er bestaan veel zelfliefde cursussen en online is er van alles (gratis) te vinden
wat je waarschijnlijk ook wel een eindje op weg kan helpen. Wat maakt A guide to self love uniek?

* A guide to self love is geschreven op basis van persoonlijke ervaring. Ik heb de weg zelf bewandeld. Ik weet als geen ander wat de valkuilen zijn, wat je denkt, wat je voelt, wat moeilijk is. A guide to self love is meer dan alleen informatie. Ik moedig je aan in elke stap van het proces. 

* Praktijkgericht. Naast informatie, verhalen en inzichten vind je in deel 2 (de praktijk) bij elk hoofdstuk één of meer oefeningen. Ik hou van praktisch en doelgericht. Stap voor stap neem ik je aan de hand mee.

* Compassie en empathie, dat zijn de sleutelwoorden. Ik leg regelmatig uit waarom je bepaald gedrag hebt, waarom je zulke gedachten hebt of zo met jezelf omgaat, zodat jij ziet dat het niet jouw schuld is. Dat je begrijpt dat je je niet hoeft te schamen en dat je niks verkeerd doet. Hierdoor ga je meer begrip opbrengen voor jezelf en sta je open voor verandering.  

* Wat kan ik nu, vandaag, doen om de relatie met mezelf aandacht te geven, te verbeteren? Ik snap dat je een druk leven hebt. En hoewel er ook onderwerpen instaan die wel wat meer tijd en oefening nodig hebben, bevat deel 2 vooral veel kleine praktische oefeningen van vijf tot tien minuten die je in je dagelijkse leven kunt inpassen zodat je daadwerkelijk stapjes maakt, maar er geen bergen tijd aan kwijt bent. 

* A guide to self love is gecreëerd met als doel om jou GOED te laten voelen. Een goed gevoel te geven over wie je bent. De vormgeving is heel zacht en lieflijk. De guides staan vol met rake teksten en mooie inzichten die echt bij je binnen zullen komen. Ik denk dat je zult ervaren dat alleen het doorbladeren al een feestje is voor je ziel. 

al 5 jaar ben ik op een intensieve zelfliefde reis.
Al mijn ervaringen, inzichten en lessen staan in
A guide to self love.

Wanneer je zelfliefde hebt dan…  

 

 

Voel je je rustig, stabiel, tevreden, happy zonder reden, onafhankelijk, sterk. Je staat in je kracht. Je hebt zelfvertrouwen en eigenwaarde, je weet wat je wilt en ook wat je niet wilt. Je voelt dat je er onder alle omstandigheden mag zijn, dat je altijd genoeg bent, wat zich ook voordoet. Het lukt je om mild en zacht voor jezelf te zijn, je hebt zelfcompassie en bent in staat jezelf te vergeven. Je kunt genieten van alleen tijd. Je kiest met liefde voor jezelf en draagt actief zorg voor je behoeften omdat je in alles weet dat je eigen cup eerst gevuld moet zijn.

Staan voor wie je bent

Je eigen basis zijn

Voelen dat je onder alle omstandigheden genoeg bent

Jezelf het allerbeste gunnen


Genieten van tijd alleen

Je goed voelen over jezelf


… zou dat niet het allergrootste cadeau zijn wat je jezelf kunt geven? 

Het zelfliefde proces is een proces voor het leven. Dit proces is niet klaar wanneer je aan het einde van een cursus bent aanbeland of wanneer je je coachingsessies hebt afgerond. 


Zelfliefde heb je niet, dat moet je altijd weer blijven oefenen.

Elke dag vraagt om begrip, vergeving, compassie, zachtheid, acceptatie. De relatie met jezelf heeft regelmatig aandacht nodig, zoals elke relatie in je leven.
 
En dat is waarom ik A guide to self love heb gecreëerd.
 
De guides en werkboeken in dit zelfliefde pakket helpen je op weg in het zelfliefde proces. Thema’s als zelfacceptatie, goedkeuring in je binnenste vinden, zelfcompassie, zelfzorg, kiezen voor jezelf: je leest er allemaal over.
 
Maar ook zijn de guides jouw persoonlijke gidsen voor het leven die je er altijd weer even bij kunt pakken als er eenmaal een basis is. Ze helpen je om op je twijfelachtige en kritische dagen je zachte en liefdevolle blik terug te vinden, betere keuzes te gaan maken, je eigen goedheid weer te herkennen, rust in jezelf te vinden, op een andere manier te denken.
 

Zo’n cadeau mag je jezelf gunnen.

‘‘Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen.”


– MANON

a guide to self love - lief voor je leif

yes, ik doe mezelf dit  cadeau!


A guide to self love


37,0049,00Opties selecteren

 

Belangrijk + FAQ

*Deze gids is geen vervanging van welke vorm van hulpverlening dan ook. Wanneer je van jezelf weet dat je nog het een en ander hebt aan te gaan in jezelf (ballast, pijn, trauma’s) dan is dit zelfliefde pakket niet dé oplossing. Ik kan je op papier niet leren hoe je jezelf vrij maakt zodat je weer terug komt bij je liefdevolle kern. Wel kan A guide to self love een mooie aanvulling zijn op bijvoorbeeld coaching en is het een manier om aan zachtheid en zelfzorg te gaan werken, op een andere manier te gaan denken en kleine positieve rituelen in je leven toe te voegen.

Is A guide to self love voor iedereen geschikt, in wat voor proces je ook zit?
Ja ik denk zeker dat iedereen, in welk proces je ook zit, hoe oud je bent, wat er ook in je rugzak zit, hoe ‘ver’ je bent in je ontwikkeling, iets waardevols uit A guide to self love zou kunnen meenemen.  

Komen de guides er ook in fysieke vorm (gedrukt)?
Nee helaas niet. Ik heb wel al genoeg vrouwen gezien die alles zelf hebben uitgeprint en dat werkt ook prima gelukkig!

Waar moet ik beginnen?
Geen zorgen! Zodra je het bestelproces doorlopen hebt ontvang je direct van mij een mail met daarin het zelfliefde pakket met alle guides (en extra’s, als je die besteld hebt). Ook krijg je vrijblijvend advies waarmee te beginnen, in welke volgorde, etc. En als je vragen hebt mag je me altijd contacten!