Gratis tools

Gratis tools

Zelfliefde

Wil je gaan werken aan die belangrijke relatie met jezelf? Klik op de afbeelding hieronder en download de gratis zelfliefde gids waarin ik je meer vertel over zelfliefde! Hoe komt het dat je het moeilijk vindt om van jezelf te houden? Hoe ontwikkel je zelfliefde? Ook staan er al wat waardevolle tips in deze guide om je zelfliefde te gaan vergroten. 

Zelfzorg

Speciaal voor de decembermaand heb ik een gids voor je gecreëerd met 11 fijne zelfzorg ideeën. Ik hoop dat de ideeën je inspireren om juist aan het einde van het jaar tijd en aandacht aan jezelf en je welzijn te besteden.

 Innerlijk kind werk

Wil je je in gaan lezen in het innerlijk kind werk? In deze bomvolle gratis gids vertel ik je onder andere op welke manieren de wonden uit je kindertijd impact hebben op jou en je leven nu en welke stappen je na het lezen van de gids zelf kunt gaan zetten!

 Coping

Wil je jezelf gezondere manieren aan gaan leren om om te gaan met stress, emoties, uitdagingen en problemen? Klik op de afbeelding hieronder en download de coping gids. Ik help je in deze waardevolle guide stap voor stap op weg in het doorbreken van je patronen!