• Daily Poetry Den Bosch

  Romantisch met een vleugje vintage touch. Zo omschrijf ik Daily Poetry denk ik het beste. Het is een duurzame lifestylewinkel die je zowel in Den Bosch als in Eindhoven vindt. ‘Shops filled with moments’ zoals op de website staat.

  Concept
  Duurzaam is hip. De laatste jaren schieten de duurzame tentjes de grond uit en ja, dat is alleen maar positief want duurzaam is bewust bezig zijn met hoe we leven en met onze planeet. Britt en Sander zijn de gezichten achter het concept ”Daily Poetry”. Zelf omschrijven ze het als volgt: ”Daily Poetry is ontstaan vanuit een gevoel. Het gevoel dat het verleden een toekomst verdient. Het gevoel dat genieten van de kleinste dingen misschien wel eens heel groots zou kunnen zijn. Het gevoel als je huis echt als een thuis aanvoelt, omringd met spullen die betekenis voor je hebben. Het gevoel dat het belangrijk is om goed te zorgen voor alles om ons heen. Producten om bewust van te genieten omdat ze écht poëtisch mooi kunnen zijn. ”

  Shoppen
  En dat hebben ze eigenlijk perfect omschreven want ik krijg precies hetzelfde gevoel. Er hangt een fijne sfeer, de winkel is enorm ruim opgezet waardoor je niet het gevoel hebt dat je overal wilt kijken, maar alles wat er is verdient wél aandacht. Producten met een verhaal: mooie teksten die ze zelf hebben uitgebracht, gedichtjes van Gewoon JIP., kleding van duurzame merken als ARMEDANGELS & People Tree, lekker veel groen en vintage achtige spulletjes voor in huis. Dat is Daily Poetry. Ik vind de winkel in Eindhoven net ietsje meer thuis als die in Den Bosch, maar dat is gelukkig maar een klein detail. Een bezoekje waard!

  Daily Poetry
  Vughterstraat 72, Den Bosch
  Openingstijden:
  Di t/m vrij 11-18u
  Za 11-17u
  Zo 13-17u

  Willemijn
  Willemijn

  Sinds drie jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, inspireren het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst in Australië of Amerika te wonen, houdt van stille zondagochtenden, zonsopgangen, de natuur, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, de lente en de herfst, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *