Cursussen en tools

programma’s / cursussen / tools

Alle cursussen en tools van Lief voor je Leif zijn gecreëerd om jou te helpen dichter bij je ware zelf te komen zodat je meer kracht, zelfliefde, geluk en innerlijke rust zult ervaren. 

Journal werkboek

Wil jij zelfbewuster worden? Werken aan de relatie met jezelf? Ontdekken wie je ‘echt’ bent? En dat door een klein dagelijks ritueel dat niet meer dan tien minuten in beslag neemt?

Journalen is een speelse manier om jezelf te ontdekken, aan zelfreflectie te doen, te groeien in (zelf)bewustzijn of je aandacht te geven aan een specifiek onderwerp of thema in je leven. Door dagelijks te journalen krijg je mooie inzichten, het geeft helderheid, en het is een simpele manier om langzaam je brein te herprogrammeren.

Dit praktische werkboek bomvol waardevolle tips, vragen en inspiratie helpt je op weg om zelf een fijne journal practice te creëren en het ritueel in je dagelijkse leven in te passen.

Benieuwd naar het journal werkboek? Hier kun je ‘m bestellen!

a guide to self love - lief voor je leif

A guide to self love – zelfliefde gids

Jouw cheerleader op weg naar jezelf. Een unieke en persoonlijke gids die je aanmoedigt jezelf te omarmen en te accepteren onder alle omstandigheden, je leert hoe je wat liever en zachter voor jezelf kunt zijn en hoe je alles wat je nu buiten jezelf zoekt in jezelf kunt gaan vinden. 

Een guide die je helpt om zelfliefde elke dag van je leven in de praktijk te brengen. 

Alle informatie vind je op deze pagina

Je innerlijke kind – guides

Wil je je graag verdiepen in het innerlijke kind werk, op je eigen tijd en tempo? Deze guides helpen je op weg.

Deel 1: basisinformatie over het innerlijke kind werk

Deel 2: reflecteren op je kindertijd

Deel 3: helen en heropvoeden


Klik hier voor de guides!

Je innerlijke kind online programma


Een online programma van 12 weken dat helemaal in het teken staat van (het helen van) je innerlijke kind. Je krijgt alle basisinformatie die je nodig hebt om het innerlijke kind werk te snappen, we gaan reflecteren op je kindertijd en tot slot ontvang je een heel uitgebreide en waardevolle guide om je wonden te gaan helen, pijn en ervaringen te verwerken en niet helpende patronen te doorbreken. Op weg naar een lichtere jij. 
Stap voor stap gaan we aan de slag. Op je eigen tijd leren en toepassen, maar met mijn begeleiding, steun en support!


Alle informatie vind je op deze pagina

Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijke kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!

– LINDA 

In A guide to self love staan talloze voorbeelden, prachtige teksten, goed uitgelegde oefeningen en rake inzichten. Je kan zien én voelen dat dit recht uit je hart en op basis van je eigen ervaring geschreven is. Het voelt ook alsof je écht begeleidt wordt en het niet allemaal alleen hoeft te doen.

– ELLIS

“Voor mij is deze zelfliefde cursus heel waardevol geweest. Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Willemijn hield continu contact met de Facebook groep en het was aan mij of ik er wat mee deed. Nou reken maar dat ik er wat mee gedaan heb. Het was regelmatig confronterend, maar Willemijn stond altijd voor je klaar als je vragen had of ergens tegenaan liep. Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen. Ik vond de cursus echt een aanrader.”

– MANON

“De wijze woorden van Willemijn raken mij altijd. Als iemand weet hoe je in contact met jezelf kunt komen en positiever naar jezelf kunt kijken, is zij het wel. En nu heeft ze een heel toegankelijke tool gecreëerd om je hierin te laten groeien. En behalve dat de vormgeving van de zelfliefde gids prachtig is, raken de woorden me met net zoveel kracht als haar gedichten. Elke zin inspireert me tot meer innerlijke rust.”

– LIZA