Cursussen

 

Je innerlijke kind online programma
Zet in dit praktische programma de eerste stappen in je helingsproces


Wil je starten met het innerlijk kind werk en heb je behoefte aan sturing dan is het online programma precies wat je zoekt. Stap voor stap ga je zelfstandig aan de slag, maar wel met mijn aanmoediging! Dit programma zal een boost betekenen voor je ontwikkeling! Je zult zelfbewuster worden, je krijgt inzicht in wonden, trauma’s, patronen en overtuigingen waardoor je jezelf beter gaat begrijpen en meer zelfcompassie ontwikkelt. Je gaat een begin maken in het helingsproces: verwerken, doorvoelen, patronen doorbreken, jezelf heropvoeden, emotioneel volwassen worden en je verbinden met dat kleine mensje in jezelf. Verlang jij ernaar om je weer rustig en stabiel te voelen van binnen? Om weer vrij te kunnen ademen? ‘Gewoon’ gelukkig te zijn en je goed te voelen over jezelf? Om te kunnen gaan met wat zich aandient? Met al je gedachten en gevoelens te kunnen zijn? Weer flow in je leven te ervaren? Dit 10 weken durende programma, wat je ook prima op je eigen tempo kunt volgen, helpt je op weg. 

Lees hier meer over het programma.

 

Je innerlijke kind online programma - NynkeLaagland

 

Beginnerspakket innerlijk kind werk 
Voor als je nieuw bent in het innerlijk kind werk en op een heel laagdrempelige manier wilt kennis maken


In het beginnerspakket vind je de beginnersguide en het journal werkboek innerlijk kind werk. Eerst ga je jezelf inlezen en vervolgens ga je aan het werk! De beginnersguide staat vol basisinformatie, in het journal werkboek vind je vragen, oefeningen en inspiratie om dagelijks te gaan journalen over je innerlijke kind. Het werkboek helpt je om zelfbewuster te worden, inzicht te krijgen in bepaalde gebeurtenissen die je gevormd hebben, je bewust te worden van overtuigingen en patronen, maar ook daadwerkelijk al kleine stapjes te zetten in je helingsproces.

Bestel hier het beginnerspakket. 

Zelfliefde challenge - NynkeLaagland

 

Zelfliefde challenge
De mini zelfliefde cursus die je weer laat voelen dat je belangrijk bent


Een maand lang werken aan zelfliefde! Tijdens de zelfliefde challenge ga je op een speelse en laagdrempelige manier leren, groeien, patronen doorbreken en nieuwe liefdevolle gewoonten creëren. Alle informatie en oefeningen die voor mij persoonlijk heel waardevol waren in mijn zelfliefde proces heb ik verzameld en verwerkt in deze challenge. Je ontvangt bijna dagelijks opdrachten, tips, reminders en handige tools in je mailbox. Aan het einde van deze waardevolle maand heb je meer zelfkennis, kijk je met een zachtere blik naar jezelf en voel je weer dat je er mag zijn. Ook heb je de tools in handen om je zelfliefde te gaan vergroten na de challenge.

 Meld je aan voor de challenge!

 

A guide to self love – zelfliefde pakket 
Het pakket dat je helpt toewerken naar die liefdevolle relatie met jezelf


Basisinformatie, oefeningen en opdrachten, handige tools om dagelijks aan zelfliefde te gaan werken, je vindt het allemaal in dit pakket. Stapje voor stapje en op je eigen tempo kun je de gidsen doorwerken en met de oefeningen aan de slag. Verlang jij naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en eigenwaarde? Wil je je weer goed voelen over jezelf? Kiezen voor wat goed is voor jou? Zachter en milder voor jezelf kunnen zijn? Leren hoe je ja zegt tegen jezelf en nee tegen de ander? A guide to self love is precies wat je nodig hebt.

Lees hier meer over A guide to self love. 

 

Journal werkboek
Voor als je jezelf wilt gaan ontwikkelen


Journalen is dé tool voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Een simpele en laagdrempelige manier om zelfbewuster te worden, je zelfliefde te vergroten, naar bepaalde doelen of een visie toe te werken, te ontdekken wie je bent, je mindset wat zonniger te maken, patronen te doorbreken. Dagelijks journalen vermindert stress, zorgt voor rust in je hoofd, verbetert je mood. En het fijne: het ritueel kost je hooguit 10 minuten per dag. In dit werkboek help ik je op weg in het journalen. Je vindt in het werkboek waardevolle journal oefeningen, vragen, inspiratie en tips én ik help je om van journalen een vaste gewoonte te gaan maken zodat jij ook al die positieve uitwerkingen op jezelf en je leven gaat ervaren.

Bestel het journal werkboek hier.

Journal werkboek - NynkeLaagland

hi ik ben willemijn

Wat leuk dat je er bent!

Alweer acht jaar geleden bracht het leven me tot stilstand en sindsdien ben ik op een intensieve maar waardevolle innerlijke reis.

Onderweg ben ik verslingerd geraakt aan alles wat met groei en ontwikkeling te maken heeft. Ik ben mijn mooiste leven gaan creëren, mijn mindset gaan transformeren, aan zelfliefde gaan werken, mijn innerlijke kind gaan helen.

Mijn honger naar informatie en uiteindelijk het doen, het toepassen, hebben ervoor gezorgd dat ik in een aantal jaren mezelf en mijn leven compleet heb kunnen transformeren. 

De guides en cursussen zijn het resultaat van deze processen.

Alle kennis, informatie, oefeningen, tools en ervaringen die voor mij waardevol waren vind je hierin terug.

Omdat ik jou ook in alles zo’n licht, liefdevol en vervullend leven gun.

Ga jij vandaag op weg?

liefs!

‘‘Ik wil je heel erg bedanken voor de zelfliefde challenge! Ik ben zo blij dat ik mezelf heb overtuigd om ermee aan de slag te gaan. Het was een proces met ups en downs maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Door terug te gaan in het verleden weet ik dat ik mezelf veel dingen heb aangepraat die ik nu anders kan zien. Ook lukt het me aardig om mezelf minder ‘moeten’ op te leggen. En ik probeer al meer naar mijn lichaam te luisteren. Ga vooral door met het aanbieden van de challenge. Hij zit zo goed in elkaar en kan heel veel voor mensen met een negatief zelfbeeld betekenen!’’

– CHANTAL

“A guide to self love is een hele goede basis om aan zelfliefde te gaan werken. Ik merk dat ik al veel vaker mijn innerlijke criticus kan onderscheppen en kan vervangen voor een liefdevollere stem. Dit geeft zoveel meer kracht en energie. Ook is het fijn om te merken dat ik er steeds vaker op een goede manier voor mijzelf kan zijn. Ik word stukje bij beetje minder afhankelijk van (ook) anderen. Bedankt voor je betrokkenheid en de prachtige guides!”

– AYAN

 

“Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!”

– LINDA

‘‘Voor mij is deze zelfliefde cursus heel waardevol geweest. Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Willemijn hield continu contact met de Facebook groep en het was aan mij of ik er wat mee deed. Nou reken maar dat ik er wat mee gedaan heb. Het was regelmatig confronterend, maar Willemijn stond altijd voor je klaar als je vragen had of ergens tegenaan liep. Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen. Ik vond de cursus echt een aanrader.’’

– MANON

‘‘Ik vond de journal challenge erg waardevol! Het was fijn elke dag inspiratie te krijgen hoe te journalen. Toen ik vastliep heb ik naar Willemijn een berichtje gestuurd en werd ik ontzettend fijn geholpen. Ze voelde me haarfijn aan en gaf me woorden om over na te denken. Zeer waardevol!! De journal challenge is een aanrader voor iedereen die wat meer stimulans en inspiratie nodig heeft!”

– JANNEKE

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd, maar jouw guides en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.” 

– ANN

‘‘In ons gesprek stelde Willemijn precies de juiste vragen. In haar oordeel loze reflectie zag ik waar ik mezelf soms nog tegenhoud om mijn leven op mijn eigen manier vorm te geven. Willemijn inspireerde me vooral heel erg om trouw te blijven aan mezelf. Ik zag een vrouw die bovenal echt iets wil geven aan de mensen met wie ze afspreekt. Ze neemt de tijd voor je en is intrinsiek gemotiveerd om mensen een stukje dichter bij zichzelf te brengen. Omdat zij als geen ander weet dat daar de sleutel naar een tevreden leven ligt.’’

– ANIEK