Cursussen

download de freebies!

Download hieronder één van de freebies en je kunt meteen met mijn tips aan de slag:)
*Klik op de afbeelding voor de download

Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!

– LINDA 

In A guide to self love staan talloze voorbeelden, prachtige teksten, goed uitgelegde oefeningen en rake inzichten. Je kan zien én voelen dat dit recht uit je hart en op basis van je eigen ervaring geschreven is. Het voelt ook alsof je écht begeleidt wordt en het niet allemaal alleen hoeft te doen.

– ELLIS

“Voor mij is deze zelfliefde cursus heel waardevol geweest. Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Willemijn hield continu contact met de Facebook groep en het was aan mij of ik er wat mee deed. Nou reken maar dat ik er wat mee gedaan heb. Het was regelmatig confronterend, maar Willemijn stond altijd voor je klaar als je vragen had of ergens tegenaan liep. Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen. Ik vond de cursus echt een aanrader.”

– MANON

“De wijze woorden van Willemijn raken mij altijd. Als iemand weet hoe je in contact met jezelf kunt komen en positiever naar jezelf kunt kijken, is zij het wel. En nu heeft ze een heel toegankelijke tool gecreëerd om je hierin te laten groeien. En behalve dat de vormgeving van de zelfliefde gids prachtig is, raken de woorden me met net zoveel kracht als haar gedichten. Elke zin inspireert me tot meer innerlijke rust.”

– LIZA

 

 

 

programma's / cursussen / tools

Alle producten van Lief voor je Leif zijn gecreëerd om jou te helpen dichter bij je ware zelf te komen zodat je meer kracht, zelfliefde, geluk en innerlijke rust zult ervaren. 

Journal werkboek

Wil jij zelfbewuster worden? Werken aan de relatie met jezelf? Ontdekken wie je ‘echt’ bent? En dat door een klein dagelijks ritueel dat niet meer dan tien minuten in beslag neemt?

Journalen is een speelse manier om jezelf te ontdekken, aan zelfreflectie te doen, te groeien in (zelf)bewustzijn of je aandacht te geven aan een specifiek onderwerp of thema in je leven. Door dagelijks te journalen krijg je mooie inzichten, het geeft helderheid, en het is een simpele manier om langzaam je brein te herprogrammeren.

Dit praktische werkboek bomvol waardevolle tips,  vragen en inspiratie helpt je op weg om zelf een fijne journal practice te creëren en het ritueel in je dagelijkse leven in te passen.

Benieuwd naar het journal werkboek? Hier kun je ‘m bestellen!

a guide to self love - lief voor je leif

A guide to self love – zelfliefde gids


Jouw cheerleader op weg naar jezelf. Een unieke en persoonlijke gids die je aanmoedigt van binnen naar buiten te leven, je mooie ik te omarmen en wat zachter en liever voor jezelf te zijn.

Alle informatie vind je op deze pagina

Je innerlijke kind online programma

* Een online programma van 12 weken over het helen van en het verbinden met je innerlijke kind 

* Stap voor stap, elke week/2 weken een nieuwe opdracht of guide in je mailbox

* Op je eigen tijd en tempo leren en toepassen, maar met een liefdevolle accountability partner (me!)

* Observeren, reflecteren, helen, verbinden en heropvoeden; het komt allemaal aan bod

* Support: je ontvangt wekelijks mijn persoonlijke aanmoediging, extra tips, verhalen en meer 

* Je hebt (zolang als je wilt) toegang tot een waardevolle besloten Facebook community


Alle informatie vind je op deze pagina

 

 

Je innerlijke kind losse guides

Is een programma op dit moment niet wat je nodig hebt of wat past, maar wil je je wel graag meer gaan verdiepen in het innerlijke kind werk? Op je eigen tijd en tempo? Je kunt de guides die onderdeel zijn van het programma ook los bestellen.

Deel 1: basisinformatie over het innerlijke kind werk
Deel 2: reflecteren op je kindertijd
Deel 3: helen en heropvoeden

Klik hier voor de guides!