Beginnerspakket

Beginnerspakket
innerlijk kind werk

Voor mensen die zich op een laagdrempelige manier willen gaan verdiepen in het innerlijk kind werk.

 waarom starten met het innerlijk kind werk?

Omdat je jezelf weer heel wilt voelen. Omdat je verlangt naar rust van binnen en stabiliteit in je leven. Omdat je niet meer telkens wat buiten jezelf nodig wilt hebben om je even goed te kunnen voelen. Omdat je graag gewoon met jezelf wilt kunnen zijn, met al je gedachten en gevoelens, zonder dat je je oncomfortabel, angstig en onrustig voelt. Omdat je vrede wilt sluiten met je verleden en jezelf weer ‘gewoon’ gelukkig wilt voelen. Omdat je jezelf meer gunt dan overleven, je weer écht wilt gaan leven.

Beginnerspakket innerlijk kind werk - Lief voor je Leif

Het beginnerspakket

 Je bent nu misschien wel op een punt dat je je bewust bent van je gewonde innerlijke kind, je weet dat er wat dingen van vroeger je aandacht nodig hebben en je wilt graag voorzichtig de eerste stappen zetten. Het beginnerspakket gaat je helpen!

 

Een handig en enorm praktisch pakket bestaande uit de beginnersguide (lezen) en het journal werkboek innerlijk kind werk (doen).

Het beginnerspakket is voor jou als…

 

*Je meer wilt weten over het innerlijk kind werk en die informatie lekker overzichtelijk in één gids wilt hebben

*Je zelf kleine stappen wilt zetten in het werk (voor je wellicht met een therapeut aan de slag gaat)

*Je tools wilt krijgen om (dagelijks) op een laagdrempelige manier het werk te doen (zelfbewuster worden, reflecteren, verwerken en helen)

Het pakket bestaat uit

 

*De beginnersguide

In de beginnersguide (32 pag.) vind je belangrijke basisinformatie over het innerlijk kind werk. Ik ga je vertellen over:

*Het concept innerlijk kind (de uitgebreide versie)
*Je wonden: op welke manieren ben je gewond en hoe zijn deze wonden ontstaan? Wat van vroeger heeft er allemaal invloed op jou en je leven nu?
*Trauma, triggers, emoties
*Helen: wat is het en hoe ziet een helingsproces er over het algemeen uit?
*Belangrijke topics in het innerlijk kind werk
*En geef je aan het einde van de gids 3 stappen die je nu zelf kunt zetten + een aantal waardevolle oefeningen die je dagelijks kunt gaan doen

De beginnersguide is overzichtelijk, makkelijk leesbaar, brengt je helderheid, inzichten, én rust! Het innerlijk kind werk is zo breed en overal kun je wel informatie vinden, maar wat moet je nu écht weten? Ik heb het in deze gids allemaal voor je op een rijtje gezet. Het stukje bewustwording over het innerlijk kind werk, wat het inhoudt, de impact op jou en je leven, het leren begrijpen, is ook ontzettend belangrijk en waardevol, en de basis om vervolgens met het journal werkboek aan de slag te gaan!

 

*Journal werkboek innerlijk kind werk

Journalen, een schrijfritueel, is een ontzettend effectieve en waardevolle manier om (dagelijks) zelfstandig  aan groei en heling te gaan werken. Dit journal werkboek staat vol met inspiratie, vragen en oefeningen dat je hierbij gaat helpen!

In het journal werkboek (22 pag.) wat in het teken staat van het innerlijk kind werk:

*Vind je waardevolle inspiratie (vragen en onderwerpen) voor een ochtend en avond schrijfritueel dat aansluit bij waar jij in wilt groeien/wat jij wilt helen

*Heb ik 2 pagina’s met ontzettend waardevolle journal oefeningen voor je uitgewerkt die helemaal in het teken staan van reflecteren, verwerken en helen

*Vind je voor minimaal vier maanden innerlijk kind werk journal inspiratie om dagelijks te schrijven

*Geef ik je tips hoe je van een nieuw ritueel een gewoonte kunt maken in je leven

*Vind je een 30-dagen challenge kalender die je helpt om van journalen een gewoonte te maken

Ga je met dit werkboek aan de slag dan zul je zelfbewuster worden (meer zelfkennis krijgen), jezelf en je gedrag beter gaan begrijpen (waarom denk/doe ik zo en waar komt dat vandaan?), je zult inzicht krijgen in (traumatische) ervaringen die je gevormd hebben en patronen of overtuigingen waar je mee aan de slag mag. Je gaat ontdekken ontdekt wat er nog aandacht in jezelf nodig heeft. De oefeningen en vragen uit het werkboek helpen je daarnaast ook daadwerkelijk een begin te maken in verwerken, stapje voor stapje de pijn uit je verleden een plekje te gaan geven, patronen te gaan doorbreken, weer in contact te komen met het kind in jezelf.

De vragen, oefeningen en voorbeelden komen voor een groot deel uit het online programma van Lief voor je Leif. Met dit werkboek heb je daarom een ontzettende waardevolle tool in handen om te gaan helen!


*Beide gidsen ontvang je digitaal

Journalen is een ontzettend effectieve en waardevolle manier om (dagelijks) aan heling te gaan werken. De oefeningen uit het werkboek zullen zorgen voor meer zelfkennis, je krijgt inzicht in patronen, wonden en trauma’s, je kunt het werkboek gebruiken om daadwerkelijk patronen te gaan doorbreken, nieuwe keuzes te gaan maken en te helen. Consistent dagelijks schrijven of op je eigen tempo regelmatig een vraag of oefening doen: het is beide zo waardevol en dé manier om zelfstandig stappen te zetten in je helingsproces.

testimonials

“Ik vind de guides die je tijdens het innerlijk kind programma krijgt erg waardevol. Veel informatie, leerzaam, op een heel prettige manier geschreven met goede voorbeelden. Ik vind er herkenning in. De motivatie mailtjes tijdens het programma zijn ook erg fijn. Gedurende het programma ben je benaderbaar en betrokken. Heel prettig dat je vragen kunt stellen en dat je de tijd neemt om deze te beantwoorden. Ik ben blij dat ik je website en programma heb gevonden!”

– YVON

“Ik ben veel gaan schrijven naar aanleiding van de opdrachten en informatie uit de gidsen van Lief voor je Leif en vind het innerlijk kind werk heel interessant. Ik ben nu veel bezig met wat er vroeger was, herken patronen en overtuigingen die bij me zijn gaan horen en waar ik graag vanaf zou willen. Ik snap nu beter waarom ik soms op een bepaalde manier reageer in bepaalde situaties. Ik dacht opeens weer aan gebeurtenissen die ik als klein kind heb meegemaakt en waar ik in mijn leven gewoon aan voorbij ben gegaan, maar die duidelijk toch veel meer indruk blijken te hebben gemaakt dan ik gedacht had, want ik heb er bepaalde (vervelende) overtuigingen aan overgehouden. Nu ik er bij stilsta besef ik pas wat een impact deze gebeurtenissen hebben gehad en dat ik ze niet moet bagatelliseren, omdat dat niet eerlijk is naar mijn innerlijke kind toe.” 

– JESSICA

“Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!”

– LINDA

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw guides en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.”

– ANN

“Ik heb allebei de journal werkboeken in mijn bezit, de normale en de innerlijk werk versie. Wat ik zo ontzettend fijn vind is dat de theorie laagdrempelig en super helder is en dat de vragen uit de werkboeken zo treffend zijn. Sommige pittig en confronterend, andere geven juist fijne inzichten. Ik ben met beide werkboeken heel blij en weet zeker dat ik ze er nog geregeld bij ga pakken.”

– MALU

“Heel erg bedankt voor alle waardevolle, herkenbare en leerzame informatie en oefeningen over het innerlijk kind werk. Daardoor vallen dingen steeds meer op hun plek.”

– JENNIE

“Ik vond het heel prettig dat er wekelijks nieuwe mails kwamen met opdrachten en dat de cursus over je innerlijke kind in delen is opgedeeld omdat ik zelf anders de neiging zou hebben alles te doen, en daarmee vaak niks. De informatie is fijn te lezen, dus in begrijpbare, makkelijk leesbare taal. De journal oefeningen uit het aparte journal werkboek vond ik heel waardevol. Ik ben in ieder geval super blij dat ik voor deze cursus heb gekozen en zou het programma zeker aan anderen aanraden. Door de vele vragen en oefeningen heb ik veel inzichten en zelfbewustzijn gekregen: het programma heeft een hoop verhelderd!”

– MIRANDA

‘‘Ik vond het meest waardevol aan het beginnerspakket de fijne omschrijvingen, inzichten, de verschillende ingangen. Alles wat ik tegen ben gekomen in en buiten mezelf het afgelopen jaar kwam in de beginnersguide in woorden terug op een liefdevolle en zachte manier. Het voelde veilig, gaf geruststelling, eindelijk begrip! De vragen uit het journal werkboek nodigen me uit de binnenkant te gaan onderzoeken en deze neem ik met me mee. Ik zou het pakket zeker aanraden aan anderen, dat heb ik al gedaan trouwens! Ik ben ontzettend dankbaar je account tegen te zijn gekomen op Instagram. De reis met en naar mezelf terug – dat ik nu de ouder die ik gemist heb als kind voor mezelf mag zijn. Het proces is nog steeds gaande en dat zal altijd wel zo blijven. Het beginnerspakket heeft me op weg geholpen met de juiste inzichten!!

 – NADIEH

JA, ik bestel dit praktische pakket en zet de eerste stappen in het innerlijk kind werk!
*meer dan 100 mensen gingen je inmiddels voor!

27,00In winkelmand

 

belangrijk

Belangrijk: het innerlijk kind werk is niet iets om zelfstandig te gaan doen wanneer je vroeger te maken hebt gehad met ‘grote’ traumatische ervaringen of langdurig trauma zoals een vorm van misbruik of bijvoorbeeld verwaarlozing, of wanneer je hevige problemen ervaart in je leven nu. Ik zou je dan aanraden om hulp en begeleiding te zoeken bij een (psycho)therapeut.