Algemene voorwaarden

Algemeen en definities:
De algemene voorwaarden worden gebruikt om te rechten en plichten van de consument te bepalen en de rechten, diensten en verantwoordelijkheden van de ondernemer.
Plaats je een online bestelling in de versjeswinkel dan stem je in met deze voorwaarden.

Bedrijfsgegevens:
Lief voor je Leif
Ginnekenweg 58A, 4818JG Breda, Nederland.
Kamer van Koophandel registratienummer: 65649419
BTW nummer: NL001174412B67
E-mail: willemijn@liefvoorjeleif.nl

Toepasselijkheid:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder aanbod en op iedere bestelling tussen Lief voor je Leif en de consument.

Copyright:
Op alle uitgaven van Lief voor je Leif, zowel offline als online, rust copyright en beeldrecht. De teksten, illustraties en beelden van Lief voor je Leif zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de ondernemer.

Het aanbod:

 • Het aanbod in de versjeswinkel is vrijblijvend. De ondernemer is gerechtigd het aanbod te wijzigen en aan te passen.
 • Alle afbeeldingen, specificaties gegevens in het aanbod zijn ter indicatie.
 • Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn:De prijs inclusief belastingen
  De kosten van verzending: afhankelijk van de omvang en het gewicht van het product
  De wijze van betaling, aflevering en uitvoering van de overeenkomst
  De mogelijkheid, termijn en voorwaarden van retournering
  De beschikbare maten en kleuren van de producten

De overeenkomst:
De overeenkomst komt tot stand op het moment dat de bestelling betaald en bevestigd is.
De consument heeft hierbij de volgende stappen doorlopen: selectie van gewenste product, toevoeging aan winkelmand, invulling adresgegevens (zowel voor factuur als voor levering), checken van de order, selecteren van betaalmethode, voldoen van betaling.
Lief voor je Leif bevestigd de ontvangst van de overeenkomst per e-mail. De ondernemer zorgt voor een veilige webomgeving en treft technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van data.

Herroepingsrecht/ Retour:
De consument heeft de mogelijkheid de ontvangen producten binnen 7 dagen te retourneren. Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. De kosten van de terugzending zijn voor rekening van de consument. Lief voor je Leif zal na ontvangst van het retour verzonden product het bedrag van de bestelling terugstorten.

De prijs:
De genoemde prijzen van de producten zijn in euro’s en inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden bij aan het einde van het bestelproces bij het bestelbedrag opgeteld. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk- en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Conformiteit en garantie:
Is er schade aan de producten, of een geval van een verkeerde levering, laat dit dan binnen 7 dagen per email weten: willemijn@liefvoorjeleif.nl

Levering en uitvoering:
Lief voor je Leif zal alle bestellingen zorgvuldig inpakken en verzenden. Mocht de bezorging vertraging ondervinden dan word je hiervan op de hoogte gesteld. De levertijden van je bestelling zijn indicaties. Hier kan de consument geen rechten aan ontlenen.
Het risico van beschadiging of van vermissing van producten zijn op kosten van Lief voor je Leif.

Betaling:
De bestelling wordt geplaatst op het moment dat de betaling via iDEAL/Bancontact voldaan is.

Klachtenregeling:
Heb je eenklacht dan kun je dat per mail aan Lief voor je Leif melden en zullen we in overleg tot een goede oplossing komen.

Intellectueel eigendom:
Alle productnamen, logo’s, modellen en ontwerpen op en van de aangeboden of gerelateerde producten van Lief voor je Leif zijn eigendom van de ondernemer.

Privacy verklaring
Lief voor je Leif vind je privacy heel belangrijk. Lees hier daarom de privacy verklaring van Lief voor je Leif welke van kracht is gegaan op 25 mei 2018. Hier vind je welke gegevens Lief voor je Leif van je nodig heeft, en voor welke doeleinden deze gegevens gebruikt worden.