Actie pagina

De actie loopt nog

Eenmalige actie!
De Lief voor je Leif gids die helemaal in het teken staat van helen en heropvoeden kun je deze maand los bestellen en wordt fysiek naar je opgestuurd!

 

Innerlijk kind werk zorgt ervoor dat je weer terugkomt bij je mooie, authentieke zelf. Door het werk te doen heel je jezelf van wonden en trauma’s uit het verleden, je gaat pijn en opgekropte emoties verwerken, niet helpende patronen doorbreken, en stapje voor stapje maak je zo de weg vrij. Je voelt en ervaart weer rust in jezelf, je staat meer in je kracht, je bent lichter, je voelt weer ruimte om te gaan leven in plaats van overleven.

Actie 1 - Lief voor je Leif

Lief voor je Leif guide helen
+ journal werkboek innerlijk kind werk

Deze bomvolle gids met belangrijke basisinformatie, stappenplannen, to do’s en oefeningen wordt jouw houvast in je helingsproces!

 

Helen gids (fysiek)

De Lief voor je Leif gids helen (99 pagina’s) kun je nu tijdelijk los bestellen en ontvang je fysiek thuisgestuurd!

In de gids vind je alle basisinformatie die belangrijk is in het helingsproces met duidelijke stappenplannen en tips om die informatie in de praktijk te gaan brengen. Daarnaast heeft de gids een praktijkgedeelte. Hoe kun je jezelf verbinden met je innerlijke kind en welke oefeningen zijn daarin waardevol? Welke kleine dagelijkse rituelen dragen bij aan het helingsproces? Hoe kun je jezelf heropvoeden? Hoe doorbreek je patronen? Hoe kun je je lichaam helen? Ook staat de guide vol met waardevolle en helende oefeningen die echt wat in werking zullen zetten in jezelf.


*Praktijkgericht; met stappenplannen, to do’s en kleine rituelen

*Belangrijke basisinformatie en waardevolle oefeningen om te helen en jezelf te heropvoeden

*Op een manier uitgelegd die voor iedereen te begrijpen is

*Je kunt de gids lekker fysiek doorbladeren en er telkens weer even bijpakken

*Een tool voor het leven

*Voor beginners maar ook voor mensen zich al een tijdje verdiepen in het innerlijk kind werk 


Deze guide is voor mensen die op zoek zijn naar een complete tool. Naar richting en houvast. Naar duidelijke en heldere informatie. Naar oefeningen om het helen in de praktijk te gaan brengen. Als jij gaat doen en toepassen zul je enorm veel waarde uit deze gids gaan halen.


BONUS: journal werkboek innerlijk kind werk (twv 15,-)

Hoe kun je dagelijks ‘het werk’ doen zonder daar al teveel tijd aan kwijt te zijn? Dit werkboek is de tool die je nodig hebt! Het journal werkboek innerlijk kind werk helpt je om de informatie uit de helen guide in de praktijk gaan te brengen en staat vol met inspiratie, oefeningen en vragen waar je over kunt gaan schrijven die je helpen om zelfbewuster te worden, te verwerken, te helen en patronen te doorbreken. Dit werkboek ontvang je nu gratis bij de helen gids.

 
 
 

*De prijs is inclusief verzendkosten van de gids.

 

 

 

Actie 2 - Lief voor je Leif

Het innerlijk kind werk pakket

Voor als je zelfstandig en op je eigen tempo maar met de juiste tools en informatie ‘het werk’ wilt gaan doen.


Het innerlijk kind werk pakket is een compleet pakket dat je stap voor stap op weg helpt in het werk.


Inhoud

Wat je moet weten over je innerlijke kind (digitaal)

In deze gids (32 pag.) krijg je alle basisinformatie over je innerlijke kind. Ik vertel je wie/wat je innerlijke kind is, hoe je als kind gewond bent geraakt en op welke manieren. Na het doornemen van deze guide snap je precies wat er met het innerlijke kind principe bedoeld wordt, hoe het komt dat je als kind al vroeg gaat geloven dat er iets mis met je is en je je daardoor afkeert van je ware (liefdevolle) natuur, wat er met je wonden bedoeld wordt, wat trauma is, welke rol emoties spelen, welk gedrag je hebt als je innerlijke kind gewond is. Het innerlijk kind werk is enorm uitgebreid en kan soms redelijk complex zijn. In deze gids vertel ik je precies wat je moet weten om te starten met het werk, op een manier die voor iedereen goed te begrijpen valt. 


Reflecteren op je kindertijd (digitaal)

In guide 2 (19 pag.) ga je reflecteren op je kindertijd. Je hebt vast een klein beetje een idee wat je allemaal met je meedraagt, wat je niet geheeld hebt, wat er aandacht nodig heeft. Maar misschien ook niet. Stap voor stap neem ik je door de oefeningen aan de hand om helder te krijgen welke ervaringen (achteraf gezien) traumatisch voor je waren, welke emoties of trauma’s je niet verwerkt hebt, welke dynamieken er waren binnen het gezin, welke overtuigingen je opvoeders je hebben meegegeven, welk gedrag je onbewust gekopieerd hebt, wat je gemist hebt in je opvoeding, en hoe dat allemaal tot uiting komt in je gedrag nu. Na het doen van de oefeningen ben je je bewust van de grootste pijnen van je innerlijke kind, van je niet helpende patronen, van de specifieke thema’s in je leven, traumatische ervaringen, belemmerende overtuigingen, gekopieerd gedrag. Reflecteren op je kindertijd kan hevig en intens zijn, afhankelijk van je geschiedenis, maar is zo’n belangrijke en waardevolle stap.


Helen (fysiek)

Deze bomvolle gids (99 pagina’s) met belangrijke basisinformatie, stappenplannen, to do’s en oefeningen krijg je thuisgestuurd en wordt jouw houvast in je helingsproces! In de gids vind je alle basisinformatie die belangrijk is in het helingsproces met duidelijke stappenplannen en tips om die informatie in de praktijk te gaan brengen. Naast de informatie heeft de gids een praktijkgedeelte. Hoe kun je jezelf verbinden met je innerlijke kind en welke oefeningen zijn daarin waardevol? Welke kleine dagelijkse rituelen dragen bij aan het helingsproces? Hoe kun je jezelf heropvoeden? Hoe doorbreek je patronen? Hoe kun je je lichaam helen? Ook staat de guide vol met waardevolle en helende oefeningen die echt wat in werking zullen zetten in jezelf. De guide is praktisch, laagdrempelig, bevat duidelijke voorbeelden en de informatie wordt op een manier uitgelegd die voor iedereen te begrijpen is.

 

Bonus: journal werkboek innerlijk kind werk (digitaal)

Hoe kun je dagelijks ‘het werk’ doen zonder daar al teveel tijd aan kwijt te zijn? Dit werkboek is de tool die je nodig hebt! Het journal werkboek innerlijk kind werk helpt je om de informatie uit de helen guide in de praktijk gaan te brengen en staat vol met inspiratie, oefeningen en vragen waar je over kunt gaan schrijven die je helpen om zelfbewuster te worden, te verwerken, te helen en patronen te doorbreken. Dit werkboek ontvang je nu gratis bij de helen gids.

 

Ga je actief met dit pakket aan de slag dan…

* Krijg je een hoop zelfkennis en wordt je zelfbewuster

* Zul je inzicht krijgen in je wonden, trauma’s, teleurstellingen, belemmerende patronen

* Zul je gaan begrijpen waarom je bent wie je bent en doet wat je doet (en kun je daardoor met meer zelfcompassie naar jezelf en je gedrag kijken)

* Zul je door de waardevolle oefeningen en tools uit de gids stapje voor stapje patronen gaan doorbreken, gaan verwerken en helen

* Zul je een waardevolle basis leggen in het innerlijk kind werk

* Zul je het leven met al zijn uitdagingen beter aankunnen

* Zal je ontwikkeling een enorme boost krijgen!

 
 
 

*De prijs is inclusief verzendkosten van de gids.

 

De digitale gids(en) ontvang je meteen na betaling in je mailbox (check ook even je spam). De fysieke gids wordt in de tweede week van juli naar je opgestuurd!

*Bestel je de gids of het pakket dan krijg je ook toegang tot een besloten Facebook groep als steuntje in de rug!

Helen gids - Lief voor je Leif -4

testimonials

“Ik vind de guides die je tijdens het programma krijgt erg waardevol. Veel informatie, leerzaam, op een heel prettige manier geschreven met goede voorbeelden. Ik vind er herkenning in. De motivatie mailtjes tijdens het programma zijn ook erg fijn. Gedurende het programma ben je benaderbaar en betrokken. Heel prettig dat je vragen kunt stellen en dat je de tijd neemt om deze te beantwoorden. Ik ben blij dat ik je website en programma heb gevonden!”

– YVON

“Ik ben veel gaan schrijven naar aanleiding van de opdrachten en informatie uit de gidsen van Lief voor je Leif en vind het innerlijk kind werk heel interessant. Ik ben nu veel bezig met wat er vroeger was, herken patronen en overtuigingen die bij me zijn gaan horen en waar ik graag vanaf zou willen. Ik snap nu beter waarom ik soms op een bepaalde manier reageer in bepaalde situaties. Ik dacht opeens weer aan gebeurtenissen die ik als klein kind heb meegemaakt en waar ik in mijn leven gewoon aan voorbij ben gegaan, maar die duidelijk toch veel meer indruk blijken te hebben gemaakt dan ik gedacht had, want ik heb er bepaalde (vervelende) overtuigingen aan overgehouden. Nu ik er bij stilsta besef ik pas wat een impact deze gebeurtenissen hebben gehad en dat ik ze niet moet bagatelliseren, omdat dat niet eerlijk is naar mijn innerlijke kind toe.” 

– JESSICA

“Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!”

– LINDA

“Heel erg bedankt voor alle waardevolle, herkenbare en leerzame informatie en oefeningen. Daardoor vallen dingen steeds meer op hun plek.”

– JENNIE

“Ik vond het heel prettig dat er wekelijks nieuwe mails kwamen met opdrachten en dat de cursus in delen is opgedeeld omdat ik zelf anders de neiging zou hebben alles te doen, en daarmee vaak niks. De informatie is fijn te lezen, dus in begrijpbare, makkelijk leesbare taal. De journal oefeningen uit het aparte journal werkboek vond ik heel waardevol. Ik ben in ieder geval super blij dat ik voor deze cursus heb gekozen en zou het programma zeker aan anderen aanraden. Door de vele vragen en oefeningen heb ik veel inzichten en zelfbewustzijn gekregen: het programma heeft een hoop verhelderd!”

– MIRANDA

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw guides en tips en blogs zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.”

– ANN

 waarom starten met het innerlijk kind werk?

Omdat je jezelf weer heel wilt voelen. Omdat je verlangt naar rust van binnen en stabiliteit in je leven. Omdat je niet meer telkens wat buiten jezelf nodig wilt hebben om je even goed te kunnen voelen. Omdat je graag gewoon met jezelf wilt kunnen zijn, met al je gedachten en gevoelens, zonder dat je je oncomfortabel, angstig en onrustig voelt. Omdat je vrede wilt sluiten met je verleden en jezelf weer ‘gewoon’ gelukkig wilt voelen. Omdat je jezelf meer gunt dan overleven, je weer écht wilt gaan leven.

Belangrijk

*Belangrijk: het innerlijk kind werk is niet iets om zelfstandig te gaan doen wanneer je vroeger te maken hebt gehad met ‘grote’ traumatische ervaringen of langdurig trauma zoals een vorm van misbruik of bijvoorbeeld verwaarlozing, of wanneer je hevige problemen ervaart in je leven nu. Ik zou je dan aanraden om hulp en begeleiding te zoeken bij een (psycho)therapeut.

*Je vraagt je ergens waarschijnlijk af: kan ik dit proces, dit innerlijk kind werk, wel in mijn eentje aangaan? En ik snap je vraag helemaal. Het is intensief werk. Het is diepgaand. Je krijgt te maken met oude pijn, met emoties. Je haalt dingen naar boven die je waarschijnlijk liever had willen blijven wegstoppen. Je twijfelt of je dit allemaal wel (aan)kunt. En of je het alleen aankunt hangt natuurlijk helemaal af van je geschiedenis, van wat je met je meedraagt. Maar ook zeker van je mindset. Zelf heb ik ervaren dat je heel veel werk zelf kunt doen, als je nieuwsgierig bent en ook echt bereid bent te DOEN. Toe te passen en het oncomfortabele en soms pijnlijke op te zoeken en in de ogen te kijken. Jezelf verdiepen in het innerlijk kind werk wil niet zeggen dat je de hele weg alleen hoeft te bewandelen. Onderweg zul je ongetwijfeld dingen tegenkomen die je niet kunt verklaren. Of waar je geen raad mee weet. Processen die te hevig zijn. Vraag dan alsjeblieft hulp! Maar zelf een begin maken, dat kun je zeker.